inzercia, predaj, predám, bazár

KRÁSNY - 3 izbový byt v historickej časti Rače na Alstrovej

Kategória: Byty

B10 vám výhradne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na poschodí – (zobytnené podkrovie) v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami na ulici Alstrova v Bratislave.





Byt má tri obytné miestnosti a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo vstupu so zádverím, kúpeľne s WC, chodby a pracovne.

Kuchyňa je dispozične spojená ako kuchynský kút s obývacou izbou.





V rámci kompletnej rekonštrukcie bolo robené:

Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu.

V kúpeľni s WC je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV v skriňovej zostave. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. V chodbe je vstavaný nábytok v podobe šatníkových úložných priestorov pod strešnou šikminou s posuvnými dverami.













Byt má veľkorysú výmeru 98,31m2.

Orientácia bytu: juho-západ a východ





Rodinný dom v kto

rom sa byt nachádza:









Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro.





O LOKALITE:

Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka).





V okolí bytu náj

deme kompletnú občiansku vybavenosť:









Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava najmä električky, ale aj autobusy. Dopravu zabezpečuje aj železničná a prímestská autobusová doprava. Zastávka hromadnej dopravy sa nachádza v dostupnej pešej vzdialenosti od nehnuteľnosti. Rača leží v podhorskom páse na úpätí Malých Karpát s lesmi a vinohradmi.



ODPORÚČANIE MAK

LÉRA:









