inzercia, predaj, predám, bazár

Kraso šaty dievčenské, modré

Kategória: Športové potreby

Predám modré šaty na krasokorčuľovanie. Rozmery na fotkách. Šaty sú elastické, dcéra ich mala vo veku 8 - 10 rokov.
Ako bonus ku nim pridáme aj pančuchy - dcére sú už malé...
Cena 45 eur
Najlepšie osobný odber v Žiline, alebo pošlem poštou (+5 € poštovné).
V prípade posielania poštou šaty odošlem až po pripísaní sumy na môj účet (kvôli nepreberačom dobierok).
Kraso šaty dievčenské, modré
Podobné inzeráty
Dievčenské profi kraso korčule
Predám dievčenské kraso kročule značky Edea 235, nože Legacy7, používané 3 mesiace vo veľmi dobrom stave, nezlomené, iba profesionálne brúsené.
kraso korčule
predám dievčenské kraso korčule vo veľmi dobrom stave. veľkosť č. 33. osobný odber
Korčule na ľad Bladerunner
Dievčenské korčule na ľad, používané jednu sezónu, bez poškodení. Veľkosť viď foto. Mam dva páry, cena za jeden pár. Kvalitné dámske kraso korčule Bladerunner Aurora v decentnej bielo striebornej farbe. Povrch korčúľ je vyrobený z vinylového materiálu, ktorý ťa ochráni pred vodou a vlhkou. O teplo sa v topánkach postará syntetická kožušinka v kombinácii so zamatovou vložkou, ktorá je zárukou maximálneho tepelného komfortu. Pohodlie a pevné držanie nohy ti zaručí dvojvrstvá pena, ktorou je topánka vystlaná. Tá je dostatočne pevná, oporná a taktiež pohodlná. V hornej časti na očká šnúrok nadväzujú háčiky, tak ako na štandardných kraso korčuliach. Členok je vyrezaný do tvaru V, pre väčšie pohodlie. Podrážka je pevná a zaručuje tak dobrý prenos energie do odrazu. TUV certifikovaný krasokorčuliarsky nôž je vyrobený z pochrómovanej uhlíkovej ocele.
Kraso korčule Riedell
Predám používané dievčenské korčule na kraso,značka Riedell veľkosť 13. Dcéra ich používala, keď nosila veľkosť 29.
dievčenské korčule
Predám dva páry dievčenských korčulí - kraso. 100% stav, nabrúsené. Takmer nepoužívané. Obidva páry sú veľkosť EU 34. Cena za pár: 20 € + príp. poštovné.
Detské korčule na ľad veľ. 34
Predám dievčenské kraso korčule na ľad zn. Crowned, veľ. 34, kupované nové, používané dve sezóny. Funkčné, na topánke vidno známky používania.