inzercia, predaj, predám, bazár

Kontajnerová prevádzka na exponovanom mieste, len si to pred

Kategória: Obchodné priestory

Táto príležitosť na otvorenie komerčnej prevádzky ponúka čoraz modernejšie a populárnejšie riešenie, ktoré už od cesty bude lákať pozornosť okoloidúcich, prechádzajúcich po Družstevnej ulice v Malackách. Družstevná ulica predstavuje vstupnú bránu do tohto Okresného mesta, pričom tadiaľto prechádzajú najmä dochádzajúci z okolitých satelitov, akými sú rozrastajúce sa Kostolište, Gajary či Jakubov.

Vzhľadom na perspektívny a dynamický rozvoj satelitov Malaciek, bude už dnes vysoká frekvencia a počet okoloidúcich áut len narastať, a preto sa tento pozemok pravidelných rozmerov a výmerou 150m2 so kontajnerovou stavbou ponúka ako vynikajúca alternatíva pre otvorenie jednoduchej gastro prevádzky, vzorkovne či menšieho obchodíku. Rovnaký komfort zažijú klienti pri parkovaní pozdĺž krajnice vozovky tejto pokojnej ulice v tieni stromov.

Prístup na pozemok je formou obecnej cesty, pričom ide o slepú rovnomennú ulicu paralelnú s Družstevnou. Ulica je od hlavného ťahu oddelená potokom s odrastenými stromami a parkovou úpravou. Dotvára tak celkom slušnú atmosféru pre otvorenie prevádzky aj s terasou. Nevýhodou pri tomto type prevádzky však môže byť susediace stredisko pre spracovanie kovošrotu.

Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. Na kontajneroch bola osadená nová plochá strecha s odvodneným dažďovými zvodmi. Konštrukcia je riešená dvoma samostatnými kontajnermi situovanými do tvaru písmena L. V rámci prác váš čaká už len zateplenie stien s inštaláciou rozvodov inžinierskych sietí podľa typu prevádzky, a jej dozariadenie.

Ak hľadáte ideálny priestor pre rozbehnutie nového odvážneho projektu, je táto príležitosť na konci slepej uličky pri exponovanom dopravnom ťahu vynikajúcim riešením. Dohodnite si obhliadku ešte dnes a nenechajte si tento pozemok pre otvorenie prevádzky nikým vyfúknuť.

Lokalita:
Zásobovanie prevádzky môžete realizovať len v kilometer vzdialených potravinách Kaufland, alebo o niečo vzdialenejších potravinách Lidl so susediacou prevádzkou Billy len 1.5 kilometra od tohto pozemku.

