inzercia, predaj, predám, bazár

Košela ALAIN DELON - č 38, biela (Originál s bločkom)

Kategória: Košele

Predám košelu značky Alain Delon. Absolútne nová, nerozbalená. Veľkosť číslo 38.
Predajná cena bola 66€ (viď. bloček)

Na predaj mám ešte 2 podobné košele za podobnú cenu. (viď. profil)
Košela ALAIN DELON - č 38, biela (Originál s bločkom)
Podobné inzeráty
Kosele Alain Delon
Ponukam na predaj elegantne kosele zn. Alain Delon s dlhym rukavom, kvalitna bavlna, velkosti 42, okrem fialovej (41). Velkosti si mozete odskusat v predajni Alain Delon. - fialova - bledoruzova - bledomodra - karovana fialova Osobny odber v Ruzinove alebo po platbe na ucet zaslaniecez Zasielkovnu. Mozny odber aj po kusoch. Cena za jednu koselu 8€ (odber aj po kusoch).
Košela ALAIN DELON - č 38, modrá (Originál s bločkom)
Predám košelu značky Alain Delon v Top stave. Použitá 5-6x. Veľkosť číslo 38. Predajná cena bola 85€ (viď. bloček) Mám ešte 2 podobné košele na predaj (nové) za podobnú cenu.
Košela ALAIN DELON - č 38, vzorovaná (Originál s bločkom)
Predám košelu značky Alain Delon. Absolútne nová, nerozbalená. Veľkosť číslo 38. Predajná cena bola 85€ (viď. bloček) Na predaj mám ešte 2 podobné košele za podobnú cenu. (viď. profil)
Alain Delon pánska slim-fit koseľa vel. 41
Oblecena parkrat, top stav... Bledomodry pruzok s ciernym vzorom hlav, vyuzeny strih, 100% bavlna... ROZMĚRY: prsia 54, rukav 62, plece 17, dlzka 80 cm ZNAČKA: ALAIN DELON
Košela - Alain Delon - čierna
Predám košelu - Alain Delon - čierna. Nepoškodená! Keď nezdvihnem telefón, môžete využiť kontaktný formulár alebo SMS. Ďakujem.
Svadobná manžetová košeľa 42
1x použitá svadobná košeľa na obrad, veľkosť 42. Najelegantnejšia spoločenská košeľa, manžetová košeľa, clasika na manžetové gombíky. Top stav, bez akýchkoľvek poškodení. Je to košeľa výlučne do obleku, fraku, smokingu, najvyššia elegancia. Nevhodná k rifliam alebo do športových látkovýh nohavíc. Nie je na bežné nosenie. Košeľa jemne mení odtiene, damaškové tkanie, je mierne lesklá, krásne prepracovaná. Samozrejme materiál 100% bavlna. Gombíky sú prekryté. Ku košeli predávam motýlik a smokingový pás alebo šerpa, manžetové gomiky. Všetko veľkostne nadstaviteľné, v originálnej krabici. Všetko kúpené v Európe Banská Bystrica. Dokopy 70€ (košeľa 50€ + set 20€) Set je v skutočnosti omnoho, omnoho krajší ako na fotke, nedá sa zachytiť. Ideálne aj osobný odber, prezriete. Dám v obale Alain Delon ako sme kúpili.