inzercia, predaj, predám, bazár

Kotúčová píla RUBI + sada líšt na rezanie veľkoformátov

Kategória: Náradie

Ponukám na predaj profesionálnu pílu a vodiace lišty s prísavkami značky RUBI - určené na rezanie veľkoformátového obkladu a dlažieb.

Set pozostáva:
- kotúčová píla RUBI TC-125 vrátane rezného kotúča s príslušenstvom - určená na suché aj mokré rezanie, 2ks prísaviek - všetko v originálnom kufríku RUBI

Rezačka Rubi Slim Cutter
- 4ks vodiacích lišt dĺžky 110cm, 3ks prísaviek, 1ks vylamovák, 1ks ručný "rezák" - všetko zabalené v originálnej taške

Celá zostava ma cca 6mesiacov - odrezala len pár kusov obkladov. Predávam z dôvodu nevyužitia. Na fotkách je len zaprašená...

Pôvodná cena takéhoto setu bola cca 850€



Cena za celý set ako na fotkách je: 550€ - len osobný odber V BB prípadne po trase KK-BB viem doviesť...

Pri rýchlo jednaní mála dohoda na cene.
Kotúčová píla RUBI + sada líšt na rezanie veľkoformátov
Podobné inzeráty
Kotúčová píla Rubi
Kotúčová píla Rubi DU - 200 EVO 850 na rezanie obkladov Použitá raz pri stavbe domu. Informácie o píle: - maximálna dĺžka rezu 85 cm - vhodná na rezanie keramickej dlažby a obkladov - výkon 0,8 kW - zabudované kolieska a rukoväť pre jednoduchší transport - vstavané nožičky, jednoduchá fixácia - vonkajšia nádrž s vodou umožňuje ľahšiu manipuláciu - ergonomická rukoväť s ekologického materiálu - hlava motora osadená na klzných ložiskách s možnosťou jej sklápania pre vedenie šikmého rezu - bočný doraz pre nastavenie opakujúcich sa rezov - nastaviteľný uhol od 0 do 45 st. - elektrický kábel vedený v ochrannej flexi trúbke. Kotúčová píla, dlažba, obklady, stavba.
Píla kotúčová /rezačka, viacúčelová, 705W
Minikotúčová píla a rezačka vďaka trom dodávaným kotúčom určeným pre drevo, obkladačky / dlažbu a mäkké kovy, nájde široké využitie pre rezanie a spracovanie celého radu výrobkov z vyššie uvedených a im podobných materiálov ako napr. drevotriesky, dielov laminátovej podlahy, plechov, kovových líšt, kovových a plastových rúr atď .. Hlavné prednosti príslušenstvo na odsávánie prachu umožňuje robiť presné ponorné rezy vo vnútri plochy materiálu píla je vybavená špeciálnym bezpečnostným mechanismom, ktorý pri stisku spínača dovolí zanorenie kotúča do materiálu podľa nastavenej hĺbky rezu a pri ukončení práce, jeho opetovné vysunutie "tripple gear" - zaisťuje zníženie otáčok na optimálnu rýchlosť pri rezaní, dlhšia životnosť pily a kotúča a vyššia rýchlosť rezania pre rovný rez pozdĺž kraja je možnosť použiť bočné vodítko má podobnú funkciu ako klasická kotúčova píla, ale vďaka malým rozmerom, kompaktnosti, ergonomickému designu a nízkej hmotnosti umožňuje ľahké drženie a vedeniu jednou rukou napetíiefrekvencia: 230V/50Hz príkon: 705W otáčky: 4500/min kotúč: 89mm prierez 90°/45°: 28,5mm ergonomická rukoväť: ano extra: v kufri: ano hmotnosť: 3,7kg >Súčasťou dodávky je : 1x pílovy kotúč s SK plátkami 24Z, 1x pílový kotúč HSS 44Z, 1x segmentový diamantový kotúč, imbusový kľúč, príložník, hadica na odsávanie Nová nerozbalená, vhodná ako darček Cena samostatne je 100 eur , alebo spolu s pripravkom na rezanie uhlov a vodiacimi listami....150 eur set. Cena samostatnych kusov je ovela vyssia Takto mate komplet darcek na vianoce za 150 eur (inak by ste za tento set dali cez 230 eur)
