inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslo na kŕmenie Super 3 v 1

Kategória: Kočíky



Široký rozstup nôh stoličky zaisťuje výnimočnú stabilitu, aj keď je vaše dieťatko veľmi pohyblivé, nemusíte sa obávať, že sa bude kývať alebo prevracať!

Starostlivosť o čistotu nebude problémom, pretože všetky povrchy výrobku boli potiahnuté špeciálnou ochrannou vrstvou. Pomôže to nielen udržať čistotu, ale aj ochrániť výrobok pred poškodením, ku ktorému by mohlo dôjsť počas používania!

Stolička pevne drží na mieste vďaka širokej základni, ktorá zároveň chráni podlahu pred poškriabaním a inými nežiaducimi stopami a zabraňuje pošmyknutiu nôh!

Mäkký poťah stoličky a operadla zaistí vášmu dieťatku pohodlné stolovanie. A ak sa poťah zašpiní, jednoducho ho odpojte a môžete ho pohodlne vyprať v práčke!

Pre úplnú bezpečnosť vášho dieťaťa sú tu päťbodové bezpečnostné pásy, takže môžete svoje dieťa pokojne posadiť do kresla a ono sa samo nevyslobodí!

Stolička má tri rôzne funkcie! Možno ju používať ako stoličku na kŕmenie pre deti od 6 do 36 mesiacov, a keď vaše dieťatko príliš podrastie, môžete ju zmeniť na stoličku a stolík.
baly sedadiel a stolov : plastové
nohy: kovové
Poťah stoličky: polyester + penová výplň
Vek dieťaťa : od 6 mesiacov

Maximálna hmotnosť dieťaťa: 20 kg

Rozmery:

stolička:

vrchná časť : 45 cm x 47,5 cm
výška stola : 46 cm
predsedníčka:

sedadlo (šírka x hĺbka): 26 cm x 23 cm
výška sedadla od zeme: 24 cm
výška operadla: 29 cm
kŕmna stolička:

