inzercia, predaj, predám, bazár

Konzoly-nové vyskúšané

Kategória: Herné konzoly

1.konzola 620 hier v 1-ide na tv
... Cena... 23eur
2.konzola X9 Game retro-nechce ísť na tv-možno je chyba v kábli - inak všetko OK
... Cena... 45eur
Konzoly-nové vyskúšané
Podobné inzeráty
Zbierka playstation
Rozpredam zbierku PS4 konzol, vsetky konzoly ktore kedy Sony vyrobilo. Konzoly su ciste a od prachu. Ani jedna z nich nebola otvarana, chipovana, flashovana ani mcbootovana. Su v krasnom povodnom stave s neposkodenou zarucnou plombou. Za stav konzol osobne rucim aj za funkcnost.. moznost otestovat u mna doma. Predaj prebehne iba na kupnopredajnu zmluvu. Predavam iba ako komplet zbierku, nie po castiach. Ku kazdej konzole mam 2 original ovladace v ciernej farbe (okrem PS1, tam su origo 2x biele na slim a 2x sive na fat). Pridam aj komplet zbierky Metal Gear Solid a ostatne hry. Zoznam konzol nizsie: Handheld: Sony Pocketstation (iba japonsky trh) - predane Sony PSP 1000 (fat) - predane Sony PSP 2000 (slim) - 35 Sony PSP 3000 (slim) - predane Sony PSP GO. (Vysuvacka) - 160 Sony PS Vita 1000 (fat) 3g+wifi - predane Sony PS Vita 2000 (slim) - predane Konzoly: Playstation 1 (fat raritny kus) - predane PS One (Slim) - predane Playstation 2 (fat) - 85 Playstation 2 (slim) - 80 Playstation 2 (slim 9000) - 80 Playstation 3 cechc04 (fat) - predane Playstation 3 normal (fat) - predane Playstation 3 (slim) - 100 Playstation 3 (superslim) - 100 Playstation 4 (fat) - predane Playstation 4 (slim) - predane Playstation 4 (Pro) - Predane Ku kazdej konzole dodam kabelaz,hry,ovladace a original memory karty. Nemam k nim bohuzial original krabice nakolko vacsina z nich boli moje konzoly a zbierku som neplanoval.. proste to prislo :D Pre blizsie info ma kontaktujte mailom alebo telefonicky. Cena je stanovena na zaklade stavu, prislusenstva a pod. Dohoda na cene mozna. Vaznemu zaujemcovi spravim detailnejsie fotky konzol a ovladacov. Je toho naozaj vela..
Herné konzoly Nintendo 3DS, Nintendo 2DS XL
Predám herné konzoly Nintendo 3DS, Nintendo 2DS XL. Obe konzoly majú stopy používania, ku konzole krabicu nemám. Obe konzoly sú hacknuté, takže sa dajú z internetu stiahnuť všetky 3DS hry. Každá konzola má R4 kartu, takže sa dajú stiahnuť aj všetky DS hry. Cena je 170€ za kus v prípade rýchleho jednania možná malá zľava.
Nintendo Switch Atmosphère
Predám Nintendo Switch so systémom Atmosphère. ✅ Je možné hrať všetko zadarmo! ✅ Poradenstvo aj po kúpe, alebo aj na poradenskom fóre ⚠️ Nedajte sa nalákať príliš nízkou cenou za takéto konzoly! Lacné a nebezpečné moduly do týchto konzol začali vyrábať rôzny výrobcovia - špekulanti a potom končia konzoly poruchou, zväčša neopraviteľnou ⚠️ ♦️ Starý model V1 Erista už neodporúčam, lebo sa oveľa viac zohrieva a má oveľa vyššiu spotrebu batérie! ✅ Všetké konzoly sú ako nové a môžete si vybrať v týchto kombináciách: 0️⃣ Model OLED AMS-HW.FLY obsahuje konzolu OLED s HW.FLY, Joy-Con-y a všetko, čo je balené výrobcom, takže aj originál Dock, HDMI kábel, grip, obidva