inzercia, predaj, predám, bazár

Košeľová riasená bundička na zips, XS-S

Kategória: Košele

Košeľová bundička na zips, prírodnej farby, na predku smokovaná. Elastický materiál, veľkosť S, ale sedí skôr XS. Výrazne sťahuje a robí krásny dekolt. Golier sa dá nosiť na rôzne spôsoby od rozhalenky po stojáčik. Stav top, nosená pár krát. Poštovné 2,5€, Zásielkovňa 3€ pri platbe vopred.
Košeľová riasená bundička na zips, XS-S
Podobné inzeráty
Biela košeľa riasená dámska s puff efektom
Biela košeľa riasená dámska s puff efektom Veľkosť L Kvalitný materiál Nepresvitá
Košeľová blúzka Kenvelo 34
košeľová blúzka, krásna elegantná kombinácia farieb. 100% stav, zapínanie na cvočky, rukávy ukončené širokými patentmi s cvočkami. dĺžka rukávu od krku: 71 cm dĺžka rukávu od ramena: 62 cm šírka pod pazuchami: 40 cm šírka v páse: 37 cm
košeľová tunika v. XL, zn. Mango
Tuniko- košeľa z tenšieho materiálu, rukáv sa dá vyhrnúť a zopnúť, po bokoch vrecká. Šírka sa dá upraviť šnúrkou. Reálna farba je taká ako na hlavnej foto. Šírka popod paže je 54 x 2 cm. Celková dĺžka je 83 cm meraná cez stred chrbáta bez límca.
Károvaná bavlnená Overshirt č. M
Bavlnená hrubšia košeľa / košeľová bunda. Károvaná uvoľneného strihu. Oblý spodný lem, dve vrecká na hrudi. Štýlový kúsok. Veľkosť písaná L ale sadne skôr na M ( voľnejšie M). Rozmery na foto. Farba bordová, fialová, zelená. Dĺžka 64cm, šírka pod rukávom 58cm, dĺžka rukáva 34cm + 16 cm plece.Cena + poštovné, prípadne osobne v Bratislave v pracovný deň doobeda po dohode. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom.
košeľová tunika
Nové veľkosť UNI mierne zuzena
košeľová tunika oversize
Nové veľkosť UNI