inzercia, predaj, predám, bazár

Krásne nové štúdio v prestížnej novostavbe priamo na pláži,

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_2294

Dispozícia: chodba; kuchyňa s obývacou izbou; kúpeľňa a WC; terasa s bočným výhľadom na more

Rozloha: 36 m2

Vzdialenosť od mora: prvá línia, 5m

Lokalita: Sveti Vlas

Najbližšie letisko: 35km Burgas

Poschodie: 2 s výťahom

Stavba: tehla, kolaudácia 2019 (novostavba)

Ročný poplatok: 250€

Občianska vybavenosť: kompletná

Cena: 44.500 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu)

Popis:

Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento úplne nový štúdiový apartmán ktorý sa nachádza v novopostavenom elitnom komplexe Ipanema Beach v top lokalite Sveti Vlas, Bulharsko.

Komplex bol postavený a skolaudovaný nedávno v roku 2019 a nachádza sa len 5 metrov od mora a 5 minút pešo od jachtárskeho prístavu Marina Dinevi. Na promenáde pri prístave sa nachádza množstvo skvelých reštaurácií a vy si viete jednoducho vychutnať jedlo priamo s výhľadom na more.

Sveti Vlas má krásne čisté upravené pláže s jemným pieskom. Je prepojený a vzdialený len 5-10km s rušným letoviskom Slnečné pobrežie a výborné spojenie má aj s MHD s historickým mestečkom Nessebar (UNESCO).

Komplex je celoročný, kedykoľvek tak môžete počas roka byť pri mori a užívať si pohodu vo svojom apartmáne.

Štúdiový apartmán je na 2. poschodí s výťahom a má celkovú obytnú plochu 36m2.

Dispozícia: chodba; kuchyňa s obývacou izbou; kúpeľňa a WC; terasa s bočným výhľadom na more

Apartmán je dokončený so zariadenou kúpeľňou, laminátové podlahy. Nábytok si vie nový majiteľ vybrať podľa svojho vkusu a potreby. V lokalite sa nachádza veľa lokálnych nábytkárskych firiem, tiež e-shop IKEA, Jysk a podobne.

Apartmán má výhľad na more a okolie. Je vhodný na celoročné bývanie, rekreáciu a prenajímanie počas prázdnin.

Ročný udržiavací poplatok je 250 EUR.

O komplexe:

Novostavba komplexu Ipanema Beach sa nachádza v prvej línii od mora. Piesočná pláž je vzdialená len 5m.

Komplex ponúka upravené záhrady, 2 bazény, podzemné parkovisko, prípadne parkovanie pred komplexom a 24/7 stráženie komplexu.

Lokalita:

Pokiaľ hľadáte pokojnejšie a menšie letovisko s jemným zlatistým pieskom, čistým pozvoľným vstupom do mora – Sveti Vlas je tou pravou voľbou. Už na prvý pohľad toto mestečko pôsobí veľmi uhladene, pokojne, obklopené zeleňou a pohorím Stará Planina. V letovisku nájdete množstvo luxusných hotelových komplexov a krásna okolitá príroda vám iste učaruje.

Vládne tu absolútne pohodová atmosféra, či toto miesto navštívite na začiatku júla, alebo v strede horúcej sezóny. Ulice a pláže sú tu bez davov ľudí, hlučných diskoték a rozsvietených kolotočov.

Napriek tomu je tu všetko potrebné čo od letoviska očakávate – obchody, služby, pekárne aj skvelé reštaurácie.

