inzercia, predaj, predám, bazár

Kožený pánsky kabát čierný,Dámsky kožený kabát - hnedý

Kategória: Kožené oblečenie

Predám kožený pánsky kabát čierny.číslo-42.
dĺžka - 68 cm.šírka -58 cm.
cena už s poštovným -30 eur.(1-6 fotka).
Predám dámsky kožený kabát - hnedý.
Brúsená koža. č. 40 - 42.
Dlžka – 100-101 cm, šírka – 49-50 cm.
cena už s poštovným -19 eur.(7-9 fotka).
Kožený pánsky kabát čierný,Dámsky kožený kabát - hnedý
Podobné inzeráty
Kožený pánsky kabát čierný,Dámsky kožený kabát - hnedý
Predám kožený pánsky kabát čierný.číslo-42. dĺžka - 68 cm.šírka -58 cm. cena už s poštovným -30 eur.(1-6 fotka). Predám dámsky kožený kabát - hnedý. Brúsená koža. č. 40 - 42 cena. Dlžka – 100-101 cm, šírka – 49-50 cm. cena už s poštovným -20 eur.(7-9 fotka).
Kožený pánsky kabát čierný,Dámsky kožený kabát - hnedý
Predám kožený pánsky kabát čierný.číslo-42. dĺžka - 68 cm.šírka -58 cm. cena už s poštovným -30 eur.(1-6 fotka). Predám dámsky kožený kabát - hnedý. Brúsená koža. č. 40 - 42. Dlžka – 100-101 cm, šírka – 49-50 cm. cena už s poštovným -19 eur.(7-9 fotka).
Pánsky kožený kabát
Kvôli sťahovaniu predám kvalitný pánsky kožený kabát z Prostějova. Veľkosť 50, čierny, veľmi málo nosený, výborný stav, bez poškodení, zapínanie na gombíky. Najradšej osobne, ale môžem aj pomerať čo treba a poslať, no až po nabehnutí platby na účet (na dobierku neposielam). K tomu môžem zadarmo pridať dlhší tmavohnedý pánsky kožený kabát (posl.foto) veľkosť 50, ktorý je však už dosť obnosený. Klikni na meno (Dusan) a nájdeš aj moje iné výhodné ponuky.
Pánsky kožený kabát veľ. 50
Predám kvalitný pánsky kožený kabát z Prostějova. Veľkosť 50, čierny, veľmi málo nosený, výborný stav, bez poškodení, zapínanie na gombíky. Najradšej osobne, ale môžem aj pomerať čo treba a poslať, no až po nabehnutí platby na účet (na dobierku neposielam). K tomu môžem zadarmo pridať dlhší tmavohnedý pánsky kožený kabát (posl.foto) veľkosť 50, ktorý je však už dosť obnosený. Klikni na meno (Dusan) a nájdeš aj moje iné výhodné ponuky.
Pánsky čierny kožený blejzer- TESATTI
Predám nenosený pánsky čierny kožený blejzer veľkosť 56. Vyrobený z pravej, vysokokvalitnej kože. Jednoradové, zapínanie na tri gombíky. Pánsky kožený blejzer je podšitý kvalitnou 100 % podšívkou - saténom. Má dve všité vrecká a gombíky na rukávoch. Model perfektný na nosenie nielen v jarnom a v letnom období, ale aj v zime pod elegantný kabát.
DÁMSKÉ KOŽENÉ BUNDY - KABÁTY Z PRAVEJ JEMNEJ KOŽE,
Predám dámske štýlové kožené bundy z pravej jemnej kože bez poškodenia - mimoriadne zaujímavý detail sú jednofarebné 3 ks, čierni, hnedý a tmavo hnedý, Tvarujúce šitie, sú bez poškodenia, ako nové, Veľkosť: čierni je M, hnedý je L a tmavo hnedý je asi tiež L, má bočné vrecká a zapínanie na zips, hnedý má tiež bočné vrecká a zapínanie na gombíky, čierni má rovné vrecká a zapínanie na gombíky, ukončenie spodnej časti je rovný, dlhé rukávy, dĺžka normálne, Materiál: kožená bunda - vrchný materiál 100 % pravá jemná koža, podšívka 100 % polyester, strih tvarovaný. Strih bundy, po nefajčiarovi je zárukou toho, že vaša postava získa ladné krivky, skryje malé nedostatky a vyzdvihne jej prednosti. Možný je aj osobný odber vo Fiľakove.