inzercia, predaj, predám, bazár

Krátka dievčenská koženková bunda Forever 21 - S

Kategória: Bundy a Kabáty

Málo nosená, jesená / jarná koženková bunda so zipsami aj na rukávoch. velkosť S
Krátka dievčenská koženková bunda Forever 21 - S
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
Krátka koženková motorkárska bunda Forever 21 - S
Málo nosená, jesená / jarná koženková bunda so zipsami aj na rukávoch. velkosť S
Krátka koženková bunda Forever 21 - S
Málo nosená, jesená / jarná koženková bunda so zipsami aj na rukávoch. velkosť S
Nová pánska bunda Quiksilver Forever 2L Capsule GORE-TEX®
Nová (s visačkami), nenosená pánska bunda Quiksilver Forever 2L Capsule GTX® Shell Jacket, veľkosť S, farba ANTIQUE GREEN, limitovaná séria. Bežná cena 250+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
Pánska Snowboardová bunda Quiksilver Forever 2L Capsule Gore
Viac informácii volajte alebo píšte SMS na telefón Život vyzerá inak ako vo vysokej nadmorskej výške. Zamerajte sa teda vyššie s bundou High Altitude Forever 2L GORE-TEX®. Vďaka spojeniu moderného streetwearu a DNA Quiksilver je retro vzhľad jedinou vecou, ​​ktorá sa na Forever vracia. Udrží vás v suchu od prvých stôp až po posledné zdvihy vďaka pôsobivému vodotesnému výkonu plne podlepenej 2-vrstvovej membrány GORE-TEX®; poskytuje vám priedušnú ochranu, ktorú potrebujete na pohodlné absolvovanie náročných horských misií. Ultraľahká, izolovaná konštrukcia plášťa prepúšťa prebytočnú vlhkosť von a neustále reguluje vašu teplotu.
Koženková bunda Zara so strapcami
Koženková čierna bunda Zara so strapcami vo veľkosti M, raz oblečená, vyskúšaná, Cena: 32 Eur. Koženková sukňa H&M Divided vo veľkosti 36, Cena: 9 Eur. Aj na dobierku, komunikácia mailom poprosím.