inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslo latkové

Kategória: Kreslá a gauče

Predám latkové kreslo z decodomu . bez poškodení v super stave. Len volať
Kreslo latkové
Podobné inzeráty
Pedikerske kreslo / tetovacie kreslo  /masážne  kreslo
Na predaj moderné pedikérske kreslo BeautyOne použité zopár krát v stave ako nové Pedi Lux 3M má 3 elektrické motory, vďaka ktorým dokážete meniť výšku kresla, nastavovať chrbtovú opierku a sklon sedadla (možnosť tzv. kolísky). Vďaka diaľkovému ovládaniu sa kozmetické kreslo jednoducho ovláda a umožňuje klientovi dokonalý komfort. Delené opierky nôh a opierky rúk sú ovládané ručne. Pedikérske kreslo možno nastaviť do vodorovnej polohy. Pedikérske kreslo BeautyOne Pedi Lux 3M spĺňa všetky kritériá na použitie pri pedikúre, kozmetických ošetreniach, vizáži alebo pri masáži. Poťah spĺňa prísne normy EÚ, je praktický z hľadiska starostlivosti, ľahko sa čistí vďaka použitému materiálu - ekologickej koži. Opierka hlavy a opierky rúk s dreveným obložením sa dajú jednoducho rozobrať a opäť zložiť do výslednej podoby. Otvor na tvár so zátkou v hlavovej opierke umožňuje plnohodnotnú masáž. Vlastnosti a funkcie elektrického pedikérskeho kresla BeautyOne Pedi LUX 3M: elektricky nastaviteľná výška pedikérskeho kresla elektricky nastaviteľná chrbtová opierka elektrické nastavenie sklonu sedadla tzv. kolísky manuálne nastaviteľné delené opierky nôh manuálne nastaviteľné lakťové opierky s dreveným obložením nastavenie aj do vodorovnej polohy ľahká manipulácia jednoduché čistenie otvor na tvár zátka do otvoru na tvár diaľkové ovládanie poťah vyrobený z kvalitnej EKO kože Elektrické pedikérske kreslo BeautyOne Pedi LUX 3M - rozmery: Dĺžka: 176 cm Dĺžka s opierkou hlavy: 200 cm Šírka sedadla: 62 cm Výška: 67 - 89 cm Rozmery základne: 60 x 122 cm Šírka opierky nôh: 33 cm Dĺžka opierky nôh: 62 cm Čalúnenie: EKO koža Farba: biela Počet motorov: 3 Napätie 220 - 230 V, 50 Hz Výkon 200 W Nosnosť: 150 kg Hmotnosť: 80 kg Cena za kreslo je 700eur plus mam k tomu komplet pedikersku výbavu kde je cena dohodou. Pre viac info volať
Masážne kreslo stilista čierne
predám úplne nové masážne kreslo Stilista čierne, úplne nové. Masážne kreslo stilista čierne z kategórie Dom a bývanie | Nábytok | Kreslá kúpite na Kokiskashop. sk za 264. 49 €. "Masážne kreslo značky STILISTA® čierne Masážne kreslo špičkovej kvality so špeciálnou funkciou vyhrievania pre dokonalú relaxáciu. Maximálna nosnosť: 130 kg. Masážne kreslo STILISTA® radu S. Toto masážne kreslo je ideálne pre vaše uvoľnenie a relaxáciu po každodennom strese. Má jedinečný dizajn a umožňuje ľahké hojdanie, čím spája komfort pohodlného televízneho kresla a kresla hojdacieho. Toto kreslo v koženkovom prevedení vám ponúka veľké množstvo masážnych funkcií. Zvoľte si jeden z piatich rôznych programov a nezávisle na ňom zónu, ktorú chcete práve masírovať. Tento výrobok sa stane vašou domácou zbraňou proti napätiu a bolesti chrbta. Špeciálnou funkciou je vyhrievanie. Technické údaje: špičková kvalita značky stilist ® extra silné polstrovanie: cca 10 cm masívna konštrukcia farba: syntetická koža / čierna Celkové rozmery: 65 x 69 x 103 cm Rozmer sedadla: 49 x 55 cm Podložka nôh: 46 x 50 x 43 cm Výška sedadla: 43 cm Opierky rúk: šírka 6 cm, polstrovanie 1 cm Opierka chrbta: 74 x 55 cm Nosnosť: 130 kg nastaviteľné operadlo (9 stupňov) 5 programov masážou 4 nezávisle ovládané zóny samostatne ovládané funkcie kúrenie TÜV / GS / RoHS / CE 8 vibračných motorov - v opierke chrbta, sedadla, podložke nôh Obsah balenia: 1 x kreslo 1 x opierka na nohy 1 x taška pre riadiacu jednotku 1 x napájanie Balené v dvoch kartónoch: 1. kartón: 83 x 65 x 21 cm 2. kartón: 69 x 69 x 31 cm".
