inzercia, predaj, predám, bazár

Košice okolie Maďarsko Obec Novajidrany

Kategória: Domy

V pripade Rýchleho a KOREKTNEHO JEDNANIA môže byť výazná ZLAVA.
MAĎARSKO - Obec Novajidrány z Košíc po diaľnici iba 35km a 20 km od hraničného prechodu Milhosť tak isto po diaľnici smer Miškolc,ponúkame Vám na predaj pekný 5 izbový poschodový rodinný dom po rekonštrukcii, nádherný pozemok, priamo v obci, s úžitkovou plochou cca 200m2 obytná plocha domu a 100m2, suterén veľké try izby. A dvoj garáž. Pozemok s výmerou 863m2. Rodinný dom je po rekonštrukcii, 5 plnohodnotné izby, kúpeľňa a WC , kuchyňa na prízemí, komora. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. Prípojky vodovod, elektrina, odpad - kanalizácia, plyn nový kotol radiátory všetko zavedené v rodinnom dome. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Košíc. Energetický certifikát D. obec má výbornú občiansku vybavenosť prijame vlakové spojenie do Košíc v obci žijú pomerne dosť veľká Slovákov. Cena 115000 € je vrátane komplexných služieb a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí. Právny servis a prevod zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Dom ponúkam na predaj ako priamy majiteľ a ešte realitná kancelária reality69 ktorá je na trhu veľmi známa a dlhoročná overená Realitná kancelária. Cena 120 000 pry vážnom a serióznom záujem vydem cenovo v ústrety dom je ihneď k bývaniu na vyžiadanie viac foto alebo osobná obhliadka.V susedstve ani na ulici nebývajú žiadny rómsky spoluobčania.Pre viac informácii volajte na telefóne číslo 4.
. V pripade Rýchleho a KOREKTNEHO JEDNANIA môže byť výazná ZLAVA..
Košice okolie Maďarsko Obec Novajidrany
Podobné inzeráty
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Novajidrány - Maďa
Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Novajidrány - Maďarsko ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Novajidrány - Maďarsko Predmet: rodinný dom  Počet izieb: 2 Stav: pôvodný stav Zastavaná plocha domu: 90 m2 Úžitková plocha domu: 80 m2 Veľkosť pozemku: 800 m2 Inžinierske siete: elektrina 240 V, plynová prípojka je na pozemku, voda obecná, kanalizácia - obecná Kúrenie: pieckami na tuhé palivo KONŠTRUKCIA DOMU: Základy: betón Konštrukcia: miešaný materiál Strecha: šikmá – pálená škridla na drevenom krove POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA:  Prízemie – 2x izba, kuchyňa a 2x menšie terasy POPIS DOMU: - rodinný dom sa nachádza v radovej zástavbe - možnosti vlastnej realizácie - okná a dvere sú plastové - v celom dome je nová elektroinštalácia - rovinatý, oplotený pozemok - vstup z asfaltovej komunikácie   LOKALITA A OKOLIE: - obec Novajidrány sa nachádza 18km / 15 min. od hraničného priechodu Milhosť - tichá a kľudná lokalita - parkovanie pred domom a vo dvore  
NA PREDAJ ZRUBOVÝ RODINNÝ DOM - MAĎARSKO, NOVAJIDRÁNY
Na predaj drevostavba rodinného domu za hranicami Slovenska v Maďarsku v obci Novajidrány. MICHAL PALKO a realitná kancelária Cassovia Realitas ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj drevostavbu rodinného domu s možnosťou dokončenia na klúč v blízkej obci Novajidrány v Maďarsku vzdialenej len 30 minút autom z centra Košíc. Dvojpodlažný dom je umiestnený v obci medzi zástavbou rodinných domov v slnečnej lokalite. Má vydané stavebné povolenie a nachádza sa na pozemku s rozlohou 1001 m2, ktorý je dokonale rovinatý. Ponuka je ideálna pre všetkých, ktorí si chcú bývanie dokončiť podľa vlastných predstáv, alebo to môžu nechať na staviteľa. V lokalite vznikne takýchto zrunov päť. Lokalita tiež ponúka príjemné výhľady na okolité kopce a hrady Kompletne celá stavba je z dreva - guľatina o priemere 18cm, základy su na železobetónovej platni. Dom je umiestnený v pravej prednej časti pozemku, na pozemku je dostatočný priestor na parkovanie alebo vybudovanie prístrešku či garáže, altánku, bazéna. Prístup je zabezpečený asfaltovou cestou. Dom je možné využívat na celoročné bývanie alebo rekreáciu. Predávať sa bude skolaudovaný. Drevostavba rodinného domu je pripojená na všetky inžinierske siete - obecná voda, elektrina, kanalizácia, plyn je na hranici pozemku. BENEFITY •stavba s platným stavebným povolením •možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv •veľký slnečný pozemok •výborný prístup •kompletná občianska vybavenosť v okolí •bezproblémové parkovanie DISPOZÍCIA Dispozične sa dom skladá z dvoch podlaží, technického zázemia a celkom troch izieb. Dispozíciu je však možné meniť v prípade záujmu, keďže