Krásn
KRÁSNY - 3 izbový byt v historickej časti Rače na Alstrovej
Podobné inzeráty
2 izbový byt v rodinnom dome na Alstrovej ul.
B10 vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej a historickej časti Rače konkrétne na Alstrovej ul. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Podlahová plocha bytu je 78,39m2. Orientácia: prevažne na juho-západ. Dispozične ponúka: Byt je zaujímavo riešený, rozdelený na prízemie a zobytnené podkrovie. V byte je vnútorné schodisko s keramickou dlažbou. Vstup do bytu je z terénu na prízemí zo spoločného dvora, ale vstup do bytu je možný aj z opačnej strany, z ulice Jurkovičova. Vstupné dvere sú plastové s čiastočným presklením. Byt má dve obytné miestnosti (obývacia izba na prízemí a spálňa na poschodí) a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo zádveria, schodiska, kúpeľne s WC a z kuchynského kúta, ktorý je dispozične súčasťou obývacej izby na prízemí bytu. Nehnuteľnosť prešla kompletnou renováciou v rámci ktorej bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu. Pod schodmi je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. B10 Vám poBližšie informác ie o rodinnom dome v ktorom sa byt nachádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALI TE:  Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava najmä električky, ale aj autobusy. Dopravu zabe
2 izbový byt v rodinnom dome na Alstrovej ul.
B10 vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej a historickej časti Rače konkrétne na Alstrovej ul. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Podlahová plocha bytu je 78,39m2. Orientácia: prevažne na juho-západ. Dispozične ponúka: Byt je zaujímavo riešený, rozdelený na prízemie a zobytnené podkrovie. V byte je vnútorné schodisko s keramickou dlažbou. Vstup do bytu je z terénu na prízemí zo spoločného dvora, ale vstup do bytu je možný aj z opačnej strany, z ulice Jurkovičova. Vstupné dvere sú plastové s čiastočným presklením. Byt má dve obytné miestnosti (obývacia izba na prízemí a spálňa na poschodí) a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo zádveria, schodiska, kúpeľne s WC a z kuchynského kúta, ktorý je dispozične súčasťou obývacej izby na prízemí bytu. Nehnuteľnosť prešla kompletnou renováciou v rámci ktorej bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu. Pod schodmi je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. Bližšie informácie o rodinnom dome, v ktorom sa byt nachádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALITE: Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava najmä električky, ale aj autobusy
2 izbový byt v rodinnom dome na Alstrovej ul.
B10 vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej a historickej časti Rače konkrétne na Alstrovej ul. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Podlahová plocha bytu je 78,39m2. Orientácia: prevažne na juho-západ. Dispozične ponúka: Byt je zaujímavo riešený, rozdelený na prízemie a zobytnené podkrovie. V byte je vnútorné schodisko s keramickou dlažbou. Vstup do bytu je z terénu na prízemí zo spoločného dvora, ale vstup do bytu je možný aj z opačnej strany, z ulice Jurkovičova. Vstupné dvere sú plastové s čiastočným presklením. Byt má dve obytné miestnosti (obývacia izba na prízemí a spálňa na poschodí) a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo zádveria, schodiska, kúpeľne s WC a z kuchynského kúta, ktorý je dispozične súčasťou obývacej izby na prízemí bytu. Nehnuteľnosť prešla kompletnou renováciou v rámci ktorej bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu. Pod schodmi je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. Bližšie informácie o rodinnom dome, v ktorom sa byt na chádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Stre cha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALITE: Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mes
Rezervované - 2 izbový byt v rodinnom dome na Alstrovej ul.
B10 vám výhradne ponúka na predaj 2-izbový mezonetový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej a historickej časti Rače konkrétne na Alstrovej ul. Byt sa nachádza v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami. Podlahová plocha bytu je 78,39m2. Orientácia: prevažne na juho-západ. Dispozične ponúka: Byt je zaujímavo riešený, rozdelený na prízemie a zobytnené podkrovie. V byte je vnútorné schodisko s keramickou dlažbou. Vstup do bytu je z terénu na prízemí zo spoločného dvora, ale vstup do bytu je možný aj z opačnej strany, z ulice Jurkovičova. Vstupné dvere sú plastové s čiastočným presklením. Byt má dve obytné miestnosti (obývacia izba na prízemí a spálňa na poschodí) a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo zádveria, schodiska, kúpeľne s WC a z kuchynského kúta, ktorý je dispozične súčasťou obývacej izby na prízemí bytu. Nehnuteľnosť prešla kompletnou renováciou v rámci ktorej bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu. Pod schodmi je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. Bližšie informácie o rodinnom dome, v ktorom sa byt na chádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Stre cha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALITE: Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mes
KRÁSNY - 3 izbový byt v historickej časti Rače na Alstrovej
B10 vám výhradne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt, ktorý sa nachádza na poschodí – (zobytnené podkrovie) v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami na ulici Alstrova v Bratislave. Byt má tri obytné miestnosti a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo vstupu so zádverím, kúpeľne s WC, chodby a pracovne. Kuchyňa je dispozične spojená ako kuchynský kút s obývacou izbou. V rámci kompletnej rekonštrukcie bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu. V kúpeľni s WC je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV v skriňovej zostave. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. V chodbe je vstavaný nábytok v podobe šatníkových úložných priestorov pod strešnou šikminou s posuvnými dverami. Byt má veľkorysú výmeru 98,31m2. Orientácia bytu: juho-západ a východ Rodinný dom v ktorom sa byt nachádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí. Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALITE: Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava najmä električky, ale aj autobusy. Dopravu zabezpečuje aj železničná a prímestská autobusová doprava. Zastávka hromadnej dopravy sa nachádza v dostupnej pešej vzdialenosti od nehnuteľnosti. Rača leží v podhorskom páse na úpätí Malých Karpát s lesmi a vinohradmi. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Krásne, rodinné prostredie plné zelene
KRÁSNY - 3 izbový byt v historickej časti Rače na Alstrovej
B10 vám výhradne ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izbový byt, ktorý sa nachádza na poschodí – (zobytnené podkrovie) v rodinnom dome s tromi bytovými jednotkami na ulici Alstrova v Bratislave. Byt má tri obytné miestnosti a príslušenstvo, ktoré pozostáva zo vstupu so zádverím, kúpeľne s WC, chodby a pracovne. Kuchyňa je dispozične spojená ako kuchynský kút s obývacou izbou. V rámci kompletnej rekonštrukcie bolo robené: Plastové okná dvojsklo s vnútornými žalúziami a strešné okná, výmena vonkajších a interiérových dverí, elektrické rozvody, rozvody vody, vnútorné úpravy povrchov, laminátové podlahy v izbách a keramická dlažba v kuchynskom kúte, kúpeľni a wc, kuchynská linka s elektrickou varnou platňou a elektrickou rúrou, digestorom a s umývačkou riadu.V kúpeľni s WC je elektrický zásobníkový ohrievač na prípravu TÚV v skriňovej zostave. Vykurovanie v dome je podlahové elektrické odporové. V chodbe je vstavaný nábytok v podobe šatníkových úložných priestorov pod strešnou šikminou s posuvnými dverami. Byt má veľkorysú výmeru 98,31 m2.Orientácia bytu: juho-západ a východ Rodinný dom, v ktorom sa byt nachádza: Rodinný dom na Alstrovej ulici je dom s tromi bytovými jednotkami. Každá bytová jednotka má samostatný vchod zo spoločného dvora so spevnenou plochou z betónovej zámkovej dlažby. Ide o starší rodinný dom, ktorý prešiel celkovou rekonštrukciou nadstavby a prestavby v roku 2022. Ide o radový dom staršieho vinohradníckeho typu so spoločným dvorom pre viacero domov so spoločným vstupom z ulice. Nosná konštrukcia domu je stenová murovaná z keramických tvaroviek. Stropy sú železobetónové monolitické. Strecha je sedlová s betónovou strešnou krytinou na drevený krov s tepelnou izoláciou. Na fasáde je vonkajšia šlachtená šúchaná omietka. Dom má čiastočný suterén, prízemie a poschodie v podobe zobytneného podkrovia. Vykurovanie a príprava v dome je lokálne v každom byte zvlášť. Pred domom je predložené schodisko, ktoré vytvára vstup do bytu č. 1 a vstup do bytu č.3 na poschodí.Dom má bleskozvod, napojený je prípojkami sietí na verejný vodovod, kanalizáciu a NN rozvod elektro. O LOKALITE: Byt sa nachádza v historickej časti Rače kde je prevládajúca zástavba rodinných domov. V blízkosti sa nachádza aj zástavba bytových domov sídliskového typu (sídlisko Komisárky a sídlisko Barónka). V okolí bytu nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť: Miestny úrad, reštaurácie, hotely, letné kúpalisko Rača, Dopravné spojenie s ostatnými časťami mesta zabezpečuje mestská hromadná doprava najmä električky, ale aj autobusy. Dopravu zabezpečuje aj železničná a prímestská autobusová doprava. Zastávka hromadnej dopravy sa nachádza v dostupnej pešej vzdialenosti od nehnuteľnosti. Rača leží v podhorskom páse na úpätí Malých Karpát s lesmi a vinohradmi. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Krásne, rodinné prostredie plné zelene s výbornou občianskou vybavenosťou. Všetko je tu na