Pláže sú tu jednoducho nádherné, pokojné s dostatkom ležadiel a oddychových zón. Využiť môžete aj ihrisko na beach volejbal, prípadne si zahádzať frisbee, miesta je tu všade dostatok. Množstvo barov a reštaurácií vám spestrí horúce dni a vy si vychutnáte potrebný o
Krásne nové štúdio v prestížnej novostavbe priamo na pláži,
Podobné inzeráty
Veľká 2 izbový strešný apartmán v Obzor Bulharsko
Veľká 2+kk byt na 118 m2, vpravo na pláži v Obzor Beach Resort. Apartmán je na päťdesiatych poschodiach a dva bedrooms, dve kúpeľy a obývacia izba s otvorenou kuchynkou. V obývacej izbe je to pohovka posteľ pre dvoch ľudí. Tento apartmán je vybavený všetkými potrebami pre pohodlné bývanie alebo prázdniny a má veľký balkon, kde môžete vychutnať krásny pohľad na more a plážový život. Apartmán sa nachádza v širokej časti komplexu, away z barov a reštaurácií. Pláž Resort Obzor sa nachádza na pláži v Obzore, ktorý je jedným z najlepších piesočných pláží v Bulgarii. Na pláži stretches 7 km po krásnom zálive a je ideálny výber pre deti, ktorí chcú relaxovať a vychutnať si život na pláži. Malé pobrežné mesto obzoru je pri prechádzke od apartmánu (1 km) The complex has the following facilities • 4 swimming pools • Children's pool • Children's playgrounds • Tenis courts • Fitness center • Spa • Business • Cafes, bars and restaurants Distances Beach 30 m Store 50 m Restaurant 50 m Obzor centrum Burgas 60 km Varna 50km No additional commission for buyer on this property
Predaj luxusného apartmánu priamo na pláži v Dubaji
Projekt Five Luxe JBR vám splní sen o špičkovom apartmáne v modernej mestskej zástavbe na pláži. Výšková budova a poď ňou nádherný dovolenkový komplex sa so svojou nadčasovou architektúrou dokonale vyníma v okolitom prostredí. Apartmány v Five Luxe JBR sú mimoriadne priestranné a vzdušné s výhľadom buď na panorámu Palm Jumeirah, Dubai Eye, bazénový komplex či na centrum mesta. Luxusné zariadenie apartmánov s dôrazom na každý detail je samozrejmosťou. Lukratívne prevedenie celej stavby a aj samotných apartmánov v kombinácií s TOP polohou uspokoja aj najnáročnejších klientov. K dispozícií sú apartmány vo veľkosti od 83 m² do 225 m². exkluzívna lokalita Jumeirah Beach Residence priamo pri pláži v tesnej blízkosti Palm Jumeirah - luxusné prevedenie apartmánu - fascinujúci výhľad na Palm Jumeirah, Dubai Marina a panorámu Dubaja - výborná dopravná dostupnosť, Sheikh Zayed Road - priamo pri pláži - bazény - fitness centrum a priestor na yoga -cvičenie - wellness centrum - dokončené v roku 2023 Vzdialenosti od známych stavieb : Prístav Dubai Marina 1 min Medzinárodné letisko Dubai 20 min Medzinárodné letisko Al Maktoum 20 min Downtown Dubai 20 min Palm Jumeirah 10 min Ceny: Apartmán luxe, 83 m² , balkón, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu cca. od 1 020 000 ,- € Apartmán luxe 1 bedroom, suite, prémiový výhľad na more, Dubai Eye a na bazén , 94 m² , balkón, cca. od 1 150 000 ,- € Apartmán luxe s ochladzovacím bazénom, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu , 93 m² , balkón, cca. od 1 225 000 ,- € Apartmán luxe 1 bedroom, suite, výhľad do mesta a čiastočne na more, 129 m² , balkón, cca. od 1 500 000 ,- € Apartmán luxe 2 bedroom s ochladzovacím bazénom, prémiový výhľad na more, Palm Jumeirah a celý areál komplexu , 178 m² , balkón, cca. od 2 590 000 ,- € Na požiadanie je možné prezistiť aj iné varianty apartmánov. Kontaktujte nás ešte dnes a využite našu ponuku na mieru.
3 izbový apartmán s výhľadom na more, priamo na pláži Messam
Referenčné číslo: B_2303 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, 2x samostatná spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom, druhé WC, balkón s výhľadom na more a pláž Rozloha: 67 m2 Vzdialenosť od mora: priamo na pláži Lokalita: Elenite, Bulharsko Najbližšie letisko: 40km Burgas Poschodie: 1 s výťahom Stavba: tehla Ročný poplatok: 12,50 €/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 95.000 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu a vybavenie) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj túto skvelú nehnuteľnosť s exkluzívnou polohou – priamo na piesočnej pláži v pokojnom letovisku Elenite. Tento 3 izbový apartmán sa nachádza na 1. poschodí a má priamy exkluzívny výhľad na more a piesočnatú pláž. Pôvodný 2 izbový apartmán bol rozdelený a prestavaný na 3 izbový apartmán. Obytná plocha je 67 m2, apartmán pozostáva z: otvorenej kuchyne s obývacou izbou; 2 spálne; kúpeľňa a WC; druhé WC; balkón s výhľadom na more a piesočnatú pláž. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený a toto zariadenie je už zahrnuté v cene vrátane klimatizácie. Ide o celoročný plne vybavený komplex. O komplexe: Komplex Messambria Fort Beach má krásnu architektúru. V areáli sa nachádza veľký bazén pre dospelých, samostatný veľký detský bazén s 2 toboganmi, reštaurácia, detské ihrisko, veľké strážené parkovisko. Veľmi pokojná a čistá pláž. Na pláži aj za komplexom sa nachádza množstvo reštaurácií. Vedľa areálu sa nachádza obchod s potravinami, pekáreň, 3 reštaurácie. 200 m od komplexu nájdete veľký supermarket, zábavný park, rôzne butiky, autobusovú zastávku a spojenie s letoviskom Slnečné pobrežie, Sveti Vlas a Nessebar. Všetka občianska vybavenosť je v pešej vzdialenosti.
