inzercia, predaj, predám, bazár

Koženkové sako dámske

Kategória: Kožené oblečenie

Predám dámske koženkové sako v top stave, minimálne nosené

veľkosť: 36

osobný odber v žiari nad hronom alebo zaslanie poštou vopred na účet / na dobierku (+4eur)

v prípade záujmu tel, správa alebo mail
Koženkové sako dámske
Podobné inzeráty
Koženkové sako dámske
Predám dámske koženkové sako, pár krát oblečené, výborný stav veľkosť: 36 Osobný odber v Žiari nad Hronom alebo zaslanie poštou na dobierku. V prípade záujmu Tel., správa alebo mail
Koženkové sako
Predám koženkové sako,veľ. Uni, sedí tak na M/L.Farba kaki, je čisto nove nenosené.cena je 10e plus poštovné
Koženkové dámske kvalitné nohavice Zara woman
Predám tieto nové dámske koženkové nohavice Zara Woman,veľkosť M. Veľmi kvalitné a pohodlné,na gumu s vreckami. Počas zverejnenia aktuálne, veľmi rychlo odosielam,som seriózna. Reagujem len na email a to obratom. Mobil nie je zverejnený kvôli obťažovaniu. Dobierka : 4 € vopred a pri prevzatí doplatíte uvedenú sumu. Posielam Slovenskou poštou, cez Packetu,alebo DPD. Poštovné závisí od vami zvoleného prepravcu a či si vyberiete dobierku, alebo uhradíte cenu plus poštovné vopred. Ak neviete/nechcete urobiť prevod, nekontaktujte ma prosím.
Dámske koženkové zateplené legíny v čiernej farbe
Dámske zateplené koženkové legíny v čiernej farbe. Vďaka elastickému a hrejivému materiálu pekne sedia na postave a sú príjemné na nosenie aj v chladnejšom počasí. Dostupné vo veľkosti S-M. Cena 18€. Pozri aj moje ďalšie inzeráty. Číslo neplatí, kontaktujte ma prosím mailom.
Koženkove nohavice damske
Na predaj damske koženkove nohavice v hnedej farbe. Velkost pisana 38/M. Vo vybornom stave ako nove, bez poskodenia. Cena 10€+posta. Pre zaujem sprava.
Koženkové dámske kvalitné nohavice Zara woman
Predám tieto nové dámske koženkové nohavice Zara Woman,veľkosť M. Veľmi kvalitné a pohodlné,na gumu s vreckami. Počas zverejnenia aktuálne, veľmi rychlo odosielam,som seriózna. Reagujem len na email a to obratom. Mobil nie je zverejnený kvôli obťažovaniu. Dobierka : 4 € vopred a pri prevzatí doplatíte uvedenú sumu. Posielam Slovenskou poštou, cez Packetu,alebo DPD. Poštovné závisí od vami zvoleného prepravcu a či si vyberiete dobierku, alebo uhradíte cenu plus poštovné vopred. Ak neviete/nechcete urobiť prevod,alebo neviete uhradit kartou cez aplikaciu Vinted, nekontaktujte ma prosím. Recenzie, viac veci a bezpecny nakup (po stiahnuti apky a registracii),kde mozes platit kartou najdes tu :