inzercia, predaj, predám, bazár

Krmiaci cumel na ovocie/zeleninu

Kategória: Kojenecké potreby

Predam novy krmiaci silikonovy cumel na ovocie/zeleninu znacky Dr. Browns.
Krmiaci cumel na ovocie/zeleninu
Podobné inzeráty
Fľašky a cumle
Predám iba odskúšané fľašky a nové cumle.Ceny si navrhnite???? Sklenená novorodenecká fľaša lovi. Novorodenecká fľaša babylove(modrá) Fľaša babylove vhodná od 6.mesiaca(zelená) Lovi cumeľ 0-3 mesiace 1ks Lovi cumeľ 3-6 mesiacov 2ks Cumeľ na kŕmenie Retiazka a krabička na cumeľ
Lis na ovocie / krmitko
Lis na ovocie resp. lis na zeleninu, môžete použiť na prípravu stravy a pokrmov pre dojčatá, kojencov aj väčšie deti. Slúži na detské kŕmenie. Vynikajúca pomôcka pre mamičky. Strava dieťaťa, resp. zdravá strava pre deti už nebude problém. Zdrava strava rýchlo jednoducho, bezpečne. Pripravujete detskú a dojčenskú stravu, nech už ste kdekoľvek Jednoduché použitie, stačí navyplniť, stlačiť a kŕmiť! Prenosný, kompaktný a zahŕňa aj lyžicu Antialergický Šetrí čas a peniaze - nie je potrebné variť ďalšie jedlo Bez BPA, ftalátov a PVC Ľahko sterilizovateľný a je ho možné umývať bezpečne umývať v hornom koši umývačky riadu Nie je vhodný pre mikrovlnnú sterilizáciu Jednoducho naplnte, stlačte a kŕmte! Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, použite na mäkké zrelé ovocie a dobre varenú zeleninu - nepreplňujte a nočakávajte zázraky! Lis na ovocie a zeleninu "The Wean Machine" má svoje obmedzenia, prosím, vyhnite sa potravinám, ako sú: steaky, kuracie krídla, pizza, celé hrozno (sú silnejšie, ako vyzerajú!), Hrášok, paradajky, kosti, kamene, semienka. Pozrite si vhodné jedlá v tabuľke jedál!
cumel na krmenie
Cumeľ na kŕmenie je perfektný pri prvom kontakte vášho dieťatka s tuhou stravou. Naplniť ho môžete obľúbeným pyré s menšími kúskami ovocia či zeleniny. Bezpečný uzáver zabráni uduseniu sa väčšími kúskami potravy a vďaka zaoblenej rukoväti je vhodný pre malé detské rúčky. Cumlík so sieťkou je vhodny na ovocie ci zeleninu.
Detský silikónový cumeľ na kŕmenie tuhou stravou
Predám detský silikónový cumeľ na kŕmenie tuhou stravou 4M+, iba vyskúšaný, vyvarený. - Pre bezpečné a jednoduché kŕmenie dieťaťa. - 100% silikónový cumeľ. - Malé dierky prepúšťajú len také množstvo stravy, ktoré je dieťa schopné bezpečne konzumovať samé. Cena: 5€ Pozrite si aj moje ostatné inzeráty:)
Hrkalka zebra,cumel na flasu,dudel,mojkacik,plysove hracky
Hrkalka zebra plysova velmi malo pouzivana, vo velmi dobrom stave, vyska 17cm. Cena 4,50eur. Cumel na flasu Nuby silikonovy 2-balenie pre 0-12mesiacov. Jeden je raz pouzity, druhy nepouzity. Cena 2eura. Predam novy dudlik-cumel novy od 0-6 mesiacov, cena 1,80eura. Predam malo hraneho mojkacika, cena 2 eura. Predam malo hrane lietadielko v dobrom stave, cena 4 eura. Predam plysove hracky v dobrom stave, cena 2eura/kus Predam cumlik-dudel na 0-6 mesiacov, novy. cena 1,80eura Predam mojkacika. Cena 2eura Predam lietadlo na kolieskach. Cena 3eura.
Dojčenské fľaše a poháre
Predávam dojčenské fľašky sklené a umelehmotné a poháre s dierkami umelohmotné na samostatné pitie Poháre s dierkovým otvorom, väčšie 3 dierky- 1 euro kus Sklená fľaša MAM- 170ml- 5 eur Sklená fľaša Chicco- 240 ml- 6 eur Tvrdá umelohmotná Dr Browns- 240ml- 6 eur Avent cumeľ na fľašu vek 6m+,,fast flow 4. - 4 eurá Cumeľ na fľašu newborn- 2 eurá Cumeľ na fľašu newborn- 2 eurá