inzercia, predaj, predám, bazár

KOŽENÁ SEDAČKA

Kategória: Sedacie súpravy

Predám koženú sedačku s ležiakom.
Rozmery: 157 dvojsed +78 ležiak, dajú sa rozdeliť.
Celková dĺžka: 235cm.
Dĺžka ležiaka 160cm.
Hĺbka sedu na sedacej časti 60cm.
Celková šírka 80cm.

Sedačka je v dobrom stave, hoc na ležiaku je mierne vysedená.

Cena 300€, alebo dohoda možná.
Odber v Poprade osobne.
KOŽENÁ SEDAČKA
Podobné inzeráty
Kožená rohová sedačka - Kožená sedačka
Predám koženú rohovú sedačku. Sedačka je z pravej kože. Farba je hnedo- bordová. Na jednom mieste na dlhšej strane je čiastočne vidno opotrebenie. Vidno na poslednej fotke. Inak vyzerá celkom dobre. Sedačka je kožená aj zo zadnej strany. Rozmer: 220 cm kratšia časť a 270cm dlhšia časť. Sedačka nie je rozťahovateľná. Symbolická cena 150€
Sedačka čalúnená sivá rozložiteľná
Sedačka je nová. Farba aj strana tak ako na prvom obrázku. Ľavé prevedenie v látke Omega 13. Rozkladacia sedačka má rozmery 93/295/195 cm (V/Š/H). Po rozložení vzniká plocha na spanie 210x126cm. Sedačka vhodne zapadne do akejkoľvek modernej i tradičnej domácnosti. Sedačka sa dá vhodne skombinovať s rôznym moderným i tradičným nábytkom. Sedačka pozostáva z masívnej konštrukcie ,kovových komponentov. Sedačka je čalúnená poťahovou látkou. Omega 13. Výplň sedačky - vlnitá pružina + pružina falista. Výška sedenia je 51 cm a hĺbka sedu je 58 cm. Výška nožičiek je 13 cm. Roh sedačky je ľavý. Sedačka je dodávaná v demonte. Dovoz po celom Slovensku za 10e. Osobny odber Kosice.
Veľká kožená sedacia súprava
Veľká kožená sedacia súprava Sedacia súprava z pravej kože, má svoje roky a tým pádom aj špecifickú patinu kože. Ide o poctivé materiály - kvalitnú pevnú, ale mäkkú kožu a drevo z tvrdého masívu. Ako je vidno na foto, čalúnená časť má stále dobrú hustotu výplne - celá sa dá nadvihnúť a je vidno tvrdý drevený podklad, čo je fajn pri upratovaní (a praktické pri prevoze). Sedacia časť pevne drží na svojom mieste, nakoľko má väčsiu hmotnosť a tvarovo je presne prispôsobená drevenej konštrukcii. Drevo nie je nijak poškodené, má bežné známky používania, ktoré sú estetickou záležitostou - niektoré miesta majú ošúchanejši lak, kreslo má na jednej nohe odreninu (viď foto) a veľká sedačka odreninu vo vnútornej časti konštrukcie (schované pod čalúnením - viď foto). Na masívnom stolíku je fľak, zrejme od nejakej tekutiny a drobné odreniny viditeľné veľmi zblízka (viď foto). Koža na dvojsedáku a kresle je vo výbornom stave, na veľkej sedačke je v mieste, kde sa najviac sedávalo trochu bledšia (lakťová opierka) a má drobné prasklinky na sedáku - nič, čo by