inzercia, predaj, predám, bazár

Kredenc

Kategória: Skrine

Kredenc
Kredenc
Podobné inzeráty
Kuchynský retro kredenc
Predáme zrenovovaný kuchynský kredenc z 50tych rokov. Bol celý prebrúsený, ošetrený, namalovaný kriedovou farbou, zavoskovaný a vymenené boli všetky úchytky. Je potrebné si zabezpečiť odvoz. Cena pevna. Kredenc, retro skriňa, vintage kuchyňa, skriňa na chalupu, kuchyňa, chata, chalupa.
Starožitný príborník / kredenc
Krásny starý kredenc v pôvodnom stave 175 x 57, v 197 cm 350,-€ Kredenc je v jednom kuse, možnosť dovozu
Starožitný kredenc dvojdielny 87
Starožitný kredenc dvojdielny 87 195€. Starožitný dvojdielny drevený kredenc art deco s 30 rokov 20. storočia so zrkadlom a vitrínkami vo vrchnej časti . V spodnej časti sú presklené dvierka po boku dva šupliky a menšie skrinky. Pôvodom Holandsko . Viac info na .
Starožitný kredenc
Predam starožitný kredenc , cena 80€ odber spišský stiavnik
kredenc
Na predaj krásny kusok interierového nábytku vo veľmi dobrom a zachovalom stave. Cena kredenc 280 euro. Osobný odber, Bratislava... Po dohode možný dovoz... - Kontaktovať ma môžete cez môj fb, klik tu: - Kontaktovať ma môžete aj cez môj e-mail.- jakubmartanovic@ pozri aj moje ďalšie inzeráty =). Ďakujem - Odkaz na môj MARKETPLACE klik tu : - Odkaz na môj , klik tu :
Darujem Kredenc, Skrine, Postele, Gauč, Matrac a iné
Darujem za odvoz: -kuchynský kredenc -2 drevené postele z masívu -2 skrine - širšia a užšia -gauč -matrac 160x200 -drevené police a drevá všetko staršie, ale funkčné / použiteľné a Predám: -zelený mlynček (ako nový, 40eur)