inzercia, predaj, predám, bazár

Krásny Baldachýn nad postieľku ako nový, nepoužívaný.

Kategória: Nábytok pre deti

Predám Baldachýn s pevnou konštrukciou, ktorý možno upevniť na postieľku, je kombináciou neutrálnej bielej a sivej farby, ako nový, používaný iba mesiac, nakoľko sme začali spávať spolu v posteli a postieľku sme celú demontovali a kúpili cestovnú prirážajúcu k posteli. Bez chybičky.

Cena 15 eur.
Krásny Baldachýn nad postieľku ako nový, nepoužívaný.
Podobné inzeráty
Baldachýn so stojanom na postieľku
Predám nový nepoužívaný baldachýn so stojanom, iba rozbalený, je čisto nový. Pôvodná cena spolu 32€, teraz 15€. Stojan značka Mamo Tato Držiak nebies / moskytiéry. Univerzálny, vhodný takmer na všetky typy postieľok. Baldachýn Albero Mio 200 x 150 cm s mašličkou - biela / béžová. Luxusné nebesia 200 x 150 cm s mašličkou. Rozmer: 200cm x 150cm. +/- 3cm Univerzálny baldachýn je vyrobený z kvalitnej bavlny a šifónu. Najlepšie osobný odber alebo platba iba vopred+ poštovné.
Krásny Baldachýn nad postieľku ako nový, nepoužívaný.
Predám Baldachýn s pevnou konštrukciou, ktorý možno upevniť na postieľku, je kombináciou neutrálnej bielej a sivej farby, ako nový, používaný iba mesiac, nakoľko sme začali spávať spolu v posteli a postieľku sme celú demontovali a kúpili cestovnú prirážajúcu k posteli. Bez chybičky. Cena 12 eur. LEN Osobný odber v Púchove. Ospravedlňujem sa, ale už viac NEreagujem na smsky, dobierkou určite nepošlem a pošta by vyšla dosť veľa, nakoľko tie tyče sú "nadrozmerné" podľa pošty. Ďakujem za pochopenie.
Krásny Baldachýn nad postieľku ako nový, nepoužívaný.
Predám Baldachýn s pevnou konštrukciou, ktorý možno upevniť na postieľku, je kombináciou neutrálnej bielej a sivej farby, ako nový, používaný iba mesiac, nakoľko sme začali spávať spolu v posteli a postieľku sme celú demontovali a kúpili cestovnú prirážajúcu k posteli. Bez chybičky. Cena 15 eur. LEN Osobný odber v Púchove. Ospravedlňujem sa, ale už viac NEreagujem na smsky, dobierkou určite nepošlem a pošta by vyšla dosť veľa, nakoľko tie tyče sú "nadrozmerné" podľa pošty. Ďakujem za pochopenie.
Baldachýn nad postieľku
Ponúkam na predaj baldachýn nad postieľku, ktorý je ako nový bez akéhokoľvek poškodenia. Baldachýn je zo 100 % bavlny, kupovaný v spoločnosti Levin felin. K baldachýnu rada pribalím v totožnej bledosivej farbe mantinel. Farba je vhodná ako pre dievčatko tak pre chlapca.
Baldachýn nad detskú postieľku
Ponúkam na predaj nádherný baldachýn nad postieľku alebo posteľ. Držiak na baldachýn + 2x záclonka. Všetko čisté a nepoškodené, ako nové. Cena: 15€ + poštovné podľa cenníku SP
Baldachýn so stojanom na postieľku
Baldachýn so stojanom na postieľku univerzálny. Ani raz nepoužitý. Iba rozbalený, je čisto nový. Pôvodná cena spolu 32€, teraz 15€. Baldachýn Albero Mio 200 x 150 cm s mašličkou - biela / béžová. Najlepšie osobný odber alebo platba iba vopred +poštovné.