inzercia, predaj, predám, bazár

Kratší pulóvrik bershka

Kategória: Svetre

Bershka xs
Kratší pulóvrik bershka
Podobné inzeráty
predam viacere damske svetre - kardigany velkost 34-36-38 II
z dovodu upratovania skrine predam parkrat oblecene, ciste, neposkodene damske pletene svetre - bundicky - cadrigany - kardigan - na postavu velkosti cca 34-36-38-40: 1. FOTO SPODNA RADA: - kratsi tenky svetrik cerveny, Camaieu, S, 5e - modry svetrik, 36/38, 5e - kratsi bordovy svetrik na styl bolero, Esprit, M, 7e - prijemny cervenocierny melirovy svetrik, na pase snura na zviazanie, Laura T., 38, 6e - kratsi hnedo maslovo ruzovy, miestami leskly svetrik na styl bolero, Vila, S, 5e - vzorovany bielo cierny svetrik s kapucnou, FBsister - NewYorker, M, 6e 1. FOTO VRCHNA RADA: - tazsi dlhy svetrik tkany v pasikoch, Esprit, XS, 8e - biely kratsi svetrik na styl bolero, hacik na vzopnutie, Zero, 40, 5e - tmavozeleny, takmer cierny pasikavy dlhsi svetrik, Mango, M, 7e Moznost vyskusat, predam vacsie mnozstvo siat velkost 36, vhodne aj do obchodu, pozrite dalsie moje inzeraty - vsetko oblecenie na postavu cca 34-36 prip. 38 Moznost vyskusat v BA Ruzinove pri odbere vacsieho mnozstva veci mnozstevna zlava vhodne aj na predaj do obchodu s oblecenim PROSIM VOLAT - CEZ PRACOVNE DNI PO 16.00 ALEBO CEZ VIKEND, NA SMS NEREAGUJEM
Elegantný tenký trblietavý pulovrík H&M, v. M/L
Dámsky (dievčenský) elegantný elastický svetrík/pulóvrik s trištvrťovými rukávmi. Farba je zelenkavo tyrkysová, trblietavá s čiernymi pruhmi. Neviem či sa celkom podarilo zachytiť správny odtieň, ale v skutočnosti je tá farba podľa mňa ešte krajšia. Má okrúhly výstrih s nazbieraným detailom. Pulóvrik je dlhší vhodný aj na legíny... Párkrát oblečený, bez nejakých poškodení, ešte by poslúžil. Materiál je uvedený na foto. Na štítku je uvedená veľkosť M, možno M/L, porovnajte si hlavne rozmery... ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 49,5 cm (x 2) - určite ešte povolí a prispôsobí sa Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od krku 57 cm Dĺžka od ramena - 40 cm Cena 4 eur + 2,50 eurá doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.
Pulovrik Mohito
Velmi pekny pulovrik Mohito ma velkost S.Pulovrik pekne sedi na postave a je ako novy,bol raz obleceny.Cena plus postovne.
Nikdy nenosený pulovrík veľkosť XL
nikdy nenosený pulovrík pulovrík značky Terranova vo veľkosti XL sadne aj na veľkosť 44/ 46 nový nikdy nenosený s jemnými perličkami Prosím nevolať iba sms alebo mail. Nepýtajte sa či ja k dispozícii. Áno je pokiaľ inzerát nezmažem. Ďakujem
Valentínka
Zľava do prava :) 1. Pulóvrik so zvonovými rukávmi - veľ. M/L 2. Topík - vľ. M 3. Pulovrík veľ. L 4.Pulóvrik s viazaním na chrbte, veľ. M Vecičky sú v top stave. Na dobierku neposielam.
Elegantný tenký trblietavý pulovrík H&M, v. M/L
Dámsky (dievčenský) elegantný elastický svetrík/pulóvrik s trištvrťovými rukávmi. Farba je zelenkavo tyrkysová, trblietavá s čiernymi pruhmi. Neviem či sa celkom podarilo zachytiť správny odtieň, ale v skutočnosti je tá farba podľa mňa ešte krajšia. Má okrúhly výstrih s nazbieraným detailom. Pulóvrik je dlhší vhodný aj na legíny... Párkrát oblečený, bez nejakých poškodení, ešte by poslúžil. Materiál je uvedený na foto. Na štítku je uvedená veľkosť M, možno M/L, porovnajte si hlavne rozmery... ROZMERY merané v kľude: Šírka pod pazuchami - 49,5 cm (x 2) - určite ešte povolí a prispôsobí sa Dĺžka od pleca dole - 70 cm Dĺžka rukáva - od krku 57 cm Dĺžka od ramena - 40 cm Cena 3 eur + 2,50 eurá doručenie Prosím NETELEFONUJTE mi, ani neposielajte SMS!!! Píšte mi správu cez kontaktný formulár pod inzerátom. Prípadne priamo na email: madaraszova.zuzana@ Na SMS a volania nereagujem! Inzerciu nevybavujem osobne. Ďakujem za pochopenie.