inzercia, predaj, predám, bazár

Kožené sezónne rukavice čierne a čokoládové

Kategória: Rukavice a Šály

Nepoužité, úplne nové rukavice s visačkou, kožené rukavice, čokoládová farba aj čierna farba, veľkosť 10 (klasická veľkosť pre pánske ruky (M/L), dĺžka 22.4-22.6cm, dĺžka prostredníka 8.3-8.5cm, obvod dlane 21.5-22.5cm. Možnosť v nich ovládať dotykové obrazovky telefónov tabletov, autorádia, a podobne. Vhodné do auta na ranné zimné štarty, do kabrioletov, na motorky, či bicykle, ale aj na bežné nosenie.
Možný osobný odber ZH, prípadne na trase Žiar nad Hronom, Žarnovica, Nová Baňa, Nitra a Trnava, a to 3.4. (pondelok). Prípadne posielam packetou/zásielkovňou.
Kožené sezónne rukavice čierne a čokoládové
Podobné inzeráty
Husqvarna ® pracovné rukavice-protiporezovou ochranou 20 m/s
Predám pracovné rukavice Husqvarna®. Čisto nové, nepoužité. Veľkosť:10 Rukavice Technical s protiporezovou ochranou 20 m/s. S dlaňou z kozinky a kombinovaným chrbtom z materiálov džersej a vrstveného Spandexu. Kozinka má dobrú odolnosť voči vlhkosti, pretože obsahuje prírodný tuk, a je preto vhodná pre náročné používanie. Švy kopírujú tvar ruky, takže rukavice majú krátky a priliehajúci strih a umožňujú dobrú pohyblivosť. Dvojité prešitie na palci pre väčšiu pevnosť. Dodatočné parametre Kategória: Ochranné rukavice Ochrana proti prerezaniu: Áno Manžeta: Zápästie z neoprénu, Zapínanie na suchý zips Materiál - dlaň rukavice: Kozinka Materiál - chrbát rukavice: Vrstvená textília Spandex, Rubová kozinka, Podšívka z polyesterového materiálu Materiál Micro bavlna froté - na palci: Áno Dvojité prešitie na palci: Áno Schválené podľa EN: 388, EN 381-7 Kategória: II Trieda: Trieda 1 (20 m/s) Mäkké švy: Vnútorná časť vyrobená z kozinky. S pohodlnými ševmi, ktoré sú prispôsobené tvaru ruky, a dvojitým prešívaním na palci. Suchý zips : Rukavice sa dajú utiahnuť pohodlným suchým zipsom, aby bezpečne a dobre sedeli. Reflexné lemovanie: Lemovanie z reflexného materiálu pre viditeľnosť v šere a hmle. Zosilnený ukazovák: Zosilnený ukazovák z kozinky. Ochrana proti prerezaniu, trieda 1, 20 m/s: Ochrana proti prerezaniu, trieda 1, 20 m/s podľa EN 381-7 Nefarbená kozia useň: Vyrobené z odolnej kože pre náročné používanie. Cat II: Schválené podľa EN 388 Mechanické riziká CAT II.
TAKTICKÉ kožené rukavice s plastovým chráničom v.L
TAKTICKÉ kožené rukavice s plastovým chráničom v.L- 60% koža, 28% nylon, 10% neopren, 2% elastan, Rukavice so zvýšeným stupňom ochrany, koža chráni pred poškriabaním, spaľovaním a inými poraneniami. Plastová výstuha chráni kĺby na chrbte ruky a články prstov... Rukavice sú určené prevažne na taktické operácie, ich využitie je celoročné. Stav: ako nové. Cena 20€+poštovné. Lyžiarske rukavice 10€+poštovné.
Čierne kožené rukavice zn. Holik veľ. 8,5
Ponúkam na predaj úplne nové čierne kožené rukavice, poctivá Česká výroba Holík, veľ. 8,5. Ide o klasické kožené rukavice pre ozbrojené zložky, ktoré vďaka čistému dizajnu majú široké využitie aj na každodenné elegantné použitie v zime. Možný osobný odber Vranov nad Topľou a Humenné, zvyšok SR po dohode poštou.
