inzercia, predaj, predám, bazár

Konvektor s ventilátorom 1800/2000 W

Kategória: Radiátory

Vďaka termostatu je tento konvektor ideálny na udržanie stabilnej teploty v miestnosti a ventilátor zaistí prúdenie teplého vzduchu v miestnosti.

Má dva výkonové stupne (1800 W a 2000 W), ktoré je možné nastaviť pomocou prepínača. Stabilitu zaisťujú nôžky a bočné úchyty uľahčujú manipuláciu a prenášanie. Konvektor je vhodný iba na vnútorné použitie a nie je určený na sušenie bielizne.

Napätie: 220-240 V, 50 Hz.
Parametre a špecifikácia
Farba: biela
Hĺbka (cm): 20 cm
Hlučnosť: 50 dB
Hmotnosť: 2,3 kg
Šírka (cm): 52,1 cm
Výkon: 2000 W
Výška (cm): 38,2 cm
Konvektor s ventilátorom 1800/2000 W
Podobné inzeráty
Konvektor
Predám Vigo EPK 4590 E25 elektrický konvektor 1200 W a 2400 W Elektrický konvektor Vigo s digitálnym ovládaním a výkonom 2400W vyhreje priestor o rozlohe 14 až 28m². Zaistí bezpečné a pohodlné vykurovanie domácností, chát, kancelárií, obchodov a iných budov. Konvektor je chránený proti prehriatiu a striekajúcej vode . Využijete ho aj v kúpeľni alebo pivnici. Jeho telo je vyrobené z kvalitnej ocele a neprehrieva sa ,tak že sa nemôžete popáliť. Prívodný kábel do elektrickej siete meria 2m. Vlastnosti digitálneho konvektora Vigo Efektívna spotreba energie Vďaka elektronickej riadiacej jednotke si v miestnosti nastavíte teplotu, akú chcete. Keď túto hodnotu dosiahne teplota okolia, konvektor prestane spotrebovávať energiu. Elektronický termostat obmedzuje stály chod zariadenia, čím sa stará o jeho efektivitu. Konvektor tak spotrebuje len toľko energie, koľko skutočne potrebuje. Cena: 1200 W : 100,- Eur , 2400 W: 120,- Eur.
Elektrický konvektor Wi-Fi
Predám elektrický panel (konvektor, ohrievač, radiátor). Možnosť ovládania na panely alebo cez mobil (wi-fi). Nový, zabalený, záruka 2 roky. Na predaj viac veľkostí a výkonov. 800W - 239€, 1000W - 249€, 1200W - 264€, 1400W - 279€, 2000W - 299€ Svojou eleganciou a výkonom Vás prekvapí. Elektrický vykurovací panel SMART WIFI je dielo nórskych dizajnérov, ktorý vyhral prestížnu cenu Nórskej Dizajnérskej Rady. Konvektor v sebe spája ekonomickú funkčnosť a estetickosť. Vhodný na vykurovanie rodinných domov, bytov, kancelárií. Novinkou je vyšší stupeň krytia IP24, čo predstavuje ochranu proti striekajúcej vode. Taktiež je vybavený dvojitou izoláciou a ochranou proti prehriatiu, čím sa rozširuje jeho bezpečné použitie o kúpeľne či pivničné priestory. Ďalšou prednosťou tohto typu je jeho ovládanie cez WIFI, prostredníctvom mobilnej aplikácie Smart heater. Výhody ovládania cez Wifi: Vzdialené ovládanie konvektora pomocou mobilného telefónu, tabletu s pripojením na internet z akéhokoľvek miesta na svete, Aplikácia je prispôsobená pre iOS, Android a Windows Mobile operačné systémy v slovenskom jazyku, V prípade poruchy internetu sa konvektor ovláda cez digitálny termostat a udržuje teplotu, Možnosť vytvárať vlastné týždenné programy vykurovania a upravovať ich, Upozornenie v prípade poruchy, alebo zlyhania pripojenia internetu. SMART WIFI konvektory sú schopné garantovať vykurovanú teplotu 28 °C, na čo však za normálnych okolností nie je dôvod. Povrchová teplota panelov dosahuje maximálne 84 °C. Na ich výrobu je použitá špeciálna kovová vykurovacia vložka, ktorá nežeraví pri vysokých teplotách a vďaka tomu je priemerná povrchová teplota nižšia. Rozsah termostatu je 6 - 35°C.   Technické parametre konvektora SMART WIFI: Programovanie a ovládanie pomocou internetu, Záloha nastavenia programu pri výpadku prúdu, Jednoduchá a rýchla montáž na zvislú stenu (nie na strop, podlahu alebo vodorovné plochy), Nespaľuje kyslík či čiastočky prachu, Montážny rám na stenu je súčasťou balenia, Konvektor sa dodáva s prívodným káblom o  dĺžke 1,1 m, zapája sa na pravej strane konvektora.
