inzercia, predaj, predám, bazár

Kryon - Najdi cestu k sobě + 2 CD

Kategória: Ezoterika

Predám knihu Kryon - Najdi cestu k sobě od autorky Marketa Selinijana Stejskalová spolu s dvoma CD. CD1 - Kryon k tobě promlouvá, Harmonizace čaker, Sjednocená čakra. CD2 - Vyčištění osobního morfogenetického pole, Harmonizace vln magnetizmu ve tvém těle. Kniha aj CD sú ako nové. Cena za knihu spolu s dvoma CD je 14 eur.
Kryon - Najdi cestu k sobě + 2 CD
Podobné inzeráty
Kryon - Najdi cestu k sobě + 2 CD
Predám knihu Kryon - Najdi cestu k sobě od autorky Marketa Selinijana Stejskalová spolu s dvoma CD. CD1 - Kryon k tobě promlouvá, Harmonizace čaker, Sjednocená čakra. CD2 - Vyčištění osobního morfogenetického pole, Harmonizace vln magnetizmu ve tvém těle. Kniha aj CD sú ako nové. Cena za knihu spolu s dvoma CD je 16 eur.
Marketa Selinijana Stejskalová - KRYON najdi cestu k sobě
Kniha je úplne nová, 6 € + poštovné Pošlem Poštou, aj na dobierku.
Nájdi svoju rovnováhu.... NOVÁ
Od autorov bestsellera Najprv pobozkajte žabu. Keďže žijeme rýchlo a všetci máme veľa povinností, často cítime, že náš život nie je v rovnováhe. Lenže Brian Tracy a Christina Stein nás presvedčia o tom, že naša nerovnováha nepramení z toho, že príliš veľa pracujeme, ale z toho, že robíme príliš veľa nesprávnych či zbytočných vecí. V knihe Nájdi svoju rovnováhu vysvetlia, ako spoznať svoj rovnovážny bod, odolať pocitom klamnej rovnováhy, ako sa stať pánom svojho času, určiť si priority a harmonicky žiť.
Dohoda s nemocí, Léčení duše, Sám sobě doktorem
Predám knihy na fotke. Sinelnikov, Valerij: Dohoda s nemocí, 2005, žlté škvrny a stopy po gumovaní, 3€ Osho: Léčení duše, 2007, nečítaná, 5€ Cingroš, Jiří: Sám sobě doktorem, 2003, nečítaná, 10€
Mix kníh
Žite svoje sny Tina Burgiwieser 5€ Ostať alebo odísť Ramani Durvasula 5€ Anjelské čísla Doreen Virtue 5€ Prebudili ma anjeli Monika Jakubeczova 5€ Putovaní casoprostorem Ivona Antalii 10€ Poslovia svetla Doreen Virtue 5€ Zen Osho 5€ Vesmírna energia 5€ 2x kniha Reiki 5€ Ženy lemurie Kryon 10€
Knihy nové
Predám nové knihy, 5€/ks: Vytvorte si život, po akom túžite - Ján Dubnička Takto sa robí marketing - Allan Dib PREDANÉ Sila prítomného okamihu, cvičebnica - Eckhart Tolle PREDANÉ Nájdi svoju rovnováhu - Brian Tracy Rozhodnutá pre úspech - Zuzana Maliníková PREDANÉ Pri odbere všetkých spolu cena 16€! Osobný odber Nitra alebo k cene si treba prirátať poštovné.