inzercia, predaj, predám, bazár

Konzervy

Kategória: Mačky

Kus - 0,50€
Konzervy
Podobné inzeráty
Ragdoll mačička
Ragdoll mačiatka z testovaného chovu hľadajú domov. Mačiatka su bez PP, narodené 7.10. Do nového domova budú môcť ísť v decembri, prip. aj pred Vianocami. Voľná je už len mačička vo farbe blue mitted with blaze. Na posledných fotkach sú rodičia. Naši drobci sú vymojkaní, zvyknutí na malé deti aj ďalšie mačky. V čase odberu budú očkovaní, pravidelne odčervovaní a naučení na mačacie WC, škrabadlo a rôzne druhy potravy (kvalitné granulky, konzervy aj mäsko). Do nového domova si so sebou berú granulky a mokré krmivko na prvé dni a hračku ;) Ďalšie fotky a videa drobcov poposielam rada do správy :) V prípade akýchkoľvek otázok ma kľudne kontaktujte či už mailom, cez telefón alebo cez Whatsapp alebo Viber. Taktiež je po dohode možný odber aj v Bratislave (Petržalka, prípadne Ružinov)
Britské mačiatka na predaj
Ponúkam na predaj čistokrvné britské mačiatka,posledne 2 mačiatka - po vynikajúcich rodičoch, ak hľadáte maznáčika naše mačiatka sú pre Vás ako stvorené nakoľko vyrastajú s našimi deťmi sú prítulné, hravé, plne socializované, naučené na mačacie WC-zverlit, papajú granulky, mäso, konzervy, kapsičky, pripravené nájsť si nový domov - k odberu ihneď, s chovom ochotne poradíme
Darujem mačiatka
Darujem krásne mačiatka,v ponuke 1 kocúrik a 2 mačičky, šedotigrované s bledším bruškom,(čierne je už rezervované),narodené 6.10.2022, odber možný od 3.decembra 2022, mačiatka sú odčervené, zvyknuté na granulky aj mäkké konzervy, prítulné, čistotné, navyknuté na "mačací záchod". Vhodné do bytu aj do záhrady.Prosím písať sms,volať medzi 16:00 a 19:00.
Darujem mačičku
Darujem mladé mačičky. Žerú samostatne tuhú stravu, konzervy, pijú mlieko atď. Do Čadce a blízkeho okolia doveziem
Predám perzského kocúrika aj s výbavou
Predám perzského kocuríka. Kocúrik má asi 1,5 roka a je naučený na život vo vnútri, má hygienické náviky a je kastrovaný. K nemu pridávam aj všetku jeho výbavu (peliešok, deku, záchodík, lopatku, hračky, škrabadlo, domček, granulky aj konzervy na ktoré je zvyknutý, takisto aj piesok do záchodika, kefu, postroj, vodítko...) V rodine sa vyskytla alergia a preto chceme aby sa dostal len do tých najlepších rúk. Na cene sa nie je problém dohodnúť. Kedže bol jedináčik, na život s ostatnými mačičkami nebol veľmi zvyknutý a preto ak ho zvažujete ako kamaráta pre svoju mačičku/kocúra, určite bude potrebovať viac času.
Bengálská mačka s PP
Po zrušení chovné stanice z rodinných důvodů s těžkým srdcem nabízím své osmnáctiměsíční bengálské kočičky s PP které mám zakoupené do chovu proto také nabízím chovu pořizovací cena byla 50 000,- za jednu nyní jsou připravena k chovu koťátek za kočičku do chovu nyni poze 25 000tis Kočičky jsou plně socializované hodné hravé a čistotné ale k cizím lidem jsou nedůvěřivá neznamená to že by někoho napadly jdou se ale jenom schovat neznám důvod proč se to děje ale myslím si pokud si je vezme někdo s láskou ke zvířatům takže nebude problém aby si zvykli a měli ho rádi tak jako mě,kočičky mají velmi krásné rozmístěné rozety S vzácnou červenou barvou a s leskem v srsti jako tygříci kterou rozhodně chovatelé ocení kočičky jsou krmený konzervy masem kapsičkami a granulemi jsou zdraví a jsou pouze domácím prostředí, žádám prosím do těch nejlepších podmínek a rukou