inzercia, predaj, predám, bazár

KOUPIM hnědé sedlo KENTAUR

Kategória: Kone - potreby

Koupím hnědé sedlo KenTaur - Naxos, Titan, Triton.
Prosím nabizejte jen sedla těchto parametrů.
Komora 3
Na vlně
Posedlí 17
Hnědé
A ve velmi dobrém stavu.
KOUPIM  hnědé sedlo KENTAUR
Podobné inzeráty
Všeličo :)
Po predaji môjho koňa predávam všetky veci ktoré som k nemu mala … (PC.- pôvodná cena, NC. - nová cena) - Bandáže: bordové, biele, fialové - každé 15€ - Ušane ( FULL): biele-5€ - Podsedlovky (všetky FULL) : fialová KenTaur bordová, biela- ceny na vyžiadanie - Pessoa (použité 3 krát) - PC. 85€ - NC. 70€ - Gogue Daslö - PC. 53€ - NC. 40€ - Barančeková ohlávka - PC. 25€ - NC.15€ - Strmeňové remene 150cm -5€ - Fouganza kamienková uzdečka FULL - PC. 55€ - NC. 40€ - Bezzubadlova uzdečka FULL (2krát použitá) - PC. 60€ - NC. 50€ -obrušník s čoernym barančekom-20€ - Podbrušník (covalliero) 130cm - 10€ - Podbrušník 125cm - 5€ - Kentaur podbrušník barančekový 130cm (parkrát použitý) - PC. 62€ - NC. 50€ - Penová podložka pod sedlo fouganza - 5€ - Kentaur podložka pod sedlo (parkrát použitá) - PC. 62€ - NC. 50€ - Biely baranček pod sedlo - 15€ - Biely baranček na sedlo - 15€ - KenTaur chrániče predné + zadné - 40€ - zvony - za cenu poštovného - Baranček na nánosník - 5€ - Reflexné pásky - darujem k objednávke - Liehové tonikum proti hmyzu (2x použité) TOPVET - PC. 30€ - NC. 15€ - Bedrová, flísová deka Waldhausen FULL - PC.30€ - NC. 20€ - Stajňová deka Tatini 135cm - PC. 58€ - NC. 40€ - Sedlo westernové (podsedlie - 15) - CENA NA VYŽIADANIE A DOHODOU - westernová deka pod sedlo - 20€ - KenTaur westernový barančekový podbrušník 70cm - PC.35€ - NC.25€ - Bičik 65cm Waldhausen - za cenu poštovného Všetky veci pred odoslaním vyperiem a očistím. Mám veľa vecí aj pre jazdcov. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať. :) instagram: viktoria_purdekova facebook: Viktória Purdeková E-mail: viktorka.purdekova@ Tel.č.:
Kožené minichaps Kentaur nenosené
Predám rôzne kožené minichaps Kentaur. Staršie modely, ale nikdy nenosené. 1. Kentaur Bergamo čierne-hnedý lem / obvod lýtka 35cm / výška 47cm - cena 20,- 2. Kentaur na suchý zips S / hnedé / obvod lýtka 31cm / výška 39cm - cena 15,- 3. Kentaur Profi Velur S / čierna / obvod lýtka 30-33cm / výška 39cm - cena 18,- 4. Kentaur Profi Velur L / čierne / obvod lýtka 34-37cm / výška 43cm - cena 18,- Pošlem aj na dobierku.
Anglické sedlo - dištančné
Predám kožené dištančné sedlo značky Norton.Sedlo je na robustnejšej kombinovanej kostre, prispôsobené vyplneným posedlím a sedlovými vankúšmi na dlhšie turistické jazdenie. Kolenné opierky nižšie. Komora sedla zodpovedná veľkosti 3 a 4 komory. Využívané bolo na pevnejšiu noniusku s menej výrazným kohútikom a širším chrbtom. Sedlo využívané aj na lahšiu drezúrnu jazdiareskú prácu. Sedlo bolo využívané krátko, momentálne už rok nevyužité z dôvodu prechodu na westernové sedlo. Nepoškodené, pravidelne ošetrované, koža mäkká, neodretá. Z dôvodu problémov s prasknutou platničkou a pre väčšie pohodlie koňa na dlhšie túry boli k sedlu dokúpené: gelóvý poťah na posedlie Acavallo, gélová podložka pod sedlo Acavallo, strmene Acavallo Arena -bezpečnostné,výborné pre uvoľnenie priehlavku, pevnosť nohy v strmeni a tlmenie nárazov na kĺby jazdca, strmeňové remene Kavalkade z eleastickej kože (koža sa nevyťahá a zabezpečuje tlmenie nárazov), kožený podbrušník Kentaur s gumou - anatomicky tvarovaný pre voľnejší pohyb koňa -135cm(použitý 3x). K sedlu ešte pridám obal na sedlo a kvalitnejšiu podselovku. Sedlo predám len ako komplet s hore uvedeným príslušenstvom (všetko na foto vo výbornom stave, veci si vážim a tomu zodpovedajú). Sedlo ma v tejto kombinácii veľmi podržalo vzhľadom na spomenutý zdravotný problém, jazdila som v ňom rada vždy bez bolestí a bezpečne. Cena pevná, pri korektnom a rýchlom jednaní možný maličký ústupok. Preferujem.osobný odber. Zv alebo BŠ.
Kožené minichaps Kentaur nenosené
Predám rôzne kožené minichaps Kentaur. Staršie modely, ale nikdy nenosené. 1. Kentaur Bergamo čierne-hnedý lem / obvod lýtka 35cm / výška 47cm - cena 20,- 2. Kentaur na suchý zips S / hnedé / obvod lýtka 31cm / výška 39cm - cena 15,- 3. Kentaur Profi Velur S / čierna / obvod lýtka 30-33cm / výška 39cm - cena 18,- 4. predané Pošlem aj na dobierku.
Skokové sedlo Kentaur Triton
Predám skokové sedlo Kentaur Triton - zdvojená koža, biele prešitie Sedlová kostra: elastická s vymenitelnou prednou výztuhou a pozdĺžnymi výztuhami z pérovej ocele Stredne hlboké posedlie, veľkosť 17,5" komora: 2 Pridám: * strmeňové remene kentaur čierna koža - 130 cm * Obal na sedlo kentaur
Predám skokové sedlo aj s príslušenstvom
Predám skokové sedlo Kentaur Naxos. Sedlo je možné kúpiť s príslušenstvom ale aj bez príslušenstva. Sedlo má posedlie 17,5 a komoru 2. Sedlo je vo veľmi dobrom stave. Podbrušník je značky Kentaur, je anatomický a má 145cm. Strmene sú značky Sprenger Bow Balance. Strmeňové remene sú taktiež značky Kentaur a majú 140 cm(remene sú už mierne opotrebované-viz foto). Cena za všetko dokopy je 700 eur. V prípade záujmu o kúpu len niektorých položiek sa na cene dohodneme.