Vyklápacie kreslo JOHN
POZOR! ZNÍŽENÁ CENA! Predám vyklápacie kreslo JOHN značky Thuasne. Kreslo je úplne nové, nepoužité, ešte v záruke do júla 2024. Na fotografiách je kreslo zobrazené v 3 polohách: normálna, najnižšia a najvyššia. Nákupná cena: 600 €. Ponúkam za 400 €. Popis výrobcu: Technické parametre Farba: čokoládová Výška sedadla: 48 cm Kreslo (š x h x v): 84 x 81 x 105 cm Šírka medzi opierkami rúk: 55 cm Hĺbka sedadla: 50 cm Celková dĺžka v polohe v ľahu: 163 cm Hmotnosť kresla: 55 kg Veľmi pohodlné relaxačné kreslo s operadlom poskytujúcim vynikajúcu driekovú podporu. 4 polohy: vzpriamene, oddychová / TV, poloha v ľahu, zdvíhanie. Čalúnenie má veľmi mäkký poťah, ktorý je vode odolný a ľahko sa čistí. Diaľkový ovládač s dvoma tlačítkami má veľmi jednoduché ovládanie. Na pravej strane kresla sa nachádza odkladacie vrecko na diaľkový ovládač. Kolieska v zadnej časti kresla uľahčujú jeho presun. Vyklápacie kreslo má jeden motor. Tkanina: mikrovlákno.
Masážne kreslo
Predám takmer vôbec nepoužívané masážne kreslo. Kreslo je z hrubej a odolnej eko-kože. Vibrovanie na štyroch úrovniach intenzity v oblasti krku, krížov, sedacieho svalstva a lýtok na pripojiteľnej podnožke. Kreslo je veľmi pohodlné a nevyležané čiže necítiť pružiny ani žiadne neprirodzené nerovnosti. Tiež možnosť vyhrievania. Aj podstavec pod nohy aj kreslo má podstavec imitujúci nerezový povrch ktorý je stabilný a kreslo tak nerobí nechcené pohyby a neprevracia sa. Dôvod predaja je jeho nevyužitie. Kreslo ma len jeden nedostatok ktorý nie je vidieť na fotografii Po dohode sobrance +~15km zdarma priveziem. Cena je pevná. Pôvidná cena 160 a kreslo je ako nové.
Rozkladacie kreslo Bella
Predám rozkladacie kreslo Bella s úložným priestorom. Kupované v Tempo Kondela. Bolo použité asi 10krat a preto ho predávame. veľmi dobrý stav. Viac info po telefóne. Popis: Pohodlné kreslo je vždy dobrý dôvod, prečo sa tešiť domov. Zaručuje pohodlie a luxus v každom ohľade. Výborným partnerom na relax sa stane rozkladacie kreslo BELLA. Ochranca strážiaci vaše leňošenie. Je nadčasové, ale nohami stojí pevne v prítomnosti. Je trpezlivé a zhovievavo sa stará o váš voľný čas, k tomu mu pomáha aj kvalitná bonelová výplň. Pastvou pre oči bude mentolové látkové prevedenie, jeho krásu podčiarkuje a dopĺňa sivá zadná časť. Súčasťou je aj dekoratívny vankúš vo veselej vzorkovanej látke. Kreslo sa rozkladá systémom automat, na jeho rozloženie preto nie je potrebné veľké úsilie. V podstate ho rozložíte dvoma ťahmi. Prvým ťahom nadvihnete a posuniete dopredu sedadlo. Druhým sklopíte operadlo, a získate priestor na spanie. Po chvíľke strávenej s kreslom BELLA sa budete cítiť ako znovuzrodení. Preferujem osobný odber. Dohoda na mieste.
Masážne kreslo
Predám takmer vôbec nepoužívané masážne kreslo. Kreslo je z hrubej a odolnej eko-kože. Vibrovanie na štyroch úrovniach intenzity v oblasti krku, krížov, sedacieho svalstva a lýtok na pripojiteľnej podnožke. Kreslo je veľmi pohodlné a nevyležané čiže necítiť pružiny ani žiadne neprirodzené nerovnosti. Tiež možnosť vyhrievania. Aj podstavec pod nohy aj kreslo má podstavec imitujúci nerezový povrch ktorý je stabilný a kreslo tak nerobí nechcené pohyby a neprevracia sa. Dôvod predaja je jeho nevyužitie. Kreslo ma len jeden nedostatok ktorý nie je vidieť na fotografii Po dohode sobrance +~15km zdarma priveziem. Cena je pevná.