inzercia, predaj, predám, bazár

Kryt na klávesy elektronického klavíra

Kategória: Ostatné

Predám 3 ks Krytu na klávesy elektronického klavíra vo veľkosti S - 25- 49 cm a M - 61 -76 cm
Kryt na klávesy elektronického klavíra
Podobné inzeráty
Ponukam hodiny Spevu, klavíra a Hudobnej Teórie
ponúkam hodiny Spevu a Klavira, Dokážem pracovať aj zo Zaciatocnikmi aj dospelými ľuďmi… učím správnu techniku keďže som Študentom Konzervatória… Viac info po telefóne :)
Predám vozík na presun klavíra (piana, pianoly a iné)...
Predám vozík na presun klavíra (piana, pianoly, baby grand a iné..) rôznych veľkostí pozostávajúci z troch častí. Všetko kvalitná výroba, materiál nerez, kolieska vysokokvalitné, vhodné aj na vysoké zaťaženie, brzdené... Akékoľvek info ako sa piano ľahko a rýchlo naloží na tento vozík, volajte na . Vozík je za symbolickú cenu 300eur (cena materiálu), keďže ho už nepotrebujem.
Interaktívna vzdelávacia podložka - pianko 3v1 - sovička
Multifunkčná interaktívna vzdelávacia podložka s klavírom je vyrobená z farebného, ​​mäkkého a kvalitného materiálu. Perfektná ako pre deti od prvého okamihu života. Pripevnené farebné, mäkké hračky v žiarivých farbách a plastové hrkálky povzbudia každé batoľa, aby sa hralo, a navyše povzbudí zmysly a podporí motorický vývoj. Okrem toho je rohož vybavená klavírom, ktorý sa dá ľahko oddeliť a môže byť samostatnou hračkou. Klavír má okrem melódie prehrávanej stlačením klávesov klavíra aj 5 samostatných veselých melódií a 5 upokojujúcich uspávaniek. Tlačidla navyše svietia jemnými farebnými svetielkami podľa melódie. Klavír je napájaný tromi 1,5 V AA batériami (nie sú súčasťou). Hlasitosť zvukov je možné upraviť. Dieťa na ňom môže hrať 3 rôznymi spôsobmi: 1. Ležať na chrbte a hrať sa so zavesenými hračkami a kopať do klavíra 2. Ležať na bruchu a cvičiť svaly 3. Hrať sa po sediačky pri klavíri rozmery: podložka: 82 cm x 46 cm dĺžka obruče: cca 110 cm klavír 42 cm x 23 cm Mesiačik od začiatku nesvieti, zrejme tam bude zlý kontakt.
Kryt voliče pro Canon
Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark II – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark III – 9€ Kryt voliče pro Canon EOS 6D – 9 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D mark II – 12 € Kryt voliče pro Canon EOS 80D – 12 € Balení obsahuje kryt a oboustrannou lepící pásku.
Puzdro na klávesy Stagg k10-097
Zdravim.Ponúkam na predaj alebo vymenim za fľašu červeného nepoužívané Stagg k10-097 puzdro na klávesy,kupované 28.08,iba rozbalene a raz vyskúšané (nesadla velkost) a od teda ho mam v izbe ako ornament. Je to pre klávesy so 5 oktávy (61) ,ale korg pa900 sa tam nezmestí. Chyba pol centimetra asi. Len osobný odber,poprípade viem zaniesť ZM a okolie.
Puzdro na klávesy Stagg k10-097
Zdravim.Ponúkam na predaj alebo vymenim za fľašu červeného nepoužívané Stagg k10-097 puzdro na klávesy,kupované 28.08,len rozbalene a raz vyskúšané (nesadla velkost) a od teda ho mam v izbe ako ornament. Je to pre klávesy so 5 oktávy (61) ,ale korg pa900 sa tam nezmestí. Chyba pol centimetra asi. Len osobný odber,poprípade viem zaniesť ZM a okolie.