tabuľka: 43 cm x 29 cm
výška sedadla od zeme: 63 cm
celková výška: 91 cm
Rozmery balenia: 49 cm x 25 cm x 48 cm
Kreslo na kŕmenie Super 3 v 1
Podobné inzeráty
Inglesina kočík,tašky,pult/vanička,hojdacie kreslo,nosič
Predám trojkombináciu kocika Inglesina aptica xt Darwin systém plus stojan- kde je možné pripevniť vaničku, športovú časť aj vajíčko- bez zobudenia bábätka .( veľká vanička XXL 79 x 37 cm s welcome pad-om). Športová časť je až do 22kg dieťaťa a vajíčko je možné nastavovať podľa mesiacov dieťaťa. V cene je aj originál fusak Inglesina. Sieťka proti komárom a pláštenka. Vo vanicke sú aj popruhy do auta- v pôvodnej výbave to nie je. Plus prebaľovacia taška značky Inglesina a ruksak prebalovací Inglesina V cene je aj prebalovací/ kúpací pult, hojdacie kreslo polohovateľné elektrické, plus hojdacie kreslo manuálne. Plus nosič značky Inglesina. Ďalej je v cene ďalšia autosedačka až do 15 mesiacov a báza na isofix. Viac foto sa nahrať nedalo. Darujem k tomu aj ružový stan a ohradku Cena 950€ Dohoda možná
Kocik BeBe Confort v super stave + prislusenstvo
Kocik BeBe Confort v super stave + prislusenstvo - Obsahuje: 1. Bebe Confort Loola Kocik - Cierny (€345 PC) 2. Bebe Confort Loola Slnecnik - Cerveny (€35 PC) 3. Bebe Confort Loola Fusak – Cierny (€64 PC) 4. Sietka, prsiplast, madlo, nakupny kosik 5. Pripinacia, zavesna knizka - hracka Kocik je idealny od narodenia do 15kg (3,5 roka). Lahko sa sklada a rozklada, sedacka ma 4 rozne polohy opierky chrbta (jednou rukou naklananie) a da sa upnut do smeru a proti smeru jazdy. Zdokonaleny patent Modulo’Drive system na jednoduche zafixovanie prednych koliesok. Modulo Clip umoznuje jednoduche upnutie vanicky, sportovej sedacky a autosedacky (nie je v ponuke) na kostru kocika. Slnecnik sa da pripnut na obe strany. Kocik ma prednu a zadnu napravu odpruzenu, ergonomicke otocne rukovate, centralna brzda na zadne kolieska, odoberatelna strieska s okienkom. Sucastou kocika je aj odoberatelne madlo, plastenka, sietka proti hmyzu, zavesna hracka a nakupny kosik. Je to skvely kocik za super cenu, idealny aj do kufra maleho auta. Posluzi od narodenia a aj ako sportova bugina neskor do 3.5 roka. Vzorne sme sa o neho starali (a pouzivali ho paralelne s inymi kocikmi) tak ma minimum skrabancov, je v super stave, nadherne syte farby, ziadne vyblednutia od slnka, fusak je taktiez krasny a teplucky. PC celej supravy nas vysla okolo 500€, takze je to super ponuka. Odber zo Ziliny a prosim kontaktovat mailom. Dakujem
Predám trojkombinaciu kočík, hojdacie kreslo, veci
Predam trojkombinaciu kocik Tourago, hojdacie kreslo, a veci pre chlapca od narodenia po veľkosť toho veľa, perinky, hniezdo, kolotoč nad postieľku. Osobný odber Petržalka. Cena spolu 150e.
Polohovateľné kreslo
Polohovateľné kreslo , vybruje , hrá, svieti dôvod predaja nevyužívame to. Najlepšie telefonický
Riko trex
Predám kočík Riko trex 2022,...Som zo Surian.... mesiac používaný..nakoľko mám ešte druhý kočík,.... záručný list...., kočík v top stave s kompletným príslušenstvom, vanička, športová časť, taška, sieťka, pláštenka Hliníková odľahčená konštrukcia, veľmi kvalitný kočík, odpruženie je super, keď som donho dala posadiť svojho 2,5 ročného syna ktorý má 14kg ani neviete že niečo tlačíte. Charakteristika: - aluminium konštrukcia - super ľahká - konštrukcia je veľmi stabilná a moderná, - veľké gelové plne ložiskové kolesá, - systém otočných predných kolies s možnosťou fixácie-podľa potreby, - výškovo nastaviteľná rukoväť potiahnutá luxusnou eko-kožou, - inovatívne vyriešená konštrukcia poskytuje ľahkosť pohybu, jednoduché manévrovanie kočíka v teréne, - možnosť pripojenia vaničky, športovej časti alebo autosedačky v smere aj protismere jazdy-na princípe click, - inovatívny systém skladania kočíka, - spoľahlivá centrálna lanková brzda, - uzamkýnateľný luxusný nákupný kôš s možnosťou odnímania Vanička: - velmi priestranná plastová vanička, - vanička ma funkciu kolísky z možnosťou fixácie-podľa potreby, - inovatívny vzhľad striešky, veľmi ľahký a tichý chod, - regulácia sklonu matraca vo vaničke, tichý systém skladania striešky, - odnímateľný