Kvalitná Výkonná MAKITA Náhrada AKU Okružná Píla 18V - Nová
Predám túto veľmi kvalitnú, šikovnú akumulátorovú okružnú - kotúčovú pílu 125mm s plynulou reguláciou otáčok (MAKITA náhrada), kompatibilnú s LTX 18V Makita akumulátormi 1.5Ah-9Ah. Píla je úplne nová, komplet balenie aj so všetkým príslušenstvom, v záruke. Základný popis: 1. Vstavaný vylepšený bezuhlíkový motor poskytuje vysokú rýchlosť otáčania až 5000 ot./min. pre hladké a výkonné rezanie. 2. Robustná kovová vodiaca doska zaisťuje, že kotúčová píla reže pozdĺž povrchu obrobku v konštantnej hĺbke rezu. 3. Hĺbku rezu možno nastaviť až do 53mm, šikmé rezy až do 45 stupňov. 4. Rukoväť je z mäkkej protišmykovej gumy, ponúka pohodlné - lepšie ovládanie a zároveň minimalizuje únavu rúk. 5. Polkruhový ochranný kryt vás lepšie ochráni pred prachom, pilinami... 6. Táto kotúčová píla môže byť spojená aj s vysávačom, aby sa dosiahlo čistejšie rezanie bez prachu. 7. Vhodné na rezanie kameňa, dreva, keramických dlaždíc atď. Špecifikácia: Typ - Kotúčová píla Výkon - 1000W Rýchlosť - 0-5000 ot./min Veľkosť kotúča - priemer 125mm (5 palcov) Napájanie - 18V akumulátorové batérie Makita (nie je súčasťou balenia) Rozmery - 27 x 13 x 18cm
Priamočiara píla Powerplus POWEB2530
Predám Priamočiara píla Powerplus POWEB2530, nová nepoužívaná pôvodná cena bola 50eur POPIS PRODUKTU Priamočiara píla Powerplus POWEB2530 využíva rýchlosti otáčok 0-2500 min-1, takže si poradí naozaj s čímkoľvek. Ergonomicky tvarovaná rukoväť zmäkčená termoplastickou gumou prispieva k veľmi ľahkej manipulácii a komfortnému používaniu aj pri väčšom počte rezov. Možnosť rýchlej výmeny plátku bez použitia pomocných nástrojov oceníte najmä v prípade, keď potrebujete prácu dokončiť v krátkej dobe alebo keď potrebujete rezať iný materiál. Táto píla s minimálnou údržbou reže drevo do hĺbky 6,5 cm, plast do 2 cm aj kov s hrúbkou 0,8 cm. Tip: pri rezaní kovových predmetov odporúčame premazať materiál a pílový list rezacím olejom, aby sa predchádzalo prehriatiu či úplnému zničeniu prístroja. Pri práci s plastom najprv vykonajte skúšobný rez na kontrolu, či materiál znesie teplo generované rezaním. Rôznych profesionálnych remeselníkov i nadšených kutilov poteší 4stupňové nastavenie orbitálneho predkmitu. Pílový plátok pri pohybe opisuje elipsu, čo zrýchľuje rezanie v priamej línii. Čím väčší predkmit, tým rýchlejšie rezanie. Čím menší predkmit, tým presnejšie rezanie. Základovú dosku možno navyše nastaviť v rozsahu 45° doľava aj doprava vo vzťahu k smere píly, aby sa uľahčilo rezanie obrysov. Nastavenie uhla je vidieť na stupnici nad základovou doskou. LED osvetlenie vám umožní pracovať vo dne v noci a tým urýchliť dokončenie jednotlivých zákaziek či domácich prác.
Enventor bezkefová kotúčová píla/20V
