inzercia, predaj, predám, bazár

Kosenie Pozemkov-Buriny

Kategória: Brigády

KOSENIE POZEMKOV-ZÁHRAD
Dobrý deň, ponúkam kosenie a čistenie pozemkov. Kosím stavebné pozemky, aj polia a lúky do jedného hektára.Udržiavanie trávnika Mám rôzne stroje na všelijaké typy tráv, burín a iných porastov kosím s krovinorez om a s bubnovou kosackou
Ak máte záujem, kontaktujte ma prosím správou alebo na čísle určite sa dohodneme.Ďakujem

Burina
Kosenie
Uprava
Stihl
Krovinorez
Pozemok
Čistenie
Viac na tel. Čísle
Kosenie Pozemkov-Buriny
Podobné inzeráty
Kosenie Pozemkov-Buriny-Realizácia Záhrad
KOSENIE POZEMKOV-Realizácia záhrád Dobrý deň, ponúkam kosenie a čistenie pozemkov. Kosím stavebné pozemky, aj polia a lúky do jedného hektára.Udržiavanie trávnika Mám rôzne stroje na všelijaké typy tráv, burín a iných porastov kosím s krovinorez om a s bubnovou kosackou Ak máte záujem, kontaktujte ma prosím správou alebo na čísle určite sa dohodneme.Ďakujem Burina Kosenie Uprava Stihl Krovinorez Pozemok Čistenie Viac na tel. Čísle
Ponukame vam naše pracovite ruky
Dobrý deň. Sme partia mladých, pracovitých chlapcov, pripravených pomôcť najmä vám, starším, menej vládnym s akoukoľvek manuálnou prácou. Či už s kosením trávy alebo buriny, či už s terénnymi úpravami alebo s výkopmi akéhokoľvek druhu, kde sa nedostane stroj. V konkrétnosti ponúkame. práca a pomoc v záhrade, kosenie trávy a buriny. ručné úpravy terénu, svahovanie stavebné búracie práce, búranie starých striech a krovov, obíjanie omietok a čistenie resp. upratovanie interiérov, kopáčske práce, najmä tam kde sa nedostane stroj stavba a rekonštrukcia plotov, aj betónových, kladenie obrubníkov a zámockej dlažby, maliarske práce, obklady v kúpeľni a v sanite, sťahovanie, ručná manipulácia s ťažkým nákladom Volajte od rána do večera . Pracujeme po celom Slovensku no cesta ku vám nás vždy niečo stojí. Preto prosíme, že ak si nás zavoláte, Vám potrebnú pomoc a prácu nás necháte aj urobiť. Cenník prác a solídne jednanie sú pre nás samozrejmosťou.
Údržba pozemku, kosenie a pilčícke práce
vykonavam kosenie a vyžinanie záhrad trvalo zarastenych pozemkov kosenie parkov rezanie a štiepanie palivoveho dreva zahradkarske práce prace okolo domu vyžinanie a rezanie ploch od naletovych drevyn pilčicke práce v lese ručne buracie prace vyrezavanie ovocnych sadov. cena dohodou.práce vykonavam do 20 km od malej idi.
HĽADÁM AKÚKOĽVEK BRIGÁDU,  KOSENIE záhrad a pozemkov.
HĽADÁM BRIGÁDU,skladanie nábytku,vypratávanie pivníc,pílenie dreva,kosenie záhrad krovinorezom,práca okolo domu, čokoľvek, za ponuky vopred ďakujem,dohodou.
Kosenie
Ponúkam kosenie pozemkov a záhrad.Viac po telefóne
Kosenie
Ponúkam vám kosenie pozemkov vlastným krovinorezom KE, KS. Cena 5 centov za štvorcový meter.