inzercia, predaj, predám, bazár

Krátkodobý, dlhodobý prenájom chalupy

Kategória: Chalupy

Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu v horách. Chata sa nachádza mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate.
Krátkodobý, dlhodobý prenájom chalupy
Podobné inzeráty
Krátkodobý, dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu, chatu. Nachádza sa na samote, mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate.
Dlhodobý prenájom chalupy
Ponúkame na dlhodobý prenájom chalupu, ktorá sa nachádza mimo obce, v okrese Považská Bystrica. Chalupa má 6 izieb, 2 kúpeľne, špajza, pivnica. Chalupa je zariadená, kúrenie na pevné palivo, voda vlastná studňa, el. energia, prístupová cesta. Chalupa je vhodná na dlhodobý prenájom pre dve rodiny, na hospodárenie, k dispozícii pozemky na chov zvierat. Viac len cez email.
Prenájom veľkej rekreačnej chaty, Čremošné, okres TR
Chata - rekreačný dom - rekreačné zariadenie sa nachádza v obci Čremošné, v okrese Turčianske Teplice v Žilinskom kraji. Vďaka polohe objektu v obci, ale s pozemkom na okraji lesa, si u nás užijete dokonalý pokoj a súkromie. Príjemný oddych Vám ponúkame na krytej terase a v záhradnom altánku s krbom a ohniskom. Veľký ohradený pozemok je vhodný na bezpečné hry malých detí. Prekrásna príroda Veľkej Fatry ponúka možnosť príjemných prechádzok a cyklotúr. Pri obci je tradičný salaš. Čremošné sa nachádza len 4 km od Turčianskych Teplíc s obľúbeným aquaparkom SPA & AQUAPARK Turčianske Teplice. V zimnom období si môžete vychutnať kvalitnú lyžovačku v okolitých lyžiarskych strediskách SKI Krahule, SKI CENTRUM Kordíky alebo SNOWLAND Valčianska dolina. Ponúkame Vám celoročné ubytovanie pre 10-15 osôb v dvojposteľových a trojposteľových izbách. K dispozícii sú oddelené sociálne zariadenia : 2 x 4 sprchy a 2 x 4 toalety. Veľká spoločenská miestnosť je vybavená krbovou pecou a televízorom. Jedáleň pre 15 -20 osôb je prepojená s plne vybavenou kuchyňou. Parkovanie je v areáli rekreačného zariadenia. Celoročne Vám ponúkame príjemné ubytovanie v našej pekne a útulne zariadenej chalupe, ktorá je prispôsobená pre pohodlné ubytovanie 8 až 10 osôb. Prízemie chalupy je tvorené spoločenskou miestnosťou s krbom, televízorom a posedením (s možnosťou využitia dvoch prísteliek), ktorá je zároveň prepojená s kompletne vybavenou kuchynkou, vhodnou na plnohodnotnú prípravu vlastných chutných jedál. Vo výbave kuchynky môžete využívať elektrický sporák s rúrou, chladničku, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu ako aj kompletný kuchynský riad. Na prízemí ubytovania je umiestnená rovnako kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Schodmi sa dostanete do podkrovia chalupy, kde sú pre Vás pripravené dve spálne, jedna 2-lôžková izba s možnosťou využitia dvoch prísteliek vo forme rozkladacích kresiel a jedna 4-lôžková izba. Príjemne oddýchnuť si môžu ubytovaní hostia aj v pekne upravenej záhrade chalupy s krytou terasou a altánkom s vonkajším posedením, kde nechýba ani záhradný vstavaný krb, gril či ohnisko s možnosťou prípravy rôznych chutných špecialít. Pre príjemné osvieženie tu môžete využívať aj záhradnú sprchu, ktorú isto oceníte predovšetkým v horúcich letných dňoch. Pre úschovu bicyklov, lyží a iných športových potrieb sú Vám v objekte k dispozícii pivničné priestory. Parkovanie Vašich áut je možné priamo pri chalupe. Veríme, že sa u nás budete cítiť výborne, dokonale si odd
Prenájom chalupy
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu v horách. Chata sa nachádza mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu. Parkovanie pri chate.
Prenájom chalupy
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu v horách. Chata sa nachádza mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu. Kúrenie na pevné palivo - krb v obývačke, kotol na tuhé palivo v pivnici. Parkovanie pri chate.
Prenájom chalupy na samote v horách
Ponúkame na krátkodobý, dlhodobý prenájom zariadenú chalupu, chatu. Nachádza sa na samote, mimo obce, príjazdová cesta cez mesto Rajec, okres Žilina. Chata má 5 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, spoločenskú miestnosť s krbom, zariadenú kuchyňu, pivnica s kotlom na tuhé palivo. Parkovanie pri chate.