inzercia, predaj, predám, bazár

Kraliky na chov

Kategória: Králiky

Samičky
Kraliky na chov
Podobné inzeráty
HYLA, kraliky na chov
Ponúkam na predaj králiky plemena hyla. Králiky sú vhodné do chovu. Ide o 100% plemennú líniu hyla. Ide o rýchlo rastúce králiky. Cena za ks 20€.
Levia hlava
Náš hobby chov ponúka králičkov zakrslého plemena Levia hlava - aktuálne máme k dispozícii 2 samičky japanovitého sfarbenia( žlté na prvých dvoch fotkách), samčeka rhonskeho sfarbenia( bielo sivý) a samičku rhonskeho sfarbenia. Pre zajka dostanete krabicu nášho domáceho sena a naše krmivo na minimálne prvý mesiac. Začiatočníkom s chovom radi poradíme, všetko osobne vysvetlíme a ukážeme. Máme pre Vás pripravený aj náš "manuál" starostlivosti. Králiky sú pomerne nenáročné na chov, vhodné k deťom, všetky z nášho chovu sú navyknuté na ľudský kontakt, nie sú agresívne a nekúšu. Králiček bude preliečený voči kokcidióze, ale nebude očkovaný, pretože očkovanie je možné od 10. týždňa veku (Existuje aj vakcína v 2 dávkach, podáva sa v 3-4. týždni a v 10. týždni. My uprednostňujeme 1 dávkovú, lebo náš chov nie je rizikový a mláďatko má v rannom veku protilátky od zaočkovanej maminy.) Nachádzame sa v mestskej časti Dubnice nad Váhom-Prejta (Trenčiansky kraj), možný je iba osobný odber. Ohľadom rád okolo chovu nás môžete kedykoľvek kontaktovať. Plemeno Levia hlava je vhodné ako domáci maznáčik, patrí medzi zdrobnelé plemená Váha je v dospelosti v štandarde 1,5-1,8kg. ///Časté otázky a odpovede/// Otázka: Mali sme údajne zakrslého králika z chovproduktu a narástol strašne veľký, mal cez 2 kg. Bude aj ten od Vás taký veľký? Odpoveď: Chovprodukty často kupujú králiky od "chovateľov", ktorý ich predávajú veľmi malé, sotva 5 týždňové. V takomto rannom veku sú mláďatká aj väčších plemien rovnako malinké, preto tu nie je istota, že kupujete zakrslé plemeno. Hrozí aj riziko úhynu, ak je králik odstavený príliš skoro, od mamy by mal ísť po 6. týždni veku. Druhá vec je spôsob kŕmenia - z krmiva ako granule alebo iné zmesi obilnín (jadrové krmivo) králik veľmi rýchlo priberá a rastie. Preto každému odporúčame správne dávkovanie a vhodnú, zdravú stravu. Králici sú veľmi pažraví, väčšinu dňa trávia jedením. Otázka: Máme malé deti, bude pre ne králik vhodné domáce zvieratko? Odpoveď: Králika odporúčame pre deti vo veku, ktoré dokážu ovládať jemnú motoriku, aby králikovi neublížili. Pod dohľadom rodiča to môže byť už od 3-4 rokov. Králik je ale ideálny pre deti vo veku, ktoré sa budú vedieť o neho samostatne postarať, čo nie je vôbec náročné. Obnáša to podanie krmiva a vody.
Zakrslé králiky
Predám zakrslé králiky narodené v lete.Mám dve samičky a jedného samčeka.Rodičia králikov sú originál zakrslé králiky s tetovaním.Králiky sú očkované proti moru a myxomatóze.Poprosím písať sms(kvôli práci).
Vymazlené králiky len do tých najlepších rúk
Hľadám domovy králikom, ktorí patria mojej mamke. Bohužiaľ, sa u nej vo vysokom veku prejavilo viacero zdravotných problémov a nie je už ďalej schopná sa o králiky starať. Jedná sa o samičky aj samčekov vo veku 6 mesiacov - 2 roky. Králiky sú vymaznané, zvyknuté na neustále byť s človekom, sú zvyknuté byť v teple (takže nevhodné na von do králikarne!). Vakcinácia samozrejmosťou. Nie sú úplne zakrslé (majú ale do 2 kg). Len do tých najlepších podmienok - veľká klietka, prípadne ohrádka alebo úplne na voľno v byte, kvalitná strava nutnosťou! Sú to úžasní parťáci. Predáme len do dobrých rúk a vyžadujeme aby sme o každom z nich mali ďalšie informácie ako sa mu ďalej darí. Aby králiky neskončili v zlých rukách požadujeme adopčný poplatok 10 €. Kontakt:
Zakrsle králiky
Predám zakrsle králiky možnosť chovať vonku i vnútri,pekne zdravé kraliky zvyknuté na deti,cena 15eur/ks k odberu je 4mesacny čierny levik ,kratkosrsty tmavo sivý,7mesacna čierna samička a sivá samička 20eur/ksk(Teddy,kratkosrsty,Levia hlava,králiky sú malého zrastu
Predám zakrslé králiky, tedy, barany, rex
Predám Zkrslé králiky, Teddy králiky, Francúzske zakrslé barany a Rex králiky z chovateľskej stanice. Cena od 15 do 20 eur.