inzercia, predaj, predám, bazár

Kožená bunda s pravou kožušinou

Kategória: Kožené oblečenie

Predám peknú kvalitnú koženú bundu tmavohnedej farby s pravou kožušinou zn. Kara, v top stave, kapucňa sa dá odopnúť na zips. Bunda je zateplená, čiže vhodná aj do miernejšej zimy. Veľkosť č. 38. Cena 150 eur plus poštovné (pôvodne 250 eur).
Kožená bunda s pravou kožušinou
Podobné inzeráty
Kožená bunda s pravou kožušinou
Predám nádhernú čiernu bundu/kabát z pravej kože s pravou líška kožušinou. Veľkosť je S - sedí. Bundička je zateplená, super strih - krásne tvaruje pás. Oblečená iba raz čiže ako nová, made in Italy. Pôvodná cena bola 700€.
Koženka s pravou kožušinou S
Na predaj krásna koženka čiernej farby s hustou pravou kožušinou z myvala. Cena je 200€. Veľkost sadne na S a M.
Damsky kozeny kabat s pravou kozusinou z lisky S
Predam krasny damsky predlzeny kabat z pravej koze s odnimatelnou kapucnou s pravou kozusinou z lisky. Kabat ma zateplenu podsivku, takze je aj do chladnejsieho pocasia. Kabat je svetlej kremovej farby, ma pekny strih, ktory dobre ukaze na postave. Velkost pise L, ale je to rozmerovo klasicke Sko. Cez prsia je 2x 45,5cm, cez boky v oblasti vreciek je 2x50cm, dĺžka rukáva od vrchu pleca je 65cm a dĺžka od ramena dolu 87cm. Kabat bol len par krat obleceny, povodna cena 290e.
Luxusná kožená bunda Kara dámska s kožušinou
100% stav ako nova, s pravou kozusinou, odopinacia kapucna, bordova farba. miery: prsia 49cm, dlzka 71cm, dlzka rukava 61cm
Kožená bunda dámska dlhá
brusena koza s pravou kozusinou, cislo 36, miery: prsia 46cm, dlzka 74cm. vyborny stav
Kožená bunda dámska hnedá
brusena koza, kapucna sa da odopnut, s pravou kozusinou, s opaskom. miery: prsia 43cm, dlzka 75cm. znacka Morena leather vyborny stav.