znehodnotilo kožu (viď foto). Na predaj iba spolu: - 4-miestna sedačka s otomanom - 2-miestna sedačka - 1-miestne otočné kreslo - 1 masívny konferenčný stolík so zásuvkou Rozmery (ŠxVxH): Sedacia súprava meraná vždy v časti s najväčšou šírkou, výškou a hĺbkou. - 4-miestna sedačka s otomanom = 280x93x90 cm Otoman má dĺžku 145 cm Hĺbka sedáka je 50 cm, sedáka otomana 106 cm, výška operadla pri sedení 68 cm - 2-miestna sedačka = 163x93x90 - 1-miestne otočné kreslo = 100x93x100 - Masívny konferenčný stolík = 135x49x70 Iba osobný odber (Veselé, okres Piešťany)
KOŽENÁ SEDAČKA, TROJSED,210cm,VYČISTENÁ,NAIPREGNOVANÁ
PREDÁM KOŽENÚ SEDAČKU, TROJSED, -SEDAČKA BOLA MINULÝ ROK PROFESIONÁLNE CELÁ VYČISTENÁ CHÉMIOU(ZA 50eur), A 2x NAIMPREGNOVANÁ NEMECKÝM PRÍPRAVKOM NA KOŽU, -FARBA JE KRÉMOVÁ, BÉŽOVÁ, -MATERIÁL: PRAVÁ HOVADZIA KOŽA, -ROZMERY: ---------- -DĹŽKA = 210cm, -VÝŠKA = 84cm, -HĹBKA = 87/94cm, -VÝŠKA OPERADLA = 50cm, -HĹBKA SEDU = 55cm, -ŠÍRKA SEDENIA = 169cm -KOŽA JE PEKNÁ ZACHOVALÁ, -LEN NA PRAVEJ STRANE NA OPERADLE JE VIDIEŤ POUŽÍVANIE(DÁ SA ZATRIEŤ FARBOU/SPREJOM NA KOŽU-ALEBO POUŽÍVAŤ TAKTO A DAŤ SI NA TO NEJAKÝ PREHOZ... -INAK NIEJE SEDAČKA NIJAKO POŠKODENÁ, ANI VYSEDENÁ, KONŠTRUKCIA JE PEVNÁ, A ŤAŽKÁ..:) -SEDAČKU MÁM USKLADNENÚ V GARÁŽI NA BAJKALSKEJ UL, -MÁM EŠTE NA PREDAJ EŠTE KOMODU, LAVICU A ROLDOR SKRIŇU(PLUS KONFERENČNÝ STOLÍK)-POZRI AJ OSTATNÉ MOJE INZERÁTY, -V PRÍPADE SLUŠNÉHO JEDNANIA VIEM POMôCŤ S PREVOZOM, -V PRÍPADE ZÁUJMU O VIACERO VECÍ -JE MOŽNÁ EŠTE NEJAKÁ MENŠIA DOHODA NA CENE... -CENA: 65eur, -TEL: PETER,BRATISLAVA-RUŽINOV -EMAIL: cetos125@ SEDENIE, SEDAČKA, GAUČ, KRESLO, DVOJSED, TROJSED, STOLIČKA, KOŽA, KOŽENÉ, KOŽENÁ,
sedačka Denver L, od slovenského výrobcu
Slovenský výrobca INTER STYLE. Sedačka DENVER, rozmer 293 x 213. Odolná a ľahko čistiteľná poťahová látka Chantal 11 - nádherná petrolejová farba. Sedačka je BEZ ROZKLADU, ale s úložným priestor. Sedačka má necelý rok, je bez poškodení v top stave. Je to moja druhá sedačka od tohto výrobcu. Prečo ju ponúkam? Po necelom roku v novom byte zisťujem že lepšia bude menšia a opačná. Na cene je možná rozumná dohoda. Sedačka sa nachádza v Dunajskej Strede. Odvoz si treba zabezpečiť. Vynesenie z bytu je bez menších problémov cez veľké balkónové dvere a záhradu.
Sedačka
Predám sedačku vínovej farby používanú 4 roky.V peknom stave.3 sedačka má 250cm výška sedenia 43cm výška opierky 53cm,hĺbka sedenia 61cm,chrbtova opierka (zadná časť) 95cm.2 sedačka 200cm.sedačka má kovové nožničky. Sedačka má umyvateĺny poťah.Sedačka je priestorová očalunená aj zo zadných strán bola vyrobená na mieru.