inzercia, predaj, predám, bazár

kroje, retro sukne

Kategória: Sukne

Predám sukne vhodné aj ku folklóru.Sú v dobrom stave.Už od 20€.Predané: č.4,
kroje, retro sukne
Podobné inzeráty
ZNAČKOVÁ DÁMSKÁ SUKNĚ - VĚTŠÍ VELIKOST
Nové. Originál! Nevhodný dárek nebo nevhodná koupě. Pište jen vážní a seriózní zájemci. Barvy jsou ve skutečnosti syté, hezké. Značky C&A, Amisu, atd. Bílo-modrá řasená sukně - vel. L/XL, XL , PC 700 Kč Černá 2 vrstvá letní sukně - vel. M/L, L, PC 500 Kč Zeleno-modrá 2 vrstvá letní sukně - vel. L/XL, XL, PC 550 Kč Tmavá černá sukně - vhodná do kanceláře, pro recepční i na běžné nošení, vel. XL/XXL, XXL, PC 690 Kč Ceny = dohodou. Každou nechám se slevou. Při koupi 3 ks + zdarma přidám dárek.
kroje, retro sukne 2
Predám sukne vhodné aj ku folklóru.Sú v dobrom stave.Ceny už od 20€.
kroje, retro sukne
Predám sukne vhodné aj ku folklóru.Sú v dobrom stave.Už od 20€.
Sukne
Posuniem sukne, všetky párkrát oblečené. 1.Sukňa so šortkami - vysoký elastický pás - šifónový diel je prišitý k šortkám pod ním, tie sú elastické - na boku zips - rozmery dĺžka kraťasiek 29 cm & dĺžka sukne 93 cm a šírka v páse v kľude 2x32cm - cena 5€ + pošta 2. Džínsová sukňa - elastická - vzadu zips - rozmery dĺžka 42 cm, pás 2x34cm - veľkosť S - cena 4 €+ poštovné 3. Kvetinová sukňa zelenej farby - na boku zips, podšitá - rozmery dĺžka 78 cm a pás 2x33cm - pekne sedí na Sko a menšie M - cena 3 € + pošta 4. Pásiková letná sukňa - pohodlný padavý materiál - suknička má na bokoch rafinované rozparky, strečový materiál - rozmery šírka v páse 2x31cm (je tam gumička takže sa dosť poddá) a dĺžka sukne 86cm - cena 4 € + poštovné 5. Šedá sukňa s kvetmi - značka Promod - veľkosť S-M - miery dĺžka 72 cm a šírka v páse 2x29cm - v páse je gumička, ešte povolí tak 6 cm - cena 3 € + pošta - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte emailom - pozrite ďalšie moje inzeráty, možno niečo vyberiete :)
Tutu sukňa dolly extra riasena a dlha
Krasna bohatoriasena tutu sukna dolly styl, extra riasena a dlha. vrch leskly saten material jemny sifon v pase ozdobena maslou. K odberu biela, cervena a cierna. Univerzalna velkost sedia na viac cisel pre teenegerky starsie dievcata pre slecny aj dospele damy. Vyuzijete na akukolvek prilezitost ale aj na bezne nosneie. U mna top kvalita a rychle dodanie. Poslem postou aj na dobierku po dohode mozny osobny odber BA. Aj ine saty a sukne v ponuke pozrite vsetky moje inzeraty. Skladom rozne farby aj ine velkosti a dlzky. Kontaktujte ma. Rozmery: dlzka sukne 60cm, obvod pas v klude 50cm povoli na cca 101cm aj ine dlzky v ponuke pre deti aj babatka aj pre dospele a dievcata 45cm, 42 cm, 38, 31, 27, 25, 23 Da sa nosit samostatne ale mozere ju pouzit aj ako spodnicku pod saty vyzera to perfekte! 2 kusky v jednom za jednu cenu. + postovne POZRITE VSETKY MOJE INZERATY Aj ine sukne a šaty pre deti aj dospele, detske damske, pre babatka v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti Aj ine sukne v ponuke rozne farby a dlzky, na styl dolly, tutu, lunicite, mini, midi, maxi na rozne spolocenske udalosti ples, stuzkovu, svadba, birmovka, prve svate prijimanie, birmovka, divadlo, opera, ples, fotenie vianoce, velka noc, oslava, karneval, narodeniny, meniny, maskarny, do divadla aj do opery ale aj na bezne nosenie.
Spoločenské šaty a sukne
Predám spoločenské šaty a sukne. Všetko je nosené max 1-2krát. Pri ružových a zelených šatách sú menšie chybičky krásy, ktoré sú zachytené aj na fotkách. Čierno-biele šaty sú vo veľkosti 164. Ostaté šaty sú vo veľkostiach S, sukne majú obvod pásu 70cm a dĺžku 104cm. Boli šité na mieru. Ceny: Sukne - 20€ Šaty čierno-ružové - 20€ Šaty (všetky ostatné) - 10€ Posielam po prevode na účet.