Konvektor
Elektrický konvektor Vigo s digitálnym ovládaním a výkonom 2400W vyhreje priestor o rozlohe 14 až 28m². Zaistí bezpečné a pohodlné vykurovanie domácností, chát, kancelárií, obchodov a iných budov. Konvektor je chránený proti prehriatiu a striekajúcej vode . Využijete ho aj v kúpeľni alebo pivnici. Jeho telo je vyrobené z kvalitnej ocele a neprehrieva sa ,tak že sa nemôžete popáliť. Prívodný kábel do elektrickej siete meria 2m. Vlastnosti digitálneho konvektora Vigo Efektívna spotreba energie Vďaka elektronickej riadiacej jednotke si v miestnosti nastavíte teplotu, akú chcete. Keď túto hodnotu dosiahne teplota okolia, konvektor prestane spotrebovávať energiu. Elektronický termostat obmedzuje stály chod zariadenia, čím sa stará o jeho efektivitu. Konvektor tak spotrebuje len toľko energie, koľko skutočne potrebuje. Cena: 1200 W : 100,- Eur , 2400 W: 120,- Eur.
EL. KONVEKTOR ELEKTRONICKÝ CN 03 250 EIS W - POŠKODENÝ
IDE O NOVÝ - POŠKODENÝ, ALE PLNE FUNKČNÝ KONVEKTOR. Elektrický konvektor s elektronickým ovládaním. Výkon ohrevného telesa 2500W umožňuje vykúrenie miestnosti s rozlohou 20 - 28m2, alebo 50 - 70m3. Elektrické krytie IP 24 umožňuje inštaláciu aj do kúpelne. Hlavné výhody: Klasický dizajn Optimálne prúdenie vzduchu LED displej zobrazuje požadovanú teplotu a skutočnú teplotu v miestnosti Presný elektronický termostat s presnosťou 0,1°C Úspora energie až 21% Teplotný rozsah 12 - 30°C Protimrazová ochrana pevne nastavená na 5°C Časovač start / stop Funkcia SLEEP Ochrana proti prehriatiu Krytie IP 24 Elektrický konvektor s elektronickým ovládaním V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma neváhajte kontaktovať telefonicky alebo e-mailom. Telefonicky len Po - Pia od 7:15 do 15:45, v prípade že nebudem dvíhať mi pošlite SMS alebo E-mail a ja sa Vám ozvem. Tel.č.: alebo E-mail: miroslav@ alebo info@
Konvektor Dimplex DX 415E
Predám kompaktný a zároveň výkonný konvektor Dimplex DX určený pre montáž na stenu, ponúka elektronický izbový termostat, nastaviteľný od 4 do 32 °C, pričom o aktuálne nastavenej teplote Vás informuje LCD displej. Konvektor je vybavený pokročilým riadiacim systémom s týždenným programátorom a funkciou "Eco-Start", ktorá určuje dobu, po ktorú je ohrievač zapnutý pre dosiahnutie požadovanej teploty. Zariadenie sa „učí“ zo správania používateľa, kedy a ako môže čo najefektívnejšie vykurovať, čo z neho robí ideálne vykurovacie zariadenie pre prírodu. Rada konvektorov Dimplex DX vyniká svojim kompaktným dizajnom a pevným plášťom z vysoko kvalitnej ocele. Charakteristika a technické údaje: Samoučiaci sa automatický vykurovací systém "EcoStart" Základný konvektor pre montáž na stenu Elektronický, plynulý izbový termostat (+4 až +32 °C) LCD displej Napájanie: 230 V / 50Hz Trieda ochrany: I, IP20 Klasický dizajn Farba: biela Prevedenie: plášť z oceľového plechu s čiernymi bokmi Týždenný program a časovač Ochrana proti zamrznutiu (+5 °C) Ochrana pred prehriatím(tepelná poistka) Certifikácia: VDE Pripojovací kábel pre pevné pripojenie: cca 1,5m Príkon: 1500 W Dĺžka: 57,5 cm Výška: 35 cm Hĺbka: 12,4 cm Hmotnosť: 4,1 kg Nevyužitý, pôvodná cena 120,-€
Elektrický konvektor s ventilátorom
Predám elektrický konvektor s ventilátorom.