inzercia, predaj, predám, bazár

Korcule Tempish Boston , velkost 44

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predam 2x pouzite korcule Tempish Boston , velkost 44. Su ako nove. Osobny odber. Poprosim len volat.
Korcule Tempish Boston , velkost 44
Podobné inzeráty
NOVÉ - TEMPISH EXPERIE KRASOKORČULE veľkosť 37
TEMPISH EXPERIE Korčule na lad - veľkosť 37 -NOVÉ Vhodne ako darček - povodna cena €125 Kontakt len email Krasokorčule Tempish experie black Krasokorčule experie sa radí medzi najkvalitnejšie korčule zn. TEMPISH, je určená pre náročnejšieho zákazníka. Topánka korčule je z kvalitnej pravej kože, ktorá dodáva Topánke punc exkluzivity. Krasokorčule má pevný skelet s anatomickým tvarovaním v oblasti členku pre zvýšený komfort, bezpečnosť a postará sa o prirodzenej usadenie chodidla v Topánke. Vložená bandáž sa prispôsobí tvaru chodidla a zaistí isté a pritom pohodlné ovládanie korčule. Na vnútornú výstelku je použitý Materiál black velvet T novej generácie, ktorý je odolný proti oderu a má výborné absorpčné vlastnosti. Pri korčuľovaní zabezpečuje príjemný pocit komfortu a tepla. Korčule klasicky zváraná, nerezová oceľ.
Predám korčule Tempish Crox.X Top
Predám korčule Tempish Crox.X Top veľkosť 44 EU, nové, nepoužité, iba vyskúšané Systém zapínania: uťahovacie lanko + pracka Korčule Tempish CROX.X TOP sú určené na hobby hokej a rekreačný šport. Obľúbená konštrukcia pánskej zimnej korčule je veľmi ľahká, dobre tepelne izoluje, jednoducho a rýchlo sa obúva a výborne sa ovláda. Vonkajší trojdielny skelet je vyrobený z pevného materiálu PE, ktorý si zachováva húževnatosť až do teploty -25°C. Nôž je k topánke pripevnený priečnymi skrutkami. Vrchný golier sa doťahuje k chodidlu obojstrannou prackou a poistkou. Funkčný materiál použitý na vnútornej vložke je vystužený NYLON/NYLEX. Vnútorná výstelka má anatomický tvar v oblasti členku a Achillovej šľachy. Stredne tuhá bandáž zabezpečí pevnú a pohodlnú fixáciu chodidla v topánke. V topánke je anatomická vkladacia stielka, ktorá lepšie prenáša pohyb z chodidla na korčuľu. Tento model je vybavený FitGo systémom. Tento revolučný systém uťahovania topánky pomocou nylonového lanka umožňuje veľmi rýchle a pevné dotiahnutie a uvoľnenie, jemné dávkovanie dotiahnutia a vysoký komfort. Nylonové prievlaky (očká) spoločne s nylonovým lankom zabezpečujú takmer neobmedzenú životnosť celého systému. Fixácia nohy je doplnená sťahovacím pásikom v 45° uhle k priehlavku na suchý zips a prackou s pásikom v oblasti holene. Veľmi príjemný vnútorný materiál „short fine fur“ pre lepšiu tepelnú izoláciu a pohodlné obúvanie a vyzúvanie. Použitá je odľahčená korčuľa TEMPISH AIR, brit je vyrobený z nerezovejé – ušľachtilej, tepelne upravenej ocele HRC 53-54.
Korcule Tempish Boston - c.44
Predam 2x pouzite korcule Tempish Boston - c.44 . korcule su ako nove. Nevhodny dar. Osobny odber . Cena 30Eur
Hokejové korčule TEMPISH DETROIT GX, veľkosť 38
Predám málo používané juniorské korčule značky TEMPISH DETROIT GX (hokejové korčule), v čiernej farbe, veľkosť 38. Popis: • Hokejové korčule DETROIT sú určené pre začiatočníkov a stredne pokročilých korčuliarov. • Topánka je silne vystužená. • Vonkajší materiál - odolné PVC, ktoré nestráca svoju tvrdosť ani pri teplotách okolo -25 °C. Anatomicky tvarovaná topánka v oblasti členkov. • Vnútorný materiál na báze latexu DB 320 s pamäťovou funkciou zaisťuje, že topánka zodpovedá tvaru chodidla. • Čepeľ TEMPISH 7000 vyrobená z tvrdenej uhlíkovej ocele na tvrdosť 53 až 55 HRC. Cena: 50,-Eur + poštovné, resp. osobný odber KE a KE okolie. Spôsob odberu/dopravy je na dohode.
Korčule Tempish 34 -37
Predám nastaviteľné korčule Tempish RS VERSO ICE GIRL 34 -37 veľmi zachovalé, po jednon dieťati. Nitra, príp BA korčule, hokej, bauer, Tempish
Korčule Tempish vo veľ. 37 - ako nové
Predám párkrát použité korčule Tempish vo veľkosti 37, strieborné prevedenie. K dispozícii tiež vo veľ. 40 v čiernom.