je dom v stave hrubej stavby. K domu prislúchajú terasy. LOKALITA Stavba rodinného domu je umiestnená na slnečnom pozemku v zastavanej lokalite vzdialenej z centra Košíc 40km (30 minút autom) v Maďarsku v obci Novajidrány. Asfaltová príjazdová cesta zabezpečuje komfortný prístup priamo z dialnice. V obci je vlaková stanica s pravidelným spojením s Košicami a obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Do 10 minút autom je spádová obec Enč, dobové reštauráciev Hrade Boldogkőváralja, Hrad Regéc a mnžstvo ďalšieho CENA Cena 115.000,- EUR po dokončení do štandardu (vrátane právneho servisu a provízie pre RK) Ak vás táto ponuka zaujala tak ma neváhajte kontaktovať: MICHAL PALKO - - certifikovaný realitný maklér NARKS. Počet poschodí: 1 Počet izieb: 3 Zastavaná plocha: 60m² Obytná plocha: 65m² Celková rozloha: 85m² Rozloha pozemku: 1001m² Úžitková plocha: 65m² Vlastníctvo: osobné Stav: holopriestor Odvoz odpadu: áno Voda: verejný vodovod El. napätie: 230/400V Kanalizácia: áno Kúpeľňa: áno Balkón: áno Parkovanie: vonkajšie Inžinierske siete: áno Postavené z: drevostavba Okná: drevené Terén: rovina Prístupová cesta: asfaltová cesta
MAĎARSKO - NOVAJIDRANY PEKNÝ 6 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM
MAĎARSKO - Novajidrany. Ponúkame Vám na predaj 6 izbový poschodový rodinný dom vo výbornom stave v obci Novajidrany. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 863 m2, úžitková plocha domu je cca 200 m2, obytná plocha je 100 m2 vrátane pivnice a garáže. Rodinný dom je vo výbornom stave. Pozostáva z 5 izieb, kúpeľňa a WC na každom podlaží, kuchyňa na prízemí, komora. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. IS: vodovod, elektrina, odpad - kanalizácia, plyn všetko zavedené v rodinnom dome. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Košíc. Energetický certifikát D. Cena 64 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľnosti zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - NOVAJIDRANY PEKNÝ 6 IZBOVÝ POSCHODOVÝ RODINNÝ DOM
MAĎARSKO - Novajidrany. Ponúkame Vám na predaj 6 izbový poschodový rodinný dom vo výbornom stave v obci Novajidrany. RD sa nachádza na pozemku s rozlohou 863 m2, úžitková plocha domu je cca 200 m2, obytná plocha je 100 m2 vrátane pivnice a garáže. Rodinný dom je vo výbornom stave. Pozostáva z 5 izieb, kúpeľňa a WC na každom podlaží, kuchyňa na prízemí, komora. Rovinatý pozemok. Asfaltová prístupová cesta. IS: vodovod, elektrina, odpad - kanalizácia, plyn všetko zavedené v rodinnom dome. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Košíc. Energetický certifikát D. Cena 64 999 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľnosti zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - NOVAJIDRÁNY 5 IZBOVÝ DOM PO REKONŠTRUKCII, POZEMO
MAĎARSKO - Novajidrány. Ponúkame Vám na predaj pekný 5 izbový poschodový rodinný dom po rekonštrukcii. Rodinný dom je po rekonštrukcii, 5 plnohodnotné izby, kúpeľňa a WC, kuchyňa na prízemí, komora. Pozemok s výmerou 863m2. Prípojky vodovod, elektrina, odpad - kanalizácia, plyn všetko zavedené v rodinnom dome. Pekný pozemok, rovinatý, priamo v obci, s úžitkovou plochou cca 200m2 obytná plocha domu a 100m2, pivnice a garáž. Asfaltová prístupová dráha. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Košíc. Energetický certifikát D.  Cena 120 000 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.
MAĎARSKO - NOVAJIDRÁNY 5 IZBOVÝ DOM PO REKONŠTRUKCII, POZEMO
NOVÁ CENA - MAĎARSKO - Novajidrány. Ponúkame Vám na predaj pekný 5 izbový poschodový rodinný dom po rekonštrukcii. Rodinný dom je po rekonštrukcii, 5 plnohodnotné izby, kúpeľňa a WC, kuchyňa na prízemí, komora. Pozemok s výmerou 863m2. Prípojky: vodovod, elektrina, odpad - kanalizácia, plyn - všetko zavedené v rodinnom dome. Pekný pozemok, rovinatý, priamo v obci, s úžitkovou plochou cca 200m2 obytná plocha domu a 100m2 pivnice a garáž. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, dobrá dostupnosť do Košíc. Energetický certifikát D.  Cena 84 990 € - možnosť úpravy výhodnejšej ceny podľa aktuálneho kurzu Ft/€. Realitný servis je vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti v zahraničí, vystavením a vybavením LAKCIM karty, súčinnosť pri prepise energií a služieb spojených s bývaním. Kompletný právny servis a prevod nehnuteľností zabezpečujeme advokátskou kanceláriou. Nehnuteľnosť sa nachádza v prihraničnej oblasti do 30 km od štátnej hranice, nie je problém s denným dochádzaním na Slovensko.