inzercia, predaj, predám, bazár

Korcule Roces vel 45

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predam kolieskove korcule Roces, vel. 45.

Vyborny stav
Korcule Roces vel 45
Podobné inzeráty
Pánske kolieskové korčule ROCES S204
Ponúkam na predaj pánske kolieskové korčule ROCES S204, veľkosť EU 40 (UK6), používané, dôvod predaja (málo času). Špecifikácia: ROCES S 204 Kolieska Roces 84mm/82A Ložiská ABEC 7 Topánka Biomex Určení pánské Kategorie brusle fitness Styl jízdy sportovní Použité technologie Roces Biomex Systém zapínání tkaničky + suchý zip + přezka Vyjímatelná vnitřní bota ano Rám hliníkový Roztahovací NE - rám je pevný Třída ložisek ABEC 7 Počet koleček 4 Kolečka - průměr 84 mm Kolečka - tvrdost 80A Brzda na pravé brusli s možností demontáže. Cena 35€.
Roces M12 UFS
Predám úplne nové kolieskové korčule zn. Roces Roces M12 UFS sú kolieskové aggressive korčule, ktoré vlastne ani nepotrebujú predstavenie. Zrodenie týchto korčúľ je priamo späté so zrodom aggressive a mestského korčuľovania samotného. Model M12 UFS je aj dnes aktuálny a to potvrdzuje jeho absolútnu výnimočnosť. Topánka je vybavená hliníkovou pamäťovou klipsňou a spoľahlivými šnúrkami, ktoré robia zapínanie korčúľ rýchlym a precíznym. Vnútorná topánka je anatomicky vytvarovaná, vyberateľná a má shock absorber pre lepšie tlmenie otrasov. UFS (United Frame systém) rám korčúľ je vyrobený z Nylon materiálu vystuženého sklenými vláknami. Rám pojme dve 58mm kolieska a dve grinding kolieska. Technické parametre: Vonkajšia topánka: Vysoko kvalitný polyuretán HGPU Zapínanie: Hliníková pamäťová klipsňa, šnúrky Vnútorná topánka: Anatomicky tvarovaná topánka so Slo-Memory penou Fitting: Špeciálny Aggro grab strap popruh na obúvanie a nosenie korčúľ, špeciálna shock absorbing podrážka určená na street skating Hmotnosť jednej korčule: cca 1500g Rám: UFS - nylon vystužený sklenými vláknami Kolieska: dve 58mm Roces kolieska s tvrdosťou 88A + dve grinding kolieska Ložiská: Abec 5 Spacery: hliníkové
Roces S101 - EU 41.5 (nove) + chranice
Predam inline korcule znacky Roces velkosti 41.5 (EU) s tlmiacou stielkou. Korcule boli len raz vyskusane, jazdene za sucha. Original krabica. Chranice ROCES v cene. V pripade seriozneho zaujmu kontakt emailom alebo telefonicky. Osobny odber Bratislava - Petrzalka.
Predám Roces Helium Tif
Dobrý deň, predám kolieskové korčule Roces Helium Tif. Korčule som mal jednu sezónu, veľmi málo jazdené. Kupované v predajni Roces - Petržalka. Veľkosť 43. Pôvodná cena 160 EUR. Iba osobný odber (Treba vyskúšať). Bez krabice a bločku, kupované v roku 2020 cca.
Kolieskové korčule Roces Veľ. 38
Korčule Roces boli použité jeden jediný raz a posúvame ich len preto lebo nesadla poriadne veľkosť. Dcéra má nohu 39, na korčuliach na krabici uvádzajú veľ. 40, a reálne sedia na 38 nohu. Pôvodná cena bola 99 € plus chrániče 25€, Dohromady nás to vyšlo 124€, posuvame ako komplet aj s chráničmi za uvedenú cenu 99€.
predam korcule zn ROCES 39/40
Predam in line korcule zn Roces. Oficialna velkost je 40 MAN (panske), ale nosila som ich ja, zena s vekostou 39 a sedeli mi :) Kolieska aj brzda boli menene velmi nedavno, maju za sebou len par jazd, ale korcule ako take su starsie. No este narobia dost parady, nemaju ziadnu vadu :)