inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslenie portretov

Kategória: Tvorivá práca

Kreslím portrety z fotografie (aj stredna kvalita), tiez kreslím zvierata , malujem aj na platna akrylom,olejom (aj krajiny) ...ak mate zaujem volajte na tel. ,piste na WhatsApp alebo napiste na mail : malby.obrazy123@ ,prace posielam aj poštou, vyhotovenie 2-3 dni
Kreslenie portretov
Podobné inzeráty
Maľovanie obrazov, kreslenie portrétov, zvierat...
Ponúkam kresby portrétov, zvierat a čohokoľvek iného podľa fotografie. Kreslím predovšetkým ceruzkami alebo farbičkami. Taktiež ponúkam maľbu na plátno akrylom, rozmer a motív podľa vašeho výberu. (OKREM portrétov osôb!) Po nakreslení posielam fotku emailom a po vašom následnom schválení odosielam, buď na dobierku alebo vopred platbou na účet. Pri väčšej sume zákazky (nad 70€) je nutná 50% záloha na účet! Cena sa pohybuje od 30 Eur (+ 5€ poštovné a balné, 10€ pokiaľ to chcete urýchlene)vo formáte A4. Cena rastie priamoúmerne s rastúcou veľkosťou výkresu ako aj s počtom osôb. V prípade záujmu, potrebujem kvalitné fotografie!!! Ceny podľa formátov: A4(1 osoba)=30€ A4(2 osoby)=35€ každá ďalšia osoba +10€ A3(1 osoba)=40€ A3(2 osoby)=45€ každá ďalšia osoba +15€ A2(1 osoba)=50€ A2(2 osoby)=60€ každá ďalšia osoba +20€ Pokiaľ ide o maľbu na plátne, cena taktiež závisí od veľkosti plátna a od motívu. Prípadne cena a formát dohodou, som ochotná robiť kompromisy. :) V prípade záujmu, píšte na email: dzulcaa4@ alebo SMS,na telefonáty nereagujem.
Kreslenie portrétov
Kreslím portréty na objednávku. Ponúkam kreslenie portrétov ľudí, zvierat grafitovými ceruzkami. Kreslím na výkres formátu A1, A2, A3, A4. Potrebná je kvalitná, zaostrená fotografia. Čím kvalitnejšia fotka, tým detailnejšia výsledná práca. Hotové portréty posielam v tubuse poštou, prvou triedou. Čas výroby závisí od náročnosti portrétu. Doba vyhotovenia je mesiac od objednania kresby. (V prípade, pokiaľ by ste chceli kresbu skorej, je možnosť sa dohodnúť na skorší termín). Kontaktovať ma môžete mailom l.kurtisova@ alebo telefonicky. Cena práce sa odvíja od zložitosti predlohy a počtu osôb/zvierat. (Možnosť aj návrh tetovania) Zadané ceny sú orientačné: A1- 100€ A2- 70€ A3- 50€ A4- 40€ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
Kreslenie portrétov
Kreslím portréty na objednávku. Ponúkam kreslenie portrétov ľudí, zvierat grafitovými ceruzkami. Kreslím na výkres formátu A1, A2, A3, A4. Potrebná je kvalitná, zaostrená fotografia. Čím kvalitnejšia fotka, tým detailnejšia výsledná práca. Hotové portréty posielam v tubuse poštou, prvou triedou. Čas výroby závisí od náročnosti portrétu. Doba vyhotovenia je mesiac od objednania kresby. (V prípade, pokiaľ by ste chceli kresbu skorej, je možnosť sa dohodnúť na skorší termín). Kontaktovať ma môžete mailom l.kurtisova@ alebo telefonicky. Cena práce sa odvíja od zložitosti predlohy a počtu osôb/zvierat. (Možnosť aj návrh tetovania) Zadané ceny sú orientačné: A1- 120€ A2- 80€ A3- 50€ A4- 40€ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
Kreslenie portrétov
Kreslím portréty na objednávku. Ponúkam kreslenie portrétov ľudí, zvierat grafitovými ceruzkami. Kreslím na výkres formátu A1, A2, A3, A4. Potrebná je kvalitná, zaostrená fotografia. Čím kvalitnejšia fotka, tým detailnejšia výsledná práca. Hotové portréty posielam v tubuse poštou, prvou triedou. Čas výroby závisí od náročnosti portrétu. Doba vyhotovenia je mesiac od objednania kresby. (V prípade, pokiaľ by ste chceli kresbu skorej, je možnosť sa dohodnúť na skorší termín). Kontaktovať ma môžete mailom l.kurtisova@ alebo telefonicky. Zadané ceny: A1- 110€ A2- 70€ A3- 50€ A4- 30€ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
Kreslenie portrétov
Kreslím portréty na objednávku. Ponúkam kreslenie portrétov ľudí, zvierat grafitovými ceruzkami. Kreslím na výkres formátu A1, A2, A3, A4. Potrebná je kvalitná, zaostrená fotografia. Čím kvalitnejšia fotka, tým detailnejšia výsledná práca. Hotové portréty posielam v tubuse poštou, prvou triedou. Čas výroby závisí od náročnosti portrétu. Doba vyhotovenia je mesiac od objednania kresby. (V prípade, pokiaľ by ste chceli kresbu skorej, je možnosť sa dohodnúť na skorší termín). Kontaktovať ma môžete mailom l.kurtisova@ alebo telefonicky. Zadané ceny: A1- 110€ A2- 70€ A3- 50€ A4- 40€ Ďakujem a teším sa na spoluprácu.
fotografovanie / fotenie portrétov, svadieb a pod
Ponúkam fotenie - rodinných portrétov, portrétov jednotlivcov či detí, - osláv, svadieb, rôznych spoločenských a kultúrnych akcií, - fotenie domácich miláčikov (psov, koní…), - produktové či reportážne fotenie Fotografovanie môže prebiehať ako v interiéri, tak voľne v prírode napr. pri prechádzke. V prípade záujmu o fotenie, dohodneme termín a miesto fotenia v rámci celého Sk a ČR… Fotenie je na pomedzí portrétnej a dokumentárnej fotografie - viď. ukážky… Fotografie odovzdám v dohodnutom počte po spracovaní úprav či retuše a to v plnom rozlíšení vhodnom na tlač… V prípade záujmu ponúkam taktiež grafické služby. kontakt na tel. čísle, prípadne e-mail: dominhajko@