inzercia, predaj, predám, bazár

Krájač chleba

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

predám ANI RAZ POUŽITÝ krajac na chleba. je ešte v original fólii od predaju. (bol to nevhodný darček)

má to jeden nadstavec

cena je pevná!
Krájač chleba
Podobné inzeráty
elektricky krajač
kuchynsky krajač na mäso alebo chleba
Krájač Veggie cut,Smoothie maker
Ručný krájač na zeleninu-3 druhy strúhadiel+krájač na zemiaky,/10eur/,mixér na smoothie 10 eur. Prístroje sú takmer nepoužité.Tel.
Multifunkčný krájač a zmrzlinovač
Predám celkom nový, ešte nepoužitý multifunkčný krájač a zmrzlinovač, oboje zn. Silvercrest. Krájač cena 13€ zmrzlinovač 15€ Len osobný odber. Píšte sms
Kuchynský krájač
Predám šikovný kuchynský krájač ovocia a zeleniny. Plne funkčný, bez poškodení. 4x náhradné nadstavce na rôzne spôsoby krájania zeleniny, ovocia, atď. Krájač má vlastnú nádobku s odmerkou. Jednoduché čistenie a používanie, ako aj výmena nadstavcov. Váha krájača je cca 1kg. Cena : 10€ vrátane Zásielkovňe
Kuchynský krájač
Predám šikovný kuchynský krájač ovocia a zeleniny. Plne funkčný, bez poškodení. 4x náhradné nadstavce na rôzne spôsoby krájania zeleniny, ovocia, atď. Krájač má vlastnú nádobku s odmerkou. Jednoduché čistenie a používanie, ako aj výmena nadstavcov. Váha krájača je cca 1kg. Cena : 15€ vrátane Zásielkovňe. 10€ pri os.odbere.
Predam nepouziy elektricky krajac Tefal Express Max Shredeer
Predam uplne novy, nepouzity elektricky krajac Tefal Express Max Shredder. Krajac je nevybaleny, v originalnej krabici, vhodny aj ako darcek. Osobny odber v Petrzalke. Poslem kurierom/zasielkovna len v pripade platby vopred. Inzerat je platny do zmazania.