Olejomaľba Vincent van Gogh - Irisy luxusný kašmírový šál
Predám luxusný kašmírový zimný šál s potlačou olejomaľby od Vincenta van Gogha - Irises + rukavice + náušnice v rovnakom motíve. Rukavice sú touchscreen -fungujú na dotykovú obrazovku. Šál sa môže nosiť obojstranne, z jednej strany je olejomaľba a z druhej strany je modrej farby. Veľkosť:200x70cm, cca 250gr. Cena: set1: šál+rukavice(úpletové) + náušnice 45€+ poštovné, set1: šál + rukavice (úpletové) 40€+ poštovné, set2: šál+rukavice + náušnice 50€+ poštovné, set: šál + rukavice 45€+ poštovné, v rámci BA osobný odber dohodou. Pri kúpe od 3ks produktov z mojej ponuky, dovoz domov v rámci BA zdarma. Na požiadanie možnosť darčekového balenia: ozdobný papier - zdarma, darčeková krabica od 2€ (podľa veľkosti/rozmerov). Pozri všetky moje inzeráty (kliknutím na moje meno), možno ťa zaujme aj niečo iné, v ponuke mám rôzne šatky a šály:) Hľadáš iný model? Pošli mi správu a ja ti zašlem link na album, kde si môžeš pozrieš detailnejšie fotky a reálne videá šatiek a šálov. Len seriózny záujem, info prosím do e-správy/WhatsApp/Viber/mobil (neodpovedám na SMS).
pracovne rukavice MAXIFLEX COMFORT
Predám NOVÉ pracovné rukavice Maxiflex Comfort . Cena: 2,5€/pár (cena v obchode 4-5€) Minimálny odber: 10ks Pracovné rukavice MaxiFlex Comfort 34-924 ponúkajú dodatočnú izoláciu proti teplu a chladu vďaka vysokokvalitnej mäkkej bavlne, ktorá je nanesená vo vnútri podšívky. Sú ideálne na jemné mechanické práce v suchom prostredí, kde hrozí riziko porezania. Vlastnosti a výhody rukavíc ATG MaxiFlex Comfort 34-924: veľmi kvalitné, výnimočne tenké, flexibilné, obratné, pohodlné rukavice odolné proti oderu, upletené z bavlny, nylónu a Spandexu, potiahnuté nitrilovou butadiénovou gumou (NBR), textúra povrchovej vrstvy z micro-peny, tkaná manžeta s pokrytím v oblasti dlane, patentovaný mikropenový nitrilový poťah zabezpečuje 360° priedušnosť (suchšie a chladnejšie ruky), čím ich robí najpriedušnejšími rukavicami na trhu v súčasnosti, o 25 % tenšia ako väčšina penových nitrilových rukavíc na trhu, pričom ponúka dvojnásobnú mechanickú výkonnosť, hladké a zaoblené končeky prstov rukavíc pre zlepšenie citlivosti končekov prstov, súvislá penetrácia podšívky z nitrilu dotvára jemnú podšívku, ktorá je v kontakte s pokožkou, optimalizovaná priľnavosť vďaka povrchovej úpravy s mikro-čiapočkami umožňuje kontrolované uchopenie, na viacnásobné použitie, rukavice je možné prať v teplote do 40 °C, bez silikónu, s ochranou proti zápachu a potu, rukavice sú pred konečným zabalením u výrobcu predprané, normy: EN 420: 2003 + A1: 2009, EN 388: 2016 + A1: 2018 (4121A), EN 407: 2004, certifikácia Oeko-Tex® 100.
Šatky, šále, čiapky a kožené rukavice
Predám nové aj minimum nosené šatky, šále, čiapky so šiltom a biele kožené rukavice. Šatka Christian Dior nová-8€, fialový šál-2€, žltá kvetinová šatka-4€, hnedý šál-3€, čierna menšia šatka-1,50€, čiapky so šiltom kus 1,50€, kožené rukavice - čierne sú nové kus 6€.Cena za komplet ponuku ako balík 20€ plus poštovné