Výkonná 20V 4Ah batéria a nabíjačka: Batéria v tejto okružnej píle Enventor je kompatibilná so všetkými akumulátorovými nástrojmi Enventor 20 V. Veľkokapacitná 20V 4Ah dobíjacia batéria s indikátorom napájania udržuje okružnú pílu nepretržite v chode. Rýchlonabíjačka Inventor pomáha nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek. Bezdrôtový dizajn vám môže priniesť maximálne pohodlie pre prácu vo vnútri aj vonku. KOMPAKTNÁ OKRUHOVÁ PÍLA - Kompaktné telo a ľahký dizajn (len 7,5 lb) s batériou, 20V vysokovýkonný motor beží rýchlosťou 4 800 ot./min bez zaťaženia pre rýchlejšie rezanie dreva, bambusové preglejky, masívnych drevených panelov, trubiek. 【Nastaviteľný úkos a hĺbka】 Táto kotúčová píla má páku na nastavenie hĺbky, ktorá sa uvoľňuje a umožňuje nastavenie základnej dosky píly, Nastaviteľný uhol rezu: Maximálna hĺbka rezu pri 90° je 57 mm a kapacita úkosu pri 45° je 43 mm. Perfektné pre pokosové, skosené, rámovacie a lemovacie rezy, uhlové vedenie a rýchle nastavenie vám poskytujú veľkú mieru všestrannosti pri vašich rezoch. Laserové vedenie s ofukovačom prachu: Táto akumulátorová okružná píla Enventor je vybavená laserovým vedením, ktoré vám pomôže pri práci rezať presnejšie a rovnejšie. Integrovaný ventilátor udržuje líniu rezu bez pilín. S priloženými paralelnými strmeňmi máte každý centimeter na dosah ruky BEZPEČNÝ A ERGONOMICKÝ DIZAJN - Pohodlná rukoväť pre menšiu únavu, poskytuje silnejšiu upínaciu silu pre stabilnejšie rezanie; Zapnite túto zručnostnú pílu, pre spustenie pílového kotúča je nutné stlačiť súčasne vypínač a ochrannú spúšť, dvojitá spúšť posilňuje bezpečnosť prevádzky a zabraňuje náhodnej aktivácii, poskytuje užívateľom mnohostrannú ochranu Ochranný kryt kotúča je jasné, takže môžete získať maximálny prehľad o svojej práci pri rezaní. rezy.
Akumulátorové náradie na batérie,MAKITA 18V,,
--------------------------------- Predám nové nepoužité akumulátorové náradie zn,, DRILPRO,, MUSTOOL,,idú na batérie,, MAKITA 18V,, STROJE majú bez uhlíkové motory,, brushless,,led osvetlenie, držiak na opasok, poistku, (Iba volať na ) Poslem aj na dobierku+5€ ,,, Predam tieto stroje,,, -pila reťazová s lištou 10cm-35€ -pila reťazová s lištou 15cm-50€ -pila reťazová s lištou 20cm-70€ (s 2x batériou 4ah+nabijacka-85€) -pila reťazová lišta 27cm-100€ (s 2xbatériou 4ah+nabijacka-115€) -pila chvostova mala - 45€ -pila chvostova set v kufri + 2x bat+nab +4platky rezne-60€ -pila chvostova veľká -85€ -chvostova píla velka+2xbateria4ah+nabijacka+4 rezne platky+taska-100€ -razovy utahovak 1000NM-90€ -razovy utahovak 1000NM mustool+2x bateria3ah+nabijacka-110€ -razovy utahovak 380nm,1/2-50€ -razovy utahovak 380nm,1/4-50€ -razovy ut, 550nm,1/2+1/4-55€ (s 2x batériou 4ah+nabijacka-80€) -razovy utahovak topshak-60€ -uhlova bruska 125mm-55€ -uhlova bruska+2x batéria 4ah+nabijacka-80€ -okružná píla 125mm-45€ (s 2x batériou 4ah+nabijacka-70€) -priklepovy skrutkovač 10 mm-45€ -inspekcna kamera+3m kabel - 1x bateria 4ah+nabijacka-20€ - 2x batéria 4ah+nabijacka-25€ -(batéria makita 18v/3ah-55€) -(nabijacka makita 18v-45€)