inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslo

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Pre bábätko
Kreslo
Podobné inzeráty
Predám hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo Joie. Kreslo hojdá, vybruje, hrá melódie, svieti. Intenzita hojdania, vybrovania ale aj hlasitosť melódie sa dá nastaviť. Kreslo sá da polohovať, má dva smery hojdania. Kreslo je vhodné od narodenia. PC: 190€. Predávame z dôvodu, že sme z neho vyrástli. Preferujem osobný odber.
Predám hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo Joie. Kreslo hojdá, vybruje, hrá melódie, svieti. Intenzita hojdania, vybrovania ale aj hlasitosť melódie sa dá nastaviť. Kreslo sá da polohovať, má dva smery hojdania. Kreslo je vhodné od narodenia. PC: 190€. Predávame z dôvodu, že sme z neho vyrástli. Preferujem osobný odber. Menšia dohoda možná.
Vybračné kresielko MoMi
Predám vybračné kreslo , kreslo má 8 mesiacov, v záruke, používané po 1 dieťati, Top stav , nepoškodené , plné funkčné kresielko.Kreslo je Stabilné, má hliníkovú a oceľovú konštrukciu. Odnímateľný poťah, možno prať v práčke. Bluetooth modul - ktorý vám umožní prehrávať vašu obľúbenú hudbu z telefónu pre bábätko . Dva spôsoby napájania kresla (napájanie alebo batériou) 5-stupňové nastavenie kývania. 10 vstavaných melódií s ovládaním hlasitosti Nastaviteľná doba hojdania - 8, 15 a 30 minút 5-bodové nastaviteľné bezpečnostné pásy Dve odnímateľné hračky na suchý zips , sieťka proti hmyzu a strieška. Mäkký vankúš na hlavu Bezhlučný chod motora Diaľkový ovládač na diaľkové ovládanie. Kreslo je v záruke . Cena nového 120eur.
Elektrické hojdacie kreslo
Detské hojdacie kreslo obsahuje oblúk s hračkami, modul s melódiami a časovač. Operadlo má nastaviteľnú polohu. Tlačidlom pre hudbu je možno prepínať až 12 melódií. Kvalitný materiál, kovová konštrukcia a bezpečnostné pásy. - pre deti od narodenia do 9 kg - oblúk s 2 hračkami - 12 melódií - regulácia hlasitosti - časovač: 8 min, 15 min, 30 min - 5-bodový bezpečnostný pás - 5 rýchlostí hojdania s časovačom - na elektrinu alebo 4x batérie AA 1,5V Kreslo je ešte v záruke do 21.02.2024 Cena je 50€ + možná dohoda
Hojdacie kreslo
Predám málo používané hojdacie kreslo značky ingenuity , kreslo je ako nové, PC 120e predám za 60e
Predám hodacie kreslo
Predám hodacie kreslo v dobrom stave.Kreslo aj hra.