inzercia, predaj, predám, bazár

Kreslo pre babatka

Kategória: Chodítka a hopsadlá

Predám Decke kresielko Zopa... Používané 3mesiace, ako nové bez poškodený .
Kresielko môžte používať na baterky, alebo ma aj svoj vlastný kábel do zástrčky . Kresielko kolíše( až do 5tich úrovni) , prehráva hudbu, má bluetooth ( viete sa pripojiť cez mobil), má svoj vlastný ovládač. Pod kresielkom je tiež dotykové ovládanie . Viete si nastaviť koľko minút bude hrať a kolísať... Má svoju vlastnú striešku a sieťku= nepoužívané
Kresielko je do 9kg ... mám k nemu aj krabicu ...
Kreslo pre babatka
Podobné inzeráty
Hojdacie kreslo Zopa
Predám hojdacie kreslo Zopa Lullaby Gray Stars Ležadlo Zopa Lullaby Triangle určené pre vaše bábätko má: • Unikátnu konštrukciu otočnú o 360° • Možnosť zvoliť si spôsob hojdania podľa preferencií bábätka • Nastavenie intenzity hojdania (5 rýchlostí) aj doby hojdania (8, 15 alebo 30 minút) •Automatická detekcia zapne hojdanie v prípade nepokoja bábätka • Prehľadný dotykový displej a diaľkový ovládač určený na nastavenie Zopa Lullaby • Mäkké čalúnenie z príjemného priedušného materiálu • Odnímateľný poťah možno prať v práčke • 5-bodový pás zaručí bezpečnosť dieťaťa, robustný rám • Zopa Lullaby je polohovateľné do dvoch pozícií • Hrací mechanizmus s niekoľkými melódiami a zvukmi prírody • Hlasitosť melódií a zvukov možno nastaviť • Napájanie pomocou 4 batérií AA alebo adaptérom do elektrickej siete (súčasťou balenia) • Hrazdička s dvoma odnímateľnými plyšovými zvieratkami • Ležadlo Zopa Lullaby je vhodné pre deti od narodenia do 9 kg Hojdacie kreslo je stale v záruke. V rámci BA viem zabezpečiť odvoz. Viac informácii nájdete tu:
Predám hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo Joie. Kreslo hojdá, vybruje, hrá melódie, svieti. Intenzita hojdania, vybrovania ale aj hlasitosť melódie sa dá nastaviť. Kreslo sá da polohovať, má dva smery hojdania. Kreslo je vhodné od narodenia. PC: 190€. Predávame z dôvodu, že sme z neho vyrástli. Preferujem osobný odber.
Predám hojdacie kreslo
Predám hojdacie kreslo Joie. Kreslo hojdá, vybruje, hrá melódie, svieti. Intenzita hojdania, vybrovania ale aj hlasitosť melódie sa dá nastaviť. Kreslo sá da polohovať, má dva smery hojdania. Kreslo je vhodné od narodenia. PC: 190€. Predávame z dôvodu, že sme z neho vyrástli. Preferujem osobný odber. Menšia dohoda možná.
My Baby Lou DETSKÉ HOJDACIE KRESIELKO
Predám málo používané kresielko hojdacie My Baby Lou. Všeobecné údaje dĺžka/šírka/výška: 75/44/40 cm tematická oblasť: spálňa, bábätká Výhody výrobku certifikáty/značky kvality: SGS certifikát k dispozícii v rôznych farbách: nie zvláštnosti: plynule nastaviteľné operadlo, hojdačka s možnosťou zafixovania, sklopné Podrobné informácie farba: tmavosivá Technické detaily Ďalšie informácie vhodné pre bábätká do: 6 mesiac(e) vhodné pre bábätká do: 9 kg pokyny na údržbu: bielenie nepovolené, pranie v práčke do 30 °C, nežehliť, nesušiť v bubnovej sušičke, nečistiť chemicky Konštrukcia kvalita kovu: uhlíková oceľ názov typu plastu 1: polyamid (PA) materiál: kov, plast druh kovu: oceľ povrch kovu: práškované povrch plastu: matné farba: čierna, strieborná Poťah potah: 95 % polyester, 5 % bavlna materiál: textil druh textilu: zmesová tkanina povrch textilu: textilný výplet Rozmery v zloženom stave šírka cca: 42 cm výška cca: 12 cm hĺbka cca: 78 cm
Hojdacie a vybračné kreslo Fisher Price
Predam hojdacie a vybračné kresielko značky Fisher Price. (medvedik nie je v cene) Popis: Možnosť použitia ako ležadlo pre malé bábätko, neskôr ako sedadlo a hojdacie kresielko pre batoľa až do hmotnosti 18 kg. Dve rôzne polohy umožňujú prispôsobovať sedadlo vývoju dieťaťa v prvom roku života. Pre najmenšie bábätká je tu aj hrazdička na hranie. Upokojujúce vibrácie navyše pomáhajú dieťatko uspať či utíšiť. Ležadlo neskôr ľahko prerobíte na sedadlo pre staršie bábätká a nakoniec vám poslúži ako praktické kresielko pre chvíle odpočinku. Konštrukcia je stabilná a úplne bezpečná, umožňuje ľahké zloženie a prenášanie. Preferujem osobny odber v KE. Poštou až po dohode a uhradení poštovného vopred.
Vybračné kresielko MoMi
Predám vybračné kreslo , kreslo má 8 mesiacov, v záruke, používané po 1 dieťati, Top stav , nepoškodené , plné funkčné kresielko.Kreslo je Stabilné, má hliníkovú a oceľovú konštrukciu. Odnímateľný poťah, možno prať v práčke. Bluetooth modul - ktorý vám umožní prehrávať vašu obľúbenú hudbu z telefónu pre bábätko . Dva spôsoby napájania kresla (napájanie alebo batériou) 5-stupňové nastavenie kývania. 10 vstavaných melódií s ovládaním hlasitosti Nastaviteľná doba hojdania - 8, 15 a 30 minút 5-bodové nastaviteľné bezpečnostné pásy Dve odnímateľné hračky na suchý zips , sieťka proti hmyzu a strieška. Mäkký vankúš na hlavu Bezhlučný chod motora Diaľkový ovládač na diaľkové ovládanie. Kreslo je v záruke . Cena nového 120eur.