V prípade zriadenia kancelárie či vzorkovne oceníte dopravné napojenie, diaľnicu na oba smery, či pohodlnú manipuláciu s tovarom aj väčšími vozidlami. V Bratislave ste s prehľadom do 30 minút, do Brna je niečo viac ako hodina.
Kontajnerová prevádzka na exponovanom mieste, len si to pred
Podobné inzeráty
Vaša budúca prevádzka na exponovanom mieste, len si to preds
Táto príležitosť na otvorenie komerčnej prevádzky ponúka čoraz modernejšie a populárnejšie riešenie, ktoré už od cesty bude lákať pozornosť okoloidúcich, prechádzajúcich po Družstevnej ulice v Malackách. Družstevná ulica predstavuje vstupnú bránu do tohto Okresného mesta, pričom tadiaľto prechádzajú najmä dochádzajúci z okolitých satelitov, akými sú rozrastajúce sa Kostolište, Gajary či Jakubov. Nesporným zdrojom zákazníkov bude cyklotrasa ktorá sa tadiaľto tiahne. Vzhľadom na perspektívny a dynamický rozvoj satelitov Malaciek, bude už dnes vysoká frekvencia a počet okoloidúcich áut len narastať, a preto sa tento pozemok pravidelných rozmerov a výmerou 150m2 so kontajnerovou stavbou ponúka ako vynikajúca alternatíva pre otvorenie jednoduchej gastro prevádzky, vzorkovne či menšieho obchodíku. Rovnaký komfort zažijú klienti pri parkovaní pozdĺž krajnice vozovky tejto pokojnej ulice v tieni stromov. Prístup na pozemok je formou obecnej cesty, pričom ide o slepú rovnomennú ulicu paralelnú s Družstevnou. Ulica je od hlavného ťahu oddelená potokom s odrastenými stromami a parkovou úpravou. Dotvára tak celkom slušnú atmosféru pre otvorenie prevádzky aj s terasou. Nevýhodou pri tomto type prevádzky však môže byť susediace stredisko pre spracovanie kovošrotu. Na pozemku sa nachádzajú inžinierske siete. Nosná konštrukcia je postavená z kontajnerov, pričom tie boli zateplené a v exteriéry dokončené silikátovou omietkou. Zároveň sa osadila nová plochá strecha s odvodneným dažďovými zvodmi. Konštrukcia je riešená dvoma samostatnými kontajnermi situovanými do tvaru písmena L. V rámci prác váš čaká už len dokončenie rozvodov podľa Vašich predstáv v interiéri, s dozariadením. Ak hľadáte ideálny priestor pre rozbehnutie nového odvážneho projektu, je táto príležitosť na konci slepej uličky pri exponovanom dopravnom ťahu vynikajúcim riešením. Dohodnite si obhliadku ešte dnes a nenechajte si tento pozemok pre otvorenie prevádzky nikým vyfúknuť. Lokalita: Zásobovanie prevádzky môžete realizovať len v kilometer vzdialených potravinách Kaufland, alebo o niečo vzdialenejších potravinách Lidl so susediacou prevádzkou Billy len 1.5 kilometra od tohto pozemku. V prípade zriadenia kancelárie či vzorkovne oceníte dopravné napojenie, diaľnicu na oba smery, či pohodlnú manipuláciu s tovarom aj väčšími vozidlami. V Bratislave ste s prehľadom do 30 minút, do Brna je niečo viac ako hodina.
Prevádzka pneuservisu a ručnej auto umyvárne s novostavbou d
Máte záujem vyriešiť svoje bývanie a zároveň podnikanie na jednom mieste ? Ak áno, tak táto jedinečná ponuka je vhodná práve pre Vás !!! EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! s poverením majiteľa ponúkame na predaj prevádzku zabehnutého pneuservisu a ručnej auto umyvárne a zároveň novostavbu rodinného domu ( holodom ) na Šurianskej ulici v Nových Zámkoch a to všetko na jednom pozemku !!!!. Uvedená prevádzka, ktorá je umiestnená na dobre viditeľnom mieste pri hlavnej ceste funguje nepretržite od roku 2005 má vybudovanú rozrastajúcu sa sieť zákazníkov a stálych zamestnancov ale aj dodávateľov pneumatík. Prevádzka ako aj samotná novostavba ( holodom ) sú postavené z tehly ( porotherm ) a stoja na rovinatom pozemku o rozmere 1100 m2. Úžitková plocha pneuservisu a auto umyvárne je 172 m2. Prevádzka ručnej auto umyvárne má kapacitu na 2 osobné automobily súčasne alebo dve vozidlá do 3.5 tony. Pneuservis sa špecializuje na pneumatiky pre osobné motorové vozidlá a motocykle. Súčasťou pneuservisu je okrem samotnej prezúvacej techniky aj zdvihák na motorové vozidlá do 3,5 tony v hodnote cca. 20.000 eur. V zadnej časti pneuservisu je miestnosť kancelárie a miestnosť toalety. Samozrejmosťou