Studio 1+kk, 40m2, Shkorpilovtsi, Varna, Bulharsko
Na prodej byt 1+kk, studio, v komplexu Long Beach Resort v letovisku Shkorpilovtsi, region Varna. Cena: 41 800 eur. Město: Shkorpilovtsi (Škorpilovci). Pokoje: 1 Celková plocha: 40 m². Patro: 4 Poplatek za podporu: 12 EUR/m2 ročně. Vynikající jednopokojová garsonka, která se nachází v elitním uzavřeném komplexu v obci Skorpilovtsi, vedle jedné ze zlatých pláží na pobřeží Černého moře. Jedna z největších pláží v Bulharsku - 12 km. Poskytuje spoustu prostoru, a to i v hlavní sezóně. Jedno z nejlepších míst pro surfování, windsurfing a kite na pobřeží Černého moře. Rezervace Kamchia Sands je také nedaleko. V lesích v okolí obce jsou ideální podmínky pro pláž a kempování. Byt se nachází ve 4. patře o celkové ploše 40 m2. Jihozápadní strana. Byt slunný a útulný. Dispozice: obývací pokoj - kuchyň s jídelním koutem a rozkládací pohovkou; koupelna s toaletou; velký balkon s výhledem na les. Vhodné pro pohodlnou dovolenou nebo trvalé bydlení. Budova je moderní a pohodlná, vytápění je klimatizované, byt je plně zařízený, budova má hydroizolaci a tepelnou izolaci. Long Beach Resort byl dokončen v roce 2013 a skládá se z několika obytných budov na 5-6 podlažích, obsluhovaných tichými hydraulickými výtahy. Společné prostory jsou luxusně zařízené, přístup je omezen 24hodinovou ostrahou a každá budova má kryté parkoviště s dostatkem prostoru. K dispozici je řada vybavení, jako jsou: vnitřní a venkovní bazén s minerální vodou, pláž vedle komplexu je vybavena lehátky a slunečníky, bezplatné Wi-Fi v komplexu a na pláži, horká minerální voda, aerobik a vířivka, finská sauna, parní lázeň, turecká lázeň, ruská lázeň a solná místnost s cihlami himalájské soli. Komplex nabízí také fitness centrum, restauraci, písečný bar, bar u bazénu, dětský klub a parkování zdarma. Dobré místo pro romantickou dovolenou, návrat do přírody, lázeňskou nebo rodinnou dovolenou, stejně jako celoroční bydlení.
Sheraton Plaza- Hurghada
Sheraton Plaza Studio na prodej Studio- kompletně zařízené 1- koupelna balkón - výhled do ulice bazén 100m od pláže a od New Mariny v blízkosti obchody, restaurace, velký supermarket, rybí restaurace, rybí trh. Studio o velikosti 40m2 Cena včetně zařízení 35.000USD Pro více informací mě kontaktujte Sheraton Plaza Studio for sale Studio - fully furnished 1- bathroom balcony - street view swimming pool 100m from the beach and from New Marina near shops, restaurants, large supermarket, fish restaurant, fish market. Studio apartment with a size of 40m2 Price including equipment USD 35,000 Contact me for more information WhatsApp:
Bulharsko Garden of Eden garzónka na predaj - TOP ponuka
Reality Holding + Vám ponúka Na predaj krásne štúdio v luxusnom rezorte priamo na pláži GARDEN OF EDEN vo Svetom Vlase. Štúdio s rozlohou 46 m2 sa nachádza na prízemí a patrí k nemu priestranná terasa. Je plne zariadené a pripravené k nasťahovaniu alebo prenájmu. Ročný poplatok za údržbu: 1100,- eur Moderný, vkusne zariadený hotelový komplex Garden of Eden odporúčame pre náročnejších klientov všetkých vekových kategórií, hlavne pre rodiny s deťmi. Nepochybným tromfom tohoto strediska je vlastná, piesočnatá pláž, ktorá je dostupná len pre hotelových hostí, čo zabezpečuje súkromie na dovolenke. Hotelový komplex má 15 budov, je obklopený krásnou záhradou a ponuka vysoký štandard luxusných apartmánov, štúdií a hotelových izieb. Pokiaľ túžite stráviť úžasné prázdniny v kľudnom prostredí, tak „Garden of Eden“ je jedným z najlepších výberov! Hotelový komplex Garden of Eden je situovaný priamo na pláži v centrálnej časti letoviska Sveti Vlas, neďaleko strediska Slnečné Pobrežie – cca 5 km. Medzi vybavenie patrí vstupná hala s recepciou, trezory na recepcii za poplatok, zmenáreň, výťahy, 3 reštaurácie, lobby bar, 4 bary pri bazéne, vyhrievaný krytý bazén a 6 vonkajších bazénov s oddelenou časťou pre deti, kaderníctvo, biliard, tenisový kurt, SPA centrum – parný kúpeľ, fitness, masáže, sauna, solárium, stolný tenis, jacuzzi, konferenčná sála, detský miniklub, nočný klub, internetový kútik za poplatok a WiFi pripojenie na recepcii hotela a vo väčšine barov zdarma. Možnosť parkovania zdarma (obmedzený počet). Široká ponuka vodných športov, windsurfing, vodné lyžovanie, vodný bicykel, parašutizmus, vodné kolesá, jazda na banáne, požičovňa áut a bicyklov, minigolf. Reštaurácie, bary a iné zábavné podniky a atrakcie pre deti i dospelých v neďalekom stredisku Slnečné Pobrežie. Ev. číslo: 138836 Kontakt maklér: , kontakt pobočka: . Ďalšie ponuky nájdete na .