inzercia, predaj, predám, bazár

Kroj pre miminko a zavinovačka do krstu

Kategória: Komplety



Čoraz viacej mamičiek krstí svoje dieťatko v tradičnej ľudovej zavinovačke a v kroji. Ponúkam na predaj krásny dievčenský kroj, bohato zdobený madeirou a krajková zavinovačka s motívom ruží pre malú Šípkovú Ruženku :-) Kroj aj zavinovačká sú nepoužívané, možnosť kúpiť aj samostatne :-)
Kroj pre miminko a zavinovačka do krstu
Podobné inzeráty
Kroj dievčenský darčekový
Predám kroj pre dievčatko, vhodný na rôzne slávnostné príležitosti, alebo na krst, či ako darček na krst. Kroj obsahuje: Body veľkosť 62 - 9 e (prípadne tričko podľa veľkosti pre dieťa staršie ako 1 rok - podľa dohody), suknička dlhá 27 cm (prípadne 40cm) - 10 e, zásterka - 5e, čelenka - 2e, ponožky 2e, lajblík je dlhý 32cm od vrch pleca - 10e (tento je najmenší, ktorý mám k dispozícii, mám aj väčšie). Cena celého kompletu je 37 e. Ak nemáte záujem o všetky časti, môžete si kroj vyskladať podľa vlastného výberu. Cena darčekového balenia kroja (v drevenej krabičke) je 2e. Jednotlivé časti si môžete kúpiť aj bez darčekového balenia podľa uvedených cien. Platba na účet, poštovné 3e.
Krajková zavinovaçka pre chlapčeka nielen do krstu
Krajková zavinovačka, ušitá z jemného materiálu, bohato zdobená modro bielou vintage krajkou. V prípade záujmu mám k nej aj novú kojeneckú krajkovú košieľku s čiapočkou. Zavinovačka je Nepoužívaná, handmade výrobok, cena vrátane výplne je 39 eur.
Kroj pre deti
Predám kroj šitý na mieru pre chlapca pre štyri až päť ročného viem premerat pre prípadný záujem Chlapec nohavice kosielka a vesticka vid foto Ponúkam aj dámsku sukňu a košeľu tiež na foto Cena dôvodov plus pošta Číslo vymyslené kontaktovať cez mail Dievčenský kroj už nemám
Komplet do krstu veľ. 2-4 mes.
Komplet do krstu pre chlapčeka, alebo na inú príležitosť, jedenkrát oblečené. Kupovaný bol za 34,- eur. Cena 16,- eur.
Súprava do krstu 62
Súprava do krstu pre chlapca, veľkosť 62, raz oblečená. Cena 15€ vrátane poštovného
Komplet do krstu veľ. 2-4 mes.
Komplet do krstu pre chlapčeka, alebo na inú príležitosť, jedenkrát oblečené. Kupovaný bol za 34,- eur. Cena 16,- eur.