inzercia, predaj, predám, bazár

Kŕmna repa, zemiaky, pšenica

Kategória: Ostatné

Ponúkam:
kŕmnu repu - 1 kg za 0,17 EUR
pšenicu - 100 kg za 30,- EUR
zemiaky konzumné - 1 kg za 0,80 EUR

Dohoda možná
Kŕmna repa, zemiaky, pšenica
Podobné inzeráty
Predávame naše domáce SLOVENSKÉ zemiaky
6 dôvodov prečo si kúpiť naše slovenské zemiaky, pestované na poliach východného Slovenska : 1* Pri vhodnom a správnom skladovaní Vám vydržia aj do mája, tým skúseným aj do augusta. 2* Pri škrábaní zemiakov nebudete mať zlosť že ste polovicu vyškrábali a vyhodili do koša, pretože pestujeme kvalitné konzumné zemiaky, odroda SORAYA, varný typ B s ktorou máme dlhoročné skúsenosti. 3* V prípade že ste sa stále nerozhodli či máte chuť na pečené, varené, opekané, alebo s maslom, resp. hranolky či zemiakový šalát, máte čas si to premyslieť počas škrábania, keďže zemiaky sú vhodné na akúkoľvek prípravu 4* Pri varení vám stačí 10-15 min ak ich vložíte do horúcej vody (čas závisí od množstva samozrejme). A ak sa zabudnete, nevadí, zvládnu aj to. 5* A ak pri jedení zistíte, že ste ich zabudli počas varenia posoliť, nezúfajte, stále budú chutiť ako zemiaky, keďže používame domáci maštaľný hnoj produkovaný naším hovädzím dobytkom 6* Zemiaky sa triedia a vrecujú priebežne, s najväčšou pravdepodobnosťou ich budeme triediť deň pred odberom, a niekedy aj v ten deň :) Sú vrecované a balené v 25kg vreciach. Z dôvodu veľkého záujmu stálych odberateľov a tohtoročnej nižšej ale kvalitnej úrody je potrebné objednávku hlásiť dopredu. "Ak hľadáte najnižšiu cenu na trhu u nás ju nenájdete ale ak hľadáte kvalitu ste tu správne!". Aktuálna cena od 15.10.2022 1kg/0,90€ 1meter/90€ 1vrece/22,5€sDPH Kontakt: objednavky@ Iba osobný odber - po dohode Hospodársky dvor Terňa 082 67 Terňa, okr. Prešov Meno: Ivet Telefon: E-mail: @ Cena: V texte
Krmna repa
Na predaj krmna repa bez chémie ručne zbierana. Osobný odber. Dohoda možná.
predam zemiaky, psenicu, ,cviklu,mrkvu,cibulu, slamu-okruhle
predam zemiaky - 70 centov/kg, biele, cervene. Cvikla- 1e/kg, mrkva-1e/kg. Cibula -0,8e/kg. Do PP a KK vieme doviezt. psenica na krmenie čistene- 40e/m. Psenica na osivo-čistene z C1. psenica jarna - mnozene z C1. Po dohode vieme doviezt. Balikovanu slamu v okruhlych balikoch s travou vhodna na krmenie - 20e za balik.
predam zemiaky, psenicu, ,cviklu,mrkvu,cibulu, slamu-okruhle
predam zemiaky - 70 centov/kg, biele, cervene. Cvikla- 1e/kg, mrkva-1e/kg. Cibula -0,8e/kg. Do PP a KK vieme doviezt. psenica na krmenie čistene- 40e/m. Psenica na osivo-čistene z C1. psenica jarna ako osivo - mnozene z C1. Po dohode vieme doviezt. Balikovanu slamu v okruhlych balikoch s travou vhodna na krmenie - 20e za balik.
predam zemiaky, psenicu, ,cviklu,mrkvu,cibulu, slamu-okruhle
predam zemiaky - 70 centov/kg, biele, cervene. Cvikla- 1e/kg, mrkva-1e/kg. Cibula -1,5e/kg. Do PP a KK vieme doviezt. psenica na krmenie čistene- 40e/m. Psenica na osivo-čistene z C1. psenica jarna ako osivo - mnozene z C1. Po dohode vieme doviezt. Balikovanu slamu v okruhlych balikoch s travou vhodna na krmenie - 20e za balik.
Predám zemiaky konzumné a cibuľu
Predám zemiaky konzumne odroda - Soraya balene po 10kg Cena 0.50/kg - pri paletovom odbere cena dohodou - Cibuľa (Slovenská) balene po 10kg cena 0.50/kg - pri väčšom odbere dohoda na cene -Mrkva nepraná balená po 10kg Cena 0.44/kg -Petržlen nepraný balenie 5kg Cena 1.25/kg -Robíme aj zemiaky čistené (celé,krájané..) len okres Prievidza balenie 15kg cena podla odberu... Prievidza a okolie možný dovoz Viac info na mail alebo telefon či sms... Pre lepšie vyhľadávanie: Potreviny,zelenina,zemiaky,lacno,dovoz,prievidza,zemiaky na predaj