stripy, nabíjačku a plnú novú rýchlu 512GB microSD kartu. Originál krabica. ⚠️ 256GB je pre OLED málo, menej dokonca nepoužiteľné! ⚠️ 0️⃣ OLED Full 512GB AMS-HW.FLY - 480€ 0️⃣0️⃣ Bez originálnej krabice - 470€ 1️⃣ Model V2 Full AMS-HW.FLY obsahuje konzolu V2 s HW.FLY, Joy-Con-y a všetko, čo je balené výrobcom, takže aj originál Dock, HDMI kábel, grip, obidva stripy, nabíjačku a plnú novú rýchlu 512GB/256GB microSD kartu. Originál krabica. ⚠️ 128GB je pre V2 málo, menej dokonca nepoužiteľné! ⚠️ 1️⃣ V2 Full 512GB AMS-HW.FLY - 370€ 1️⃣1️⃣ V2 Full 256GB AMS -HW.FLY - 350€ 2️⃣ Model Lite AMS-HW.FLY obsahuje konzolu Lite s HW.FLY, nabíjačku a plnú novú rýchlu 512GB/256GB microSD kartu. V ponuke je šedá alebo tyrkysová. V cene je aj nový grip silikón alebo plast. Bez originálnej krabice. ⚠️ 128GB je pre Lite málo, menej dokonca nepoužiteľné! ⚠️ 2️⃣ Lite 512GB AMS-HW.FLY - 270€ 2️⃣2️⃣ Lite 256GB AMS-HW.FLY - 250€ ☎️ Prvý kontakt len telefonicky, volajte! ❌ Na sms a maily ako prvý kontakt nereagujem, volajte! ⌨️ Keď nedvíham, možno spím, vtedy môžete zanechať sms, lebo 4ka nemá odkazovú službu. ⚠️ Nevymieňam! ⚠️ Osobne alebo aj dobierka. Pri dobierke poštovné vopred na účet. ⚠️ Záloha na poštovné je NEVRATNÁ
Limitované edície XBOX ONE X 1TB (4k) s mechanikou
Zdravím! Predám limitované edície konzoly XBOX ONE X. Hracie konzoly sú plne funkčné, spoľahlivé, pripravené pre nového hráča.. Taktiež vhodné ako darček. Garantujem Vám spokojnosť :) Battlefield V gold rush edition - 259€ Cyberpunk 2077 edition - 259€ Gears 5 edition - 259€ Project scorpio edition - 299€ White edition - 259€ — Možný odber v Martine, v Bratislave, a taktiež po dohode viem doviesť kamkoľvek bude treba, prípadne pošlem poštou. Zapojenie a prevedenie konzoly u vás doma je v cene :) — Ponúkam taktiež množstvo (200ks) originálnych hier z mojej zbierky. Vyskladajte si ich podľa seba, pripadne Vám poradím s výberom. V mojich dalších inzerátoch si ich viete pozrieť. :) — kontaktujte ma kedykoľvek telefonicky :)
Čistenie a prepastovanie Vašej PS4. / Slim / Pro.
Ponúkam čistenie a prepastovanie Vašej PS4./ Slim / Pro. Ak máte problém s prehrievaním, nadmerným hlukom a samovoľnym vypínanim Vášho PS4 je idealné jeho vyčistenie od nasateho prachu. Čistenie zahŕňa: -kompletne odstranenie prachových častíc zo všetkých plôch a komponentov konzoly -ošetrenie vnútorných ploch konzoly prostriedkom odpudzujuci prach -prepastovanie procesoru kvalitnou termalnou pastou ARCTIC MX4 ktorá zabezpečí lepšie odvádzanie tepla. Počas čistenia zašlem foto pred a po čistení a prepastovaní. Po dohode v ramci okresu KE môžem konzolu aj vyzdvihnúť a nasledne priniesť vyčistenú. Cena: cca 15-20€ podľa stavu konzoly a prípadneho vyzdvihnutia. Viac info po telefóne alebo mailom. Ďakujem ⁠(⁠ツ⁠) .
PS5
Predám málo používanú hernú konzolu Playstation 5 s mechanikou - Herná konzola PS5 - Ovládač od konzoly - HRA - HORIZON - Stojan pod konzolu - Kábel od konzoly, kábel od ovládača, HDMI - Krabica od konzoly -Môžem priniesť na vopred dohodnuté miesto -