inzercia, predaj, predám, bazár

Krásna drevená ohrádka, zn. Quax

Kategória: Nábytok pre deti

Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippop a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippop. Tiež je k tomu malá hrkálka.
Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené.
Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda.
Osobný odber v Žiline.
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Podobné inzeráty
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippo a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippo. Tiež je k tomu malá hrkálka. Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené. Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Osobný odber v Žiline.
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippo a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippo. Tiež je k tomu malá hrkálka. Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené. Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda. Osobný odber v Žiline.
Postieľky luxusnej zn. Quax, kolekcia Indigo - biela 140x70c
Predám 2 dizajnové postieľky - kolekcia Indigo od špičkového belgického výrobcu Quax (2v1) - (pôvodná cena: 1 positelka 899 Eur/ks + matrac v TOP stave cca 100 Eur + zabrána pre staršie dieťa + cca pôvodne 180 Eur/ks) Každú postieľku je možné prerobiť na sofu pomocou prídavného dielu, ktorý pridávam v cene (inak 125 Eur/ks). Zároveň je možné pomocou bezpečnostnej zábrany prerobiť postieľku na junior posteľ do 6 rokov dieťaťa. Detská postieľka Indigo je vhodná od narodenia do 6 rokov dieťaťa K postieľke si môžete nakombinovať komodu alebo skriňu v rovnakej farbe (môžem poslať link) Postieľka: možnosť posúvať rosť do 3 nastaviteľných výšok 27, 37 a 50 cm 2 stacionárne strany, vnútorný rozmer postieľky pre matrac 140x70 cm štandard EN 716:2008+A1:2013 z bukového / MDF. vyrobené v Európe. vysokokvalitné matrace v TOP stave v cene + Príslušenstvo v cene: bezpečnostná zábrana, matrac, obliečka na matrac, perina, obliečka na
Detská ohrádka Joie Cheer
Predám detskú ohrádku Joie Cheer Little Explorer. Ohrádka Cheer je perfektnýá detská ohrádka na cesty. Pre zabavenie dieťaťa obsahuje ohrádka dve plyšové hračky prichytiteľné na siluetu horskej scenérie. Ohrádka len minimálne používaná ako nová v super stave.
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave. Uvedená cena je bez matraca Traumeland +50€ a mantinela Baby´s only +50€. Pôvodná cena postieľky bez doplnkov bola 800eur. K postieľke pridávam zadarmo hrací kolotoč Baby´s only. V prípade, že kúpite komplet postieľka+matrac+mantinel, bude cena 340€. Popis: Prestaviteľná postieľka Quax s nožičkami a roštom z masívnej borovice je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby a vývoj vášho dieťatka od novorodenca až po batoľací vek. Postieľka má tri možnosti polohovania matraca a kvalitný drevený rošt. Jednu bočnici viete zložiť a Vaše dieťa môže postieľku využívať ako detskú pohovku. Praktická postieľka je dostatočné pevná a vhodná k používaniu pre deti až do 4 rokov.
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave. Uvedená cena je bez matraca Traumeland +50€ a mantinela Baby´s only +50€. Pôvodná cena postieľky bez doplnkov bola 800eur. K postieľke pridávam zadarmo hrací kolotoč Baby´s only. V prípade, že kúpite komplet postieľka+matrac+mantinel, bude cena 280€ Popis: Prestaviteľná postieľka Quax s nožičkami a roštom z masívnej borovice je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby a vývoj vášho dieťatka od novorodenca až po batoľací vek. Postieľka má tri možnosti polohovania matraca a kvalitný drevený rošt. Jednu bočnici viete zložiť a Vaše dieťa môže postieľku využívať ako detskú pohovku. Praktická postieľka je dostatočné pevná a vhodná k používaniu pre deti až do 4 rokov.