inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslo Macko

Kategória: Nábytok pre deti

Technické parametre

Rozmery: Dĺžka 52 x Šírka 44 x Výška 43 cm

Materiál: polyester/borovica

Váha: 5kg
Pre chvíle, keď si vaše dieťa potrebuje oddýchnuť, neexistuje nič ako táto detská stolička Atmosphera pre medvedíka!

Nábytok určený na relaxáciu
Toto mäkké kreslo plné machu víta najmenších na chvíľu pokoja, napríklad pri čítaní knihy. Vďaka manšestrovému poťahu je príjemný na dotyk. Tento kokon mäkkosti môže byť inštalovaný v herni alebo obývacej izbe.

Detské kreslo s elegantným vzhľadom
Tento model vďačí za svoju originalitu svojmu operadlu zakončenému malými látkovými uškami, ktoré zdobí malý nos a pár očí. Toto kreslo vnesie do spálne alebo herne hravý nádych.
Vytvorte si útulný kútik spojením tohto detského kresla Atmosphera s malým štvorcovým alebo okrúhlym detským stolíkom.

Malá dekorácia navyše
Pre zábavnú dekoráciu sa rozhodnite pre doplnky zdobené tvárami zvierat. Tie môžu mať podobu rámu, vankúša alebo kvetináča.

