inzercia, predaj, predám, bazár

Košele do pôrodnice

Kategória: Tehotenské oblečenie

Predám dve košele do pôrodnice.Modrá je úplne nová veľkosť M a sivá veľkosť 36/38 2x oblečená.
Košele do pôrodnice
Podobné inzeráty
Nočná košeľa do pôrodnice (nová)
Predám novú, nevybalenú nočnú košeľu pre nosenie počas tehotenstva, ideálna do pôrodnice. Strih košele umožňuje po pôrode jednoduché dojčenie bábätka. Farba modrá tmavá s hviezdami alebo sivá so srdiečkami. Praktické rozopínanie vzadu po celej dĺžke. Predné zapínanie na patentky umožňuje ľahký prístup k prsiam. Strih košele umožňuje mať bábätko priamo na tele. Rôzne veľkosti. Materiál: 100% bavlna.
Nočné košele do pôrodnice
Predám nočné košele do pôrodnice s otvormi na kojenie. Po 2 pôrodoch. Praktické a pohodlné. Materiál bavlna, veľkosť M - červené, modré sú L.A pyžamo s dvoma vrchmi pridám grátis.
Tehotenske a kojenecké nočné košele + župan
Predám 3x materské a kojenecke nočné košele Vienetta veľkosť S a 1x matersky župan do pôrodnice, tenký. Župan ako novy, minimálne oblečený, 1x nočná kosela s pandou ako nova, ostatne 2 v dobrom stave viac krát oblečené Nočné košele spolu 15 eur Župan 10 eur PC 70 eur
Tehotenske,dojčiace košele
Predám nočné košele do porodnice alebo aj na doma,vhodné aj na kojenie s otvormi. Modrá XL (nová) 10,- Ružová L (reserved,raz oblečená) 10,- Krémový set so županom ľahkým M(nový) 20,- Viac info v správe
veci do porodnice
Predám za nizke ceny veci do porodnice a na popôrodne obdobie
Nohavicky do porodnice
Predam nohavicky do porodnice. V baliku sa nachadza 5ks,2ks som pouzila v porodnici. Cena je 4,50eur a v Bratislave je mozny osobny odber.