inzercia, predaj, predám, bazár

KOŽENÝ DOKTORSKÝ KUFRÍK

Kategória: Plecniaky a kufre

Nová – nepoužitá exkluzívna kožená kabela- doktorský kufrík. Elegantná a praktická cestovná taška v hnedej farbe. Uzatváranie tašky 2 kovovými klapkami na vrchu. Taška je vyrobená z pravej kože originálna stará, ale nikdy nepoužívaná, Rozmery 50 x 28 x 23 cm, cena 210 €.
Prosím kontaktovať najlepšie cez SMS. Osobný odber v Košiciach. Ďakujem.
KOŽENÝ DOKTORSKÝ KUFRÍK
Podobné inzeráty
KOŽENÝ DOKTORSKÝ KUFRÍK
Nová – nepoužitá exkluzívna kožená kabela- doktorský kufrík. Elegantná a praktická cestovná taška v hnedej farbe. Uzatváranie tašky 2 kovovými klapkami na vrchu. Taška je vyrobená z pravej kože originálna stará, ale nikdy nepoužívaná, Rozmery 50 x 28 x 23 cm, cena 210 €. Prosím kontaktovať najlepšie cez SMS. Osobný odber v Košiciach. Ďakujem.
Malý cestovný kufrík - trolej na koliečkách
Predám zachovalý menší cestovný kufrík - trolej rozmerov 36 x 55 x 15 cm (š,v,h). Kufrík je na koliečkach s vyťahovacou rúčkov. Cena 8e + poštovné. Uprednostňujem osobný odber, ale posielam aj na dobierku, a pri dobierke požadujem úhradu poštovného vopred.
Kozmetický kufrík
Ponúkam na predaj kozmetický kufrík Dove tmavomodrej farby. Kufrík má rozmery - 27x20x8cm. Po obvode má zips. Vo vnútri sú 2 vrecká, jedno so sieťkou na zips, druhé s gumičkou. Vo vnútri je aj malé zrkadielko - dá sa odobrať je na suchý zips. Posielam poštou / zásielkovňa (poštovné platí kupujúci), osobný odber Ke. Kontaktujte na mail, t.č. je vymyslené
Detsky kufor lienka Trunki
Predam pouzivany detky kufor. Posluzi este dlho. Osobny odber BA. Kontakt prosim SMS/EMAIL. Dakujem Detský kufrík TRUNKI je prvý ozajstný kufrík pre Vášho malého cestovateľa, je to zároveň odrážadlo, či príručná batožina hoci aj do lietadla. Kufrík je vyrobený z vysokokvalitného plastu, je vybavený kolieskami a je ergonomicky tvarovaný tak, aby si dieťa naň mohlo sadnúť ako do pohodlného sedla a odrážať sa, poprípade nechať sa potiahnuť dobrovoľníkom z rodiny.
Dámsky kožený "atašé" kufrík
Predám nový dámsky čierny kožený „atašé“ kufrík o rozmeroch 38 x 30 x 7 cm. Cena 30,-€ + poštovné. Kontakt telefonicky, resp. sms.
Kožený kufrík pilotný - nové
Predám pánsky čierny kožený kufrík pilotný (rozmery 41x19x31,5 cm), nikdy nepoužitý, v podstate nový - cena 70 eur.