Detská izba je miesto určené nielen pre spánok a voľný čas, ale aj pre učenie a zábavu. Veľmi dôležité je vybrať správne príslušenstvo a nábytok. Sme presvedčený, že tým správnym doplnkom do izbičky je detské kreslo v tvare macka. Tento výrobok je vyrobený z odolného vysoko kvalitného polyesteru. Je tiež zaujímavý svojím dizajnom, ktorý sa hodí do všetkých moderných izbičiek.
Kreslo Macko
Podobné inzeráty
Postieľka Macko PU do 5 rokov
Predávam postieľku macko PU, s masívu dub. Postieľka má dve polohy, vrchná pozícia pre ležiace bábätko, dolna pozícia pre už sediace dieťa. Neskôr sa z postieľky dá urobiť posteľ odobranim bokov. Postieľka vhodná pre dieťa so 5 rokov, veľmi kvalitná a pevná. Potrebuje už povrchový náter ako je vidieť na obrázku. Postieľka je s matracom, tiež vo veľmi dobrom stave+3 plachty a mantinel Macko PU
LAVICA (48,-euro) a STAN MACKO PÚ (12,-euro)
Predáme novú drevenú lavicu Disney MACKO PÚ od výrobcu Decofun a samorozkladací stan Macko Pú (pop up systém), originál zabalenú/é. Lavicu pokrývajú postavičky z rozprávky Macka Pú a jeho priateľov. Lavica je úložná, je zabalená v krabici - potrebuje montáž (návod na zloženie je priložený). Vhodná na uloženie hračiek, vankúšikov,...do detskej izby alebo do detského kútika, predajne, kaviarne... Krabica bola otvorená len kvôli foteniu. FARBA: zelená + tyrkysová. MATERIÁL lavice: 100% drevo. MATERIÁL stanu: polyester. VÁHA lavice: cca nad 5 kg. VÁHA stanu: cca 700g. CENA: lavica = 48,-euro stan = 12,-euro ROZMERY lavice (cca do): výška = 49 cm, šírka = 75 cm, hrúbka = 32 cm. ROZMERY stanu cca: balenia = 40 x 45 x 5cm rozložený stan = 90 x 90 x 90 cm. ROZMERY BALENIA lavice cca: 9 x 36 x 80 cm. Zásielky na DOBIERKU posielame len pod podmienkou, že bude dopredu uhradená záloha za poštovné-dobierka! POŠTOVNÉ: 3,10 euro - balík na poštu do 5kg 4,10 euro - balík na poštu nad 5kg 4,50 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro) 4,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 150,-euro) 5,-euro - balík na adresu 5,60 euro - poistený balík na adresu (poistenie do 150,-euro) PACKETA - len pri stane. POŠTOVNÉ - DOBIERKA: 4,30 euro - balík na poštu do 5kg 5,30 euro - balík na poštu nad 5kg 5,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro), 5,90 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 150,-euro) 6,20 euro - balík na adresu 6,80 euro - poistený balík na adresu (poistenie do 150,-euro) PACKETA - len pri stane. Pri nákupe viacerých kusov tovaru z nášho albumu sa poštovné upravuje podľa hmotnosti. OSOBNÝ ODBER: v Banskej Bystrici (prípadne ZV). REZERVÁCIA tovaru: 5 dní. Podmienky sms alebo emailom. Pozrite aj iné naše inzeráty: kliknite dole na Meno.
DETSKÁ LAVICA (48,-euro) a DETSKÝ STAN MACKO PÚ (12,-euro)
Predáme novú drevenú detskú lavicu Disney MACKO PÚ od výrobcu Decofun a samorozkladací detský stan Macko Pú (pop up systém), originál zabalenú/é. Lavicu pokrývajú postavičky z rozprávky Macka Pú a jeho priateľov. Lavica je úložná, je zabalená v krabici - potrebuje montáž (návod na zloženie je priložený). Vhodná na uloženie hračiek, vankúšikov,...do detskej izby alebo do detského kútika, predajne, kaviarne... Krabica bola otvorená len kvôli foteniu. FARBA: zelená + tyrkysová. MATERIÁL lavice: 100% drevo. MATERIÁL stanu: polyester. VÁHA lavice: cca nad 5 kg. VÁHA stanu: cca 700g. CENA: lavica = 48,-euro stan = 12,-euro ROZMERY lavice (cca do): výška = 49 cm, šírka = 75 cm, hrúbka = 32 cm. ROZMERY stanu cca: balenia = 40 x 45 x 5cm rozložený stan = 90 x 90 x 90 cm. ROZMERY BALENIA lavice cca: 9 x 36 x 80 cm. Zásielky na DOBIERKU posielame len pod podmienkou, že bude dopredu uhradená záloha za poštovné-dobierka! POŠTOVNÉ: 3,10 euro - balík na poštu do 5kg 4,10 euro - balík na poštu nad 5kg 4,50 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro) 4,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 150,-euro) 5,-euro - balík na adresu 5,60 euro - poistený balík na adresu (poistenie do 150,-euro) PACKETA - len pri stane. POŠTOVNÉ - DOBIERKA: 4,30 euro - balík na poštu do 5kg 5,30 euro - balík na poštu nad 5kg 5,70 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 30,-euro), 5,90 euro - poistený balík na poštu (poistenie do 150,-euro) 6,20 euro - balík na adresu 6,80 euro - poistený balík na adresu (poistenie do 150,-euro) PACKETA - len pri stane. Pri nákupe viacerých kusov tovaru z nášho albumu sa poštovné upravuje podľa hmotnosti. OSOBNÝ ODBER: v Banskej Bystrici (prípadne ZV). REZERVÁCIA tovaru: 5 dní. Podmienky sms alebo emailom. Pozrite aj iné naše inzeráty: kliknite dole na Meno.
DETSKÁ LAVICA (48,-euro) a DETSKÝ STAN MACKO PÚ (12,-euro)
Predáme novú drevenú detskú lavicu Disney MACKO PÚ od výrobcu Decofun, samorozkladací detský stan Macko Pú (pop up systém) a dekorácie do detskej izby, originál zabalenú/é. Lavicu pokrývajú postavičky z rozprávky Macka Pú a jeho priateľov. Lavica je úložná, je zabalená v krabici - potrebuje montáž (návod na zloženie je priložený). Vhodná na uloženie hračiek, vankúšikov,...do detskej izby alebo do detského kútika, predajne, kaviarne... Krabica bola otvorená len kvôli foteniu. FARBA: zelená + tyrkysová. MATERIÁL lavice: 100% drevo. MATERIÁL stanu: polyester. MATERIÁL dekorácií: papier a plast VÁHA lavice: cca nad 5 kg. VÁHA stanu: cca 700g. CENA: lavica = 48,-euro stan = 12,-euro dekorácie = 35,-euro ROZMERY lavice cca: balenie = 9 x 36 x 80 cm poskladaná lavica: výška = 49 cm, šírka = 75 cm, hrúbka = 32 cm. ROZMERY stanu cca: balenie = 40 x 45 x 5cm rozložený stan = 90 x 90 x 90 cm. Zásielky na DOBIERKU posielame len pod podmienkou, že bude dopredu uhradená záloha za poštovné-dobierka! POŠTOVNÉ od 1.3.2023: 3,20 euro - balík na Poštu do 5kg (stan) 3,30 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) (stan) 3,50 euro - poistený balík na Poštu do 5kg (poistenie do 30,-euro) (stan) 4,20 euro - balík na Poštu do 10kg (lavica) 4,60 euro - poistený balík na Poštu do 10kg (poistenie do 30,-euro) (lavica) 4,90 euro - poistený balík na Poštu do 10kg (poistenie do 150,-euro) (lavica) POŠTOVNÉ - DOBIERKA: 4,40 euro - balík na Poštu do 5kg (stan) 4,60 euro - Zásielkovňa - PACKETA (poistenie do 15,-euro) (stan) 4,80 euro - poistený balík na Poštu do 5kg (poistenie do 30,-euro) (stan) 5,40 euro - balík na Poštu do 10kg (lavica) 5,80 euro - poistený balík na Poštu do 10kg (poistenie do 30,-euro) (lavica) 6,10 euro - poistený balík na Poštu do 10kg (poistenie do 150,-euro) (lavica) Pri nákupe viacerých tovarov z nášho albumu sa poštovné upravuje podľa hmotnosti. OSOBNÝ ODBER: v Banskej Bystrici (alebo Zvolen). REZERVÁCIA na tovar: 5 dní. Podmienky sms alebo emailom. Pozrite aj iné naše inzeráty: kliknite dole na MENO
Kresielko macko
Predám plyšové rozkladacie kreslo macko minimálne používané v top. Stave. Osobný odber Ba/BB
Detská rozkladacia pohovka kreslo Macko
Rozkladacia pohovka, kreslo, sedačka v tvare Macka. Hnedá - vhodná pre chlapčeka i dievčatko. Kupovaná pred pár dňami zo stránky za 49,95€ + kuriér 3,50€. Je úplne nová, čistá, nepoškodená, vybalená len kvôli foto. Ak treba, v rámci Revúcej a blízkeho okolia doveziem autom. Cena 45€ Pri záujme sa prosím ozvite čím skôr. Ďakujem.