inzercia, predaj, predám, bazár

Krajac masa elektricky

Kategória: Ostatné - biela

Predam krajac Scharfer.
Volat, nie sms.
Krajac masa elektricky
Podobné inzeráty
Prémiový Elektrický Nôž Na Kebab - nový, nerozbalený
Prémiový Elektrický Nôž Na Kebab - nový, nerozbalený VÝKONNÝ NÔŽ NA KEBAB – 2 800 ot./min. S výkonom 80 W, tento elektrický nôž dokáže rezať až 60 kg (132 lb) každých 24 hodín. Je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ABS a zliatiny hliníka. Citlivá a kompaktná štruktúra pre dlhodobé používanie. DVA ODOLNÉ NOŽE – Dodatočný okrúhly nôž pripojený pre pohotovostnú prevádzku. Obe čepele majú priemer 100 mm a sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420. Sú ostré, odolné a ľahko sa čistia. Malé ostrenie nožov pomôže čepeliam vydržať roky. FLEXIBILNÁ PRISPÔSOBENIE – Nastavením skrutky na vrchnej strane umožníte reguláciu hrúbky plátku od 0 do 8 mm (0 až 3 palce) tak, aby vyhovovala vašim potrebám. Po nastavení je hrúbka zafixovaná skrutkou na boku. PODROBNÉ INFORMÁCIE – Kovový kryt čepele chráni používateľa pred zranením a predlžuje životnosť čepele. Ochranný kryt okolo elektrického drôtu pre bezstarostné použitie. Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukoväť padne veľmi dobre pri uchopení, je protišmyková a šetrí prácu. ŠIROKÁ APLIKÁCIA – Kebabový krájač mäsa na efektívne krájanie rôznych druhov mäsa a kostí. Široko používaný v obchodoch s pečeným mäsom, reštauráciách, snack baroch, rodinách atď. Mocný a dôveryhodný: Telo rezačky kebabu Doner z nehrdzavejúcej ocele, ABS a zliatiny liateho hliníka a citlivá konštrukcia pre dlhodobé použitie. Vďaka rýchlosti 2 800 ot./min je rezanie rýchle a ľahké. Ostré a odolné čepele: Súčasťou je ďalšia okrúhla čepeľ, ktorá sa vyrovná s pôvodne zostavenou okrúhlou čepeľou. Oba sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 420. Jednoduché čistenie s vysokou tuhosťou. Nastaviteľná hrúbka profilu: Hrúbka rezu mäsa je nastaviteľná až do 0,3 palca (0-8 mm) nastavením hornej skrutky tak, aby vyhovovala rôznym potrebám. Po nastavení hrúbky je čepeľ zaistená bočnou skrutkou. Extra ochrana: Na vonkajšej strane čepele je pripevnený plech, ktorý chráni používateľa pred zranením a predlžuje životnosť čepele. Ochranný kryt okolo elektrického drôtu pre bezstarostné použitie. Ergonomická rukoväť: Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukoväť, ktorá veľmi dobre padne, keď je uchopená, aby uspokojila zážitok. Poloha prepínača je ľahko dosiahnuteľná. Odolnosť proti pošmyknutiu a úspora práce. Široké uplatnenie: Stroj na krájanie kebab mäsa na efektívne krájanie rôznych druhov mäsa a kostí s výkonom 80 W. Široko používaný v obchodoch s pečeným mäsom, reštauráciách, reštauráciách so sebou a v rodinách. Technické údaje: Priemerný výkon: 80W Rýchlosť: 2 800 ot./min Veľkosť čepele: Dia. 100 mm (3,93 “) Hrúbka rezu: nastaviteľná 0 – 0,31 “(0-8 mm) Denná kapacita rezania: až 60 kg (132 lb) Rýchlosť: 2 800 ot./min Celková hmotnosť: 1,7 kg (3,7 lb) Rozmery balenia (D x Š x V): 25 x 19 x 24 cm Obsah balenia: 1 x rezačka kebabu doner 1 x extra guľatá čepeľ 1 x brúsny kameň 1 x imbusový kľúč
ELEKTRICKÝ KRÁJAČ SUPERIOR NA KRÁJANIE MÃSA – 120W LEN 10€
Predám elektrický nôž/krájač značky SUPERIOR na mäso, prípadne chlieb, vyskúšaný, nepoužívaný. Príkon 120W, napätie 220-240V, 50-60Hz, s bezpečnostným vypínačom, tlačidlom uvoľnenia noža, na jednoduché krájanie pečeného mäsa. Emisia hluku je max. 85dB. Cena je 10€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
ELEKTRICKÝ KRÁJAČ SUPERIOR NA KRÁJANIE MÃSA A CHLEBA – 120W
Predám elektrický nôž/krájač značky SUPERIOR na mäso, prípadne chlieb, vyskúšaný, nepoužívaný. Príkon 120W, napätie 220-240V, 50-60Hz, s bezpečnostným vypínačom, tlačidlom uvoľnenia noža, na jednoduché krájanie pečeného mäsa. Emisia hluku je max. 85dB. Cena je 8€. Poslanie poštou, Packetou - Zásielkovňou. Osobne v Seredi, Hlohovci alebo v Piešťanoch.
Predám ELEKTRICKÝ KRÁJAČ GRAEF CLASSIC C 90
Predám ELEKTRICKÝ KRÁJAČ GRAEF CLASSIC C 90 Používaný, funkčný. Osobný odber. Cena 50euro Tel.
Krájač ETA1094 Tempo - NOVÝ NEPOUŽITÝ
Predám nový, nikdy nepoužitý elektrický krájač ETA 1094 Tempo. Osobný odber Nitra alebo pošlem kuriérom (cena za prepravu +5€). Cena pevná. Viac o tomto produkte tu > Pozrite aj moje ostatné inzeráty, veľa nových produktov - elektroniky, preskúšané veci s minimálnymi známkami použitia alebo len poškodená krabica či obalové materiály a za VÝBORNÉ CENY!
Ručný krájač Salad Chef Smart
Ponúkam na predaj kuchynský ručný krájač zn. Salad Chef, model TVK-8768, ktorý je nový, nevyužívaný, zabalený v krabici. Krájač je z plastu a nereze, vo farebnom prevedení bielej a zelenej. Ľahko umývateľný. Určený na krájanie zeleniny a ovocia. Ku krájaču je komplet príslušenstvo vratane receptov. V priade záujmu píšte mail. Preferujem osobný odber v Senici / poštou.