inzercia, predaj, predám, bazár

Krbový set

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predávam mosadzný set ku krbu, málo používaný.
Krbový set
Podobné inzeráty
KRBOVY VENTILÁTOR
Predám úplne nový krbovy ventilá poháňaný teplým vzduchom nepotrebuje žiadny zdroj elektrickej energie. Mám dva kusy malý krbový ventilátor 40€ plus pošta, veľký krbový ventilátor 45€ plus pošta posielam na dobierku.
krbovy Ventilátor na kamna FLAMINGO černy
NEPOUŽÍVA ŽÁDNÉ Baterie! teplomer s magnetem +150kč k uvedene cene. Krbový ventilátor slouží k rozhánění vzduchu rovnoměrně po celé místnosti. Součástí ventilátoru je termostatický modul, který funguje podobně jako generátor a napájí malý motor ventilátoru. Krbový ventilátor díky tomu nepotřebuje napájení a vystačí si s teplem, které sálá z krbových kamen.
Krbový ventilátor
Krbový ventilátor na kachle Nepoužitý krbový ventilátor. Stačí položiť na vykurovacie teleso a po chvíli sa sám rotzočí a rozháňa do miestnosti teplo, teplý vzduch je rovnomerne rozmiestnený po dome a do určitej miery tým šetrí palivo. -hmotnosť: 550g -materiál: hliník -pracovná teplota: 60-300 stupňov Celzia -účinnosť: 3,68-4,24 m³ za minútu -rozmery: 16cm šírka, 23cm výška, 9cm hĺbka, 15cm priemer vrtule -Švédska značka -na krb, krbové kachle Osobne alebo dobierka 5eur.
Krbový ventilátor FN150 + filter 150KF
NOVY Krbový ventilátor DALAP FN 150 + FILTER DALAP 150 KF o výkone 520 m3/h. Krbový ventilátor je určený na rozvádzanie teplého vzduchu z ohniska krbu do obytných priestorov. Vybavený tepelne a akusticky izolovaným ventilátorom vháňajúcim vzduch, termostatom, ktorý pri zistení nastavenej teploty vzduchu ventilátor samočinne zapne (rozpätie teploty 0° C – 90 °C). Pri ukončení kúrenia (neprichádza teplý vzduch) sa ventilátor sám vypne. Tento termostat je regulovateľný, je možné teda nastaviť teplotu, pri ktorej sa ventilátor zapne a vypne. Filter je určený na zachytenie nečistosti z ohniska krbu, tým značne predĺži životnosť krbového ventilátora. Vyrobený z pozinkovaného plechu a je vhodný do teploty +150 °C. Filter je dobre prístupný, čím je zaistené ľahké čistenie (viď foto). V zostave sa filter umiestňuje vždy pred ventilátor. K ventilátoru je prichytený pomocou svoriek a do potrubia sa len zasunie. Cena 160e CENA JE PEVNA! NEREZERVUJEM! Ponuka platí do zmazania inzerátu. Iba osobný odber a vyskúšanie pred odberom.
Krbový ventilátor dvoj vrtuľový nový
Nepoužitý krbový ventilátor 2-vrtuľový. Stačí položiť na vykurovacie teleso a po chvíli sa sám rotzočí a rozháňa do miestnosti teplo, teplý vzduch je rovnomerne rozmiestnený po dome a do určitej miery tým šetrí palivo. -hmotnosť: 950g -materiál: hliník -pracovná teplota: 60-340 -účinnosť: 7-8,5 m³ za minútu -rozmery: 30cm šírka, 20cm výška, 9cm hĺbka, 15cm priemer vrtule -Švédska značka -na krb, krbové kachle Osobne alebo dobierka 5eur.
Krbový ventilátor na kachle
Nepoužitý krbový ventilátor. Stačí položiť na vykurovacie teleso a po chvíli sa sám rotzočí a rozháňa do miestnosti teplo, teplý vzduch je rovnomerne rozmiestnený po dome a do určitej miery tým šetrí palivo. -hmotnosť: 550g -materiál: hliník -pracovná teplota: 60-300 stupňov Celzia -účinnosť: 3,68-4,24 m³ za minútu -rozmery: 16cm šírka, 23cm výška, 9cm hĺbka, 15cm priemer vrtule -Švédska značka -na krb, krbové kachle Osobne alebo dobierka 5eur.