je aj sklad náradia a taktiež je tu miesto s možnosťou celoročného uskladnenia pneumatík. Podlahy sú z kvalitného betónu. Súčasťou ponuky je kompletné technické vybavenie pneuservisu a ručnej autoumyvárky vrátane všetkých strojov a zariadení. Na pozemku sú všetky inžinierske siete okrem plynu. Samotná plynová prípojka je pred objektom. Odpadová voda z prevádzky ako aj z rodinného domu sú odvádzané kanalizáciou. Vybavenie budovy : el. energia, mestský vodovod, teplá voda, kanalizácia. Rodinný dom typu bungalov ktorý sa nachádza v zadnej časti pozemku je postavený z tehly ( porotherm ) má 3 izby, má sedlovú strechu pokrytú šindlom a jeho úžitková plocha je 96 m2. Dom je dispozične vybavený vstupnou chodbou z ktorej sa dostanete do priestrannej haly. Po pravej starne sa nachádzajú ďalšie dve priestranné miestnosti. Po ľavej starne haly sa vchádza do kuchyne a do samostatnej kúpeľne s toaletou. Na dome sú osadené nové plastové okná a do stien zabudované nové elektrické vedenie. Objekt je vhodný ako investičná príležitosť s podnikaním a zároveň s vlastným bývaním v rodinnom dome. Objekt je umiestnený s dobrou dostupnosťou a viditeľnosťou na ulici. Pred objektom je miesto na parkovanie 6 motorových vozidiel. Vstup pre vozidlá do auto umyvárne je zabezpečený cez dve diaľkovo ovládateľné automatické brány. Okrem samotnej budovy pneuservisu a autoumyvárne je na prednej pravej časti pozemku ešte jedna budova tzv. drevodom o rozlohe cca. 35 m2 ktorá aktuálne slúži ako kancelária prevádzky a taktiež ako čakáreň pre zákazníkov. Tento drevodom je však využiteľný aj na iné podnikateľské účely, ako je napríklad kaviareň alebo predajňa autopríslušenstva. V cene nehnuteľnosti máte rezervačné zmluvy a kúpne zmluvy. Spolupracujeme s renomovanými právnickými kancelár
Kontajnerová stavba pre vaše podnikanie, OROVNICA
XEMAR  (emilia.kurakova@ alebo ponúka na predaj :   izolovanú kontajnerovú stavbu pre vaše podnikanie, vyrobenú zo sendvičového panelu prvej triedy o rozmere 15 x 6m,  s hliníkovými oknami a dverami. Pozemok s touto stavbou sa nachádza v zastavanom území obce, na rovinatom pozemku, o výmere 273 m² v obci Orovnica. Nachádza sa pri hlavnej ceste a preto je to ideálny priestor pre obchodnú, stravovaciu či skladovaciu jednotku. Kontajnerová stavba je umiestnená na pevnom, betónovom základe so všetkým čo treba – čiže s prívodom el. energiu, s napojením na miestny vodovod, má klimatizáciu, ktorá chladí i vyhrieva a je vybavená i kompletným odkvapovým systémom. Odpadové vody idú do vonkajšieho septiku bez prepadu. Tento netradičný obchodný priestor sa dá využiť celoročne a plne nahradí klasickú stavbu. Vnútorný priestor kontajnerovej stavby obsahuje vnútornú terasu, veľký prevádzkový priestor + mužskú + ženskú toaletu + toaletu pre zamestnancov = ideálny priestor na občerstvenie. Kde výhodnejšie by bolo mať svoju prevádzku v tomto regióne ako pri hlavnej ceste s dostatočným priestorom na parkovanie ?   Nenechajte si ujsť príležitosť na získanie novej prevádzky na dobrom mieste a objednajte si obhliadku ešte dnes !
Podnikateľský objekt - Hostovice
Na predaj objekt v osobnom vlastníctve na podnikanie: bývalá predajňa potravín, pohostinstvo a bývalý obchod textilu v obci Hostovice v okrese Snina. Poloha je na trase turistických a cyklistických výletov.V blízkosti obce sa nachádza cezhraničný lesnícky náučný chodník Udava - Solinka vedie cez karpatský hrebeň, kde je peší turistický hraničný priechod do Poľska–Balnica,ktorý je železničnou stanicou Bieščadskej úzkokoľajky. Do každého priestoru z troch samostatných prevádzok je samostatný vstup.K objektu patri oplotený dvor s dvoma vstupmi.Na objekte boli vymenené plastové okná. Celková rozloha s pozemkom – 1470m² z toho zastavaná plocha–440m² POHOSTINSTVO: V roku 2020 prebehla čiastočná rekonštrukcia prevádzky pohostinstva. Dispozícia: -vstupná chodba, miestnosť pohostinstva s výčapným pultom, TV,45 miest na sedenie(stoličky, boxy) -z pohostinstva vstup do samostatných WC pre dámy a pánov -prípravovňa s kuchynskou linkou -skladovacie priestory(2x sklad) -samostatné WC pre zamestnancov -salónik pre 12 ľudí so vstupom zo zázemia a z pohostinstva -súkromné celoročné sedenie pred pohostinstvom -objekt pohostinstva je podpivničený a vstup do pivnice je riešený aj z vonku objektu. -prevádzka má nové omietky SP1 a zateplenie stropu Pohostinstvo je kompletne vybavené a zariadené na okamžitú prevádzku:stoly,stoličky,boxy, výčap,poháre,umývačka pohárov, kompresor,zmäkčovač vody, chladničky,registračná pokladňa, pripojenie na internet,alarm,tv led,satelit,rádio ozvučenie. Zásobovanie samostatným vstupom z dvora. Parkovanie je priamo pred objektom pohostinstva. POTRAVINY: Prevádzka so samostatným vstupom. Prevádzka bola zrušená 10/2022. Pri vstupe je predsieň. Ku predajni prislúcha aj samostatný sklad, denná miestnosť a šatne so samostatným WC pre zamestnancov s umývadlom, tečúcou teplou vodou a wc pre personál. Predajňa je vybavená regálmi a predajným pultom. PREVÁDZKA BÝVALÉHO TEXTILU: Taktiež pozostáva z predsiene. Má samostatný vstup z exteriéru. Súčasťou tohto priestoru je hlavný priestor, sklad, a WC s umývadlom. Vstup z dvora. INŽINIERSKE SIETE: Objekt je napojený na vlastný zdroj pitnej vody(studňa), elektrina 380/220V , prípojka plyn, žumpa o objeme 20m³. Vykurovanie celej budovy je zabezpečené vlastnou samostatnou kotolňou na drevo. K dispozícií je oceľový sklad pre uskladnenie palivového dreva. PROJEKT– PRESTAVBA OBJEKTU-TURISTICKÁ UBYTOVŇA K objektu ponúkame v cene kompletnú dokumentáciu vyhotovenú v roku 2022 na účel prestavby objektu na turistickú ubytovňu s wellnesom podporenú nenávratným fin.prispevkom viď web odkaz na schválený nenávratný finančný príspevok:
Exkluzívna ponuka
Ponúkam odstúpenie zabehnutej prevádzky, ktorá sa nachádza v obchodnom dome priamo v centre Michaloviec. Prevádzka sa odstupuje so zariadením a slúži t.č. na predaj a servis mobilov a PC. Celková výmera predajnej plochy je 17 m 2 . Mesačné náklady sú 270.- EUR + elektrina. Je to výborná príležitosť pre rozbehnutie svojho vlastného podnikania, prípadne rozšírenie pobočiek existujúcich podnikateľských subjektov. Výhodou je poloha predajného priestoru v samotnom exponovanom centre mesta s verejnými parkoviskami.
Na prenájom komerčné priestory v Bardejove na ulici Dlhý rad
Ponúkame na prenájom komerčné priestory v Bardejove na ulici Dlhý rad. Informácie ohľadom priestoru: - priestor sa nachádza na prízemí polyfunkčnej budovy o výmere 48,28 m2 - priestor je vhodný ako prevádzka obchodu a služieb, prípadne administratívnych priestorov, (finančné, poradenské, poisťovacie, zdravotnícke, vzdelávacie, a pod.) - k priestoru prislúcha aj sociálne zariadenie - v objekte sú zriadené podružné merače elektriny a vody - cena nájomného 9,- EUR za 1 m2/bez DPH a bez energií V objekte sa nachádzajú viaceré prevádzky obchodu a služieb: Na 1NP - poisťovňa, butik Outlet, vo vedľajšom priestore sa pripravuje prevádzka cukrárne, kozmetický salón, pripravuje sa prevádzka nechtového štúdia, zo zadnej časti budovy- veterinár, sklenárstvo Na 2NP- solárium, galantéria, Gynekologická ambulancia , kancelárske priestory, fitnes centrum, masážny salón Na 3 NP- Základná umelecká škola: cca 800 žiakov V priľahlom objekte, ktorý je vo vlastníctve Mesta Bardejov sa nachádza prevádzka kvetinárstva, textil a galantéria, fotoslužba, predajňa so športovým oblečením a doplnkami. Zo zadnej strany budovy - vjazd cez ul. Štefánikova, je možné využiť vyhradené parkovacie miesta pre služobné účely. V okolí je kompletná občianska vybavenosť, veľký pohyb verejnosti. Dostupné parkovanie. Pred vstupom do priestoru je oddychová zóna s fontánou. Oproti je športová hala s veľkým mestským parkoviskom. Vzhľadom na novootvorené obchodné centrum Hypka (Lidl, Drogéria, Orange, Lekáreň Max, Pepco, Kvetinárstvo, Solárium, Kaderníctvo, Kaviareň , Donuteria, Reštaurácia ) je v okolí veľký pohyb verejnosti. V prípade, že máte záujem o ďalšie informácie, kontaktujte nás - realitná kancelária INVESTOR, s.r.o., Hurbanova 2, Bardejov, pufi@, prípadne na tel. číslach ,