samostatný nánožník zakrývajúci celú vaničku, - vnútro kočíka tvorí čalúnenie vo farbe kočíka z kvalitnej bavlny s vyberateľným bavlneným matracom, Športová sedačka: - inštalácia v smere aj protismere jazdy na princípe click, - regulácia opierky chrbta aj opierky nôh, - skladacia a odnímateľná strieška, - samostatný nánožník, - 5 bodové nastavovateľné popruhy, - mäkký matrac. Rozmery konštrukcie : Rozmery rozloženej konštrukcie: 97 x 60 x 112 cm Rozmery zloženej konštrukcie: 81 x 60 x 33 cm Regulácia rukoväte: 70 - 106 cm Vnútorné rozmery vaničky: 22cm výška/78cm dĺžka/38 cm šírka/ Rozmer operadla: 51,5/30,5 cm Rozmer sedadla: 27/30,5 cm Priemer kolies: 23/29 cm Váha konštrukcie : Predám kočík Riko trex 2022, kupovaný v polovici septembra 2022, používaný 2 mesiace, nakoľko mám ešte druhý kočík, záručný list, kočík v top stave s kompletným príslušenstvom, vanička, športová časť, taška, sieťka, pláštenka Hliníková odľahčená konštrukcia, veľmi kvalitný kočík, odpruženie je super, keď som donho dala posadiť svojho 2,5 ročného syna ktorý má 14kg ani neviete že niečo tlačíte. Charakteristika: - aluminium konštrukcia - super ľahká - konštrukcia je veľmi stabilná a moderná, - veľké gelové plne ložiskové kolesá, - systém otočných predných kolies s možnosťou fixácie-podľa potreby, - výškovo nastaviteľná rukoväť potiahnutá luxusnou eko-kožou, - inovatívne vyriešená konštrukcia poskytuje ľahkosť pohybu, jednoduché manévrovanie kočíka v teréne, - možnosť pripojenia vaničky, športovej časti alebo autosedačky v smere aj protismere jazdy-na princípe click, - in
Kinderkraft postieľka
Predám používanú postieľku Kinderkraft v top stave používaná 4 mesiace je tam aj nový matrac dodávam k tomu. Popis produktu Neste UP detská postieľka nie je len klasická prístelka k rodičovskej posteli. Je to multifunkčný produkt - môže slúžiť ako samostatná detská postieľka, môže tiež nahradiť cestovnú postieľku. NESTE UP je určená pre rodičov, ktorí chcú mať dieťatko blízko seba, ale zároveň túžia zlepšiť vlastný spánok. Je to takisto doplnok pre dojčiace mamičky, ktorých deti sa budia niekoľkokrát za noc. S NESTE UP nebudete musieť každé dve hodiny vstávať, aby ste dieťa nakŕmili - stačí sa priblížiť k prístelke, aby ste pohodlne nakŕmili svoje dieťa. Táto multifunkčná postieľka má až 5 úrovní výšky a môžete nastaviť uhol sklonu matraca v 2 polohách. Má dieťa nádchu a chcete mu uľahčiť dýchanie? Stačí mierne zdvihnúť matrac! NESTE UP má zníženú bočnú stenu, vďaka čomu sa premení zo samostatnej detskej postieľky na prístelku. Výhody: Bezpečnosť: - NESTE UP má odolnú a silnú konštrukciu z ocele. - posuvná bočný stena má zabudovanú sieťovinu, ktorá poskytuje batoľaťu dostatočný prúd vzduchu a rodičovi dohľad nad dieťaťom. - jednoduchý a bezpečný systém pre pripojenie k posteli rodičov pomocou dlhých pásov a automaticky prispôsobiteľných nôh. - znížená bočnica je navyše chránená mäkkým povrchom. - posteľ spĺňa normy EN 16890:2017 a EN 1130:2019 pre dojčatá a prístelky. Pohodlie: - NESTE UP ľahko pripojíte k posteli rodiča, takže vaše dieťa bude v noci blízko vás. Prístelka vám nielen uľahčí nočné kŕmenie, ale tiež zabezpečí pokojný spánok v blízkosti vášho dieťaťa. - sada obsahuje tvrdý matrac, ktorý poskytne batoľaťu pohodlný a pokojný spánok (tvrdé matrace sú odporúčané fyzioterapeutmi pre deti v prvých mesiacoch života). Súčasťou balenia je bavlnená plachta, ktorá je zladená s matracom. - výšku matraca nastavíte veľmi ľahko. NESTE UP má až 5 výškových úrovní, takže prístelku môžete jednoducho prispôsobiť výške postele. Funkčnosť: - poťah sa dá demontovať a vyprať v práčke (30 stupňov, program na jemné pranie). - NESTE UP sa ľahko prepravuje – ľahko sa zloží do kompaktnej veľkosti. - dodáva sa s taškou, ktorá uľahčuje prenášanie postieľky. Vezmete si ju so sebou na každú cestu. - detská postieľka má možnosť nastaviť uhol sklonu matraca na 2 úrovniach. Má dieťa nádchu a chcete mu uľahčiť dýchanie? Žiadny problém - stačí len upraviť polohu matraca! - NESTE UP je produkt 3 v 1, ktorý slúži ako prístelka, samostatná detská postieľka a môže tiež nahradiť turistickú postieľku.