inzercia, predaj, predám, bazár

Králičie mäso

Kategória: Králiky

Predám domáce zajačie Bio mäso z môjho chovu.
Zajace sú kŕmené pestrou stravou zo záhrady (bez granulí a chemie!).
Cena je 10€/kg.
Pri záujme písať e-mial.
Králičie mäso
Podobné inzeráty
Králičie mäso
Králičie mäso je jedným z najkvalitnejších druhov mäsa. Má jedinečnú chuť a obsahuje minimum tuku, cholesterolu a kalórií. Králičie mäso bolo dokonca označené Svetovou zdravotníckou organizáciou za najchudšie a jedno z najzdravších druhov mäsa. Predám králičie mäso 1,7-2,5 kg z domáceho chovu, králiky kŕmené lucernovým senom, jačmeňom, ovsom, kukuricou ..., bez liečív. Cena za kg 8,5 €.
Králičie mäsko
Ponúkam na predaj králičie mäsko v BIO kvalite v cene 9€/kg. Váha králika od 1,5 do 2 kg. Pre vyhladavanie : kralicie maso, králičie mäso, zajac, maso z kralika
Králičie mäso
Predám králičie mäso, bio chov, chované na sene, jačmeň, repa, chleba, granule minimum.. Váha v čistom, mäso pečienka, cca. 1.3až1.5 kg. Nitrianske Rudno, reagujem na tel.
Kralicie maso
Predam kralicie maso z domaceho chovu. Maso nieje mrazene - po vasej objednavke pripravim na odber. Cca 2kg kus. Osobny odber Prašník pri piestanoch.
Králiky
Predám králiky do chovu alebo na mäso v ponuke mám 9 týždňové a 4 mesačne ( na mäso alebo do chovu) samce aj samice,ak by bol záujem dá sa aj nepribuzný pár . Králiky su mix na mäso možnosť vidieť rodičov.Su zaočkované proti moru a kokcidioze. Cena za 4 mesačne váha cca 2,5-3kg(15€) Cena za 9 týždňové (7€) #kralik,mäso kraličie mäso, predám králika
Kraličie mäso
Predám králičie mäso 7€/ kg