inzercia, predaj, predám, bazár

Konopná taška z Nepalu

Kategória: Plecniaky a kufre

Konopná a kožená taška z Nepalu.
Konopná taška z Nepalu
Podobné inzeráty
Pánska taška cez rameno + veľká cestovná taška
1/ Pánska taška cez rameno, Stratic Pánska taška cez rameno, rozmery: 36 x 13 x 31 cm Nosená málo, bezchybný stav. Popis výrobcu: Široká taška cez rameno z kolekcie Lead vám uľahčí prechádzky po meste i dlhšie cesty. Pre ľahší prístup môžete nechať pracky rozopnuté a v prípade potreby veko len odklopiť alebo použite vrecko na zips na prednej strane veka. Zipsy a drobnejšie časti sú vyrobené z kvalitného kovu, ktorý vám zaručí ich dlhú životnosť. Vnútro tašky je pokryté kvalitnou lesklou látkou. Samozrejmosťou je nastaviteľný ramenný popruh a čalúnené vrecko na notebook. - hlavná komora - čalúnená priehradka na notebook alebo tablet - vrecko na veku uzatvárateľné zipsom - kovové zipsy a detaily pre väčšiu odolnosť - zatváranie veka na dve kovové pracky - nastaviteľný ramenný popruh - z testovaných materiálov neobsahujúcich škodlivé prímesi O značke Stratic: Nemeckú rodinnú firmu Stratic založil Bonifer Jacob už v roku 1946 Tú najľahšiu a najpevnejšiu konštrukciu zaisťuje špeciálna technológia ShellTech. Pri jej vývoji sa autori nechali inspirovať aj automobilovým priemyslom, čo viedlo k revolúcii na trhu s cestovnou batožinou. Cena 23€ + poštovné. PC:35€ 61 2/ Veľká cestovná taška Deuter Veľká cestovná taška - rozmery: šírka 70cm, výška 32 a hlbka 30cm. Zmestí sa do nej ozaj veľa - má hlavný priečinok na zips, po bokoch veľké priečinky, vpredu vrecko na zips. Vo vnútri ďalšie vrecká. Na spodku má také štuplíky proti ošúchaniu. Nechýbajú rúčky či dlhý nastaviteľný trak na plece. Taška nosená, čistá - bezchybný stav. Cena 22€ + poštovné. 53 Pri kúpe obidvoch poštovné neplatíte.
Cestovná taška na kolieskach, cestovná taška, ruksak, taška
Predám nepoužívanú cestovnú batožinu: veľká cest.taška na kolieskach 30€,menšia cest.taška 25€, ruksak 20€, taška na NTB 15€ alebo všetko spolu za zvýhodnenú sumu 80€.
Golla Fanta 16-17" Messenger taška na Notebook Crossbody
Druhý deň u Vás doma!(na dobierku) "Golla Fanta Blue 16" – taška do mesta, do školy s notebookom do veľkosti 16-17", alebo len tak na volný čas a fitness - modrá (alebo krikľavo žltá). Veľmi kvalitné a silné prevedenie, kvalita a značka ako sú ADIDAS, PUMA, UMBRO. Cena v obchodoch medzi 60-65 euro, posledná cena u je 64.99 EURO. Navrhnutá vo Fínsku. Značková taška "GOLLA Fanta 16" ( je vaša každodenná priateľka do fitnes, do posilňovne, pre voľný čas, na ihrisko aj do školy, keď chcete mať u sebe všetko aj svoje zariadenie a to v bezpečí. Vyrobená zo silných, odolných materiálov s mäkkou podšívkou: Vonkajší materiál: 100% polyester Podšívka: 100% polyester Vhodná pre notebooky až do veľkosti 16-17“. Vonkajšie rozmery: 390 x 270 x 140 mm Priestor na notebook: 380 x 255 x 20 mm Móda vo vašich rukách plná fantastických funkcií: - Taška nie len pre notebook, ale pre študentov do školy, na telocvik, do posilňovne, pre voľný čas atd. - Nastaviteľný ramenný popruh pre pohodlné nosenie s viacerými možnosťami nosenia. - Odnímateľný popruh pre "pripnutie k telu". - Taška je pre všetky štandardné notebooky / tablet PC s veľkosťami displeja až do 16-17". - Vnútorná priehradka. - Vrecko na zips na vonkajšej strane pre rýchly prístup k príslušenstvu. Čo je v balení: 1 x "Golla Fatna Blue 16", taška pre všetko a pre notebooky do 16" (alebo Yellow - žltá) Odoslanie ihneď. Dodanie Slovenskou poštou do 2 dní ako dobierka +4.00 Eur. Dodanie na výdajne miesto do 2 dní na dobierku +3.00 EUR. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty: kliknite nižšie na „Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa“. Ďakujem, Jozef
Green Day - taška cez plece, taška na notebook
Taška vyzerá ako nová. Nemá žiadne poškodenia. Už dlhú dobu ju nepoužívam. Taška má veľký hlavný priestor (bezproblémov vojde menší notebook zošity, knihy, učebnice a pod.) + 2 vrecka na zips (1. vo vnútri, 2. pod poklopom). Cena 10€ (povodna cena 18€) + Poštovné podľa cenníka slovenskej pošty (podľa celkovej váhy balíka), prípadne zásielkovňou. Prevodom aj na dobierku. ...Všetky inzeráty z môjho profilu sú vždy aktuálne, dokým inzerát nevymažem. ..... Kontakt IBA CEZ E-MAIL. ..... Web z ktorého taška pochádza:
Školská taška Topgal
Taška, peračník a pršiplášť. Školská taška pre chlapcov vhodná od 2.do 5. triedy. Taška má ergonomický riešené chrbtové popruhy, chrbtovú výstuž s vyberateľým hliníkovým rámom. Výborné reflexné prvky, k taške patrí aj peračník a pršiplášť. Elastická kapsa na fľašu je umiestnená z vonkajšej strany. Vo vnútri sa nachádza karabínka na kľúče, a mala sieťka na drobnosti.Taska je v zachovalom stave.
Cestovná taška na kolieskach 160L Nová
značka: Tectake cena novej 93€ tectake Cestovná taška na kolieskach 160 litrov - modrá Veľký úložný priestor a nízka hmotnosť! Ideálny spoločník na cesty vo veľkosti XXL. Pohodlne zbalíte všetko potrebné na dovolenku alebo služobnú cestu. Taška sa tiež hodí na uloženie výbavy na športovú akciu alebo tréning. Pri sťahovaní do tašky pohodlne zbalíte polovicu svojho šatníka. Pokiaľ práve necestujete, môžete do tašky uskladniť sezónne veci. Přednosti Dve vonkajšie vrecká Visiaci zámok ako ochrana proti krádeži Dva zipsy s hladkým chodom 5 výstuh na dne 2 výstuhy po strane Výrobce: modrá Technické specifikace Celkom rozmery (DxŠxV): 85 × 53 × 41 cm Objem: 160 litrov Maximálna nosnosť ako taška: 25 kg Maximálna nosnosť ako vozík: 10 kg Hmotnosť: 2,5 kg Materiál: Polyester s PVC záterom