inzercia, predaj, predám, bazár

Kopacky 27

Kategória: Športové potreby

Ponukam malo nosene detske kopacky, znacka Tango, velkost 27.
Kopacky su vyrobene zo zltej latky so zltymi snurkami a ciernou podrazkou.

Cena je uvedena bez postovneho.
Kopacky 27
Podobné inzeráty
Kopacky Tango 27
Ponukam malo nosene detske kopacky, znacka Tango, velkost 27. Kopacky su vyrobene zo zltej latky so zltymi snurkami a ciernou podrazkou. Cena je uvedena bez postovneho.
ČERVENO-ČIERNY SET NA FUTBAL – DRES, ŠORTKY A KOPAČKY PUMA
Predám červeno-čierny set na futbal – dres a šortky značky KIPSTA z DECATHLONU a kopačky značky PUMA. Všetko veľmi dobrý stav – kopačky boli obuté len párkrát - veľkosť 31, červený dres a čierne funkčné šortky sú v top stave - veľkosť 116. Cena za všetko je 22€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Detské kopačky a halovky
Predám detské kopačky Adidas ružové kopačky veľkosť 29 - 10€ Nike oranžové halovky veľkosť 27 - 10€ Nike čierne halovky veľkosť 27,5 - 10€
Detske kopacky
Predam detske kopacky c.31 znacky Sandic čierno červenej farby a čierno oranžové kopacky značky Adidas veľkosť č. 33, malo pouzivane. Skoro ako nove. Aj jednotlivo, cena za kus je 5€. Len osobný odber.
Kopačky veľkosť  35
Kupované nové na jeseň, nosené len posledne tréningy a táto sezóna sú už male. Syn hovorí, vraj jeho najlepšie ☺️. Píše cislo 36, ale ako u adidas a ešte dokonca kopačky, určite 35(syn je veľmi štíhly, tak kopačky nie sú roztiahnute) vyzerajú super
KOMPLETNÝ TRÉNINGOVÝ SET NA FUTBAL + KOPAČKY PUMA – VŠETKO Z
Predám kompletný tréningový set na futbal – dres, šortky, mikina a tepláky značky KIPSTA z DECATHLONU a kopačky značky PUMA. Všetko veľmi dobrý stav – kopačky boli obuté len párkrát, červený dres a čierne funkčné šortky sú v top stave (veľkosť 116). Tepláková súprava značky KIPSTA z DECATHLONU – mikina a tepláky sú taktiež v top stave (veľkosť 115-124). Cena za všetko je 35€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.