inzercia, predaj, predám, bazár

Kožene sako

Kategória: Kožené oblečenie

Predam v dobrom stave kožene sako vel.M-L
Kožene sako
Podobné inzeráty
Pánske kožené sako COMBIPEL - veľkosť č.54 - XL
INZERAT PLATI DO ZMAZANIA!!! Ponúkam na predaj pánske,elegantné,kožené sako COMBIPEL-Taliansko.Sako je zo 100% Jelenice,Béžovej farby.Zapínanie na gombíky.Dve väčšie kapsy v páse,dve kapsy na prsiach.Dve vnútorné kapsy uzatvárateľné zipsom.Dvojitá podšívka.Sako nosené jednu sezónu,baz poškodenia.Nedávno vyčistené v čistiarni-pilinovaním.Pôvodná cena 150€. Veľkosť:č.54 Obvod cez hrudník -120cm Dlžka saka od krku - 69cm Dlžka rukávu od krku - 84cm . Od ramena - 67cm Cena 30€ + pošta Všetky veci,ktoré predávam sú ORIGINAL.
Predám nové ručne šité kožené sako - dohoda na cene istá
Predám ručne šité kožené sako z nappa kože, ktoré je nenosené a prakticky úplne nové. Veľkosť je 40, ideálne sa bude hodiť pánovi do 180cm a na požiadanie viem zaslať aj vyfotené rozmery tohto saka. Sako bolo šité v zahraničí čo prispelo k tomu, že som netrafil veľkosť a to je aj dôvod predaja. Pri serióznom jednaní sa viem na cene dohodnúť a spustiť z ceny aj väčšiu čiastku.
Dámske kožené sako
Predám damske kožené sako tmavočervenej až bordovej farby, z hrubej kože. Sako - bundička je v perfektnom stave, málo nosené, jediné poškodenie sú žmolky na jednom mieste vnútri na podšívke - pozri na fotke. Veľkosť M. Cena 22€ plus poštovné. Pozri moje ďalšie inzeráty. ;-)
Kožené sako
Predám toto pekne dámske kožené sako čiernej farby bo velkosti vo velmi dobrom stave,koža je v 100% stave.Sako je celý čas v ochrannom obale.V prípade potreby premeriam.
ORIGINÁLNE KOŽENÉ SAKO
Ponúkam zachovalé, kvalitné, originálne, minimálne používané, nepoškodené, vo výbornom stave, čierne kožené sako zn. Cardone. Sako má väčšiu fazónku z brúsenej kože škoricovej farby a nariasené rukávy. Veľkosť 38-40. Cena 12 €, zašlem aj poštou + poštovné
Kozene sako-damske
Predam damske kozene sako bielej farby z pravej koze, velkost 40. Sako je neposkodene a zachovale.