inzercia, predaj, predám, bazár

Kto si trúfne...? :)

Kategória: Mačky

Ponúkam na adopciu mladú mačičku (nar. február 2021).
Kiwi je korytnačinová tigrinka (tortie tabby) – to znamená, že jej tigrovaný kožúšok má ryšavý melír :)

Táto mačička je tvrdý oriešok :)
Spočiatku je bojazlivá a nejaký čas ani nepostrehnete, že nejakú mačku máte. Všetko bude robiť tajne – jesť aj chodiť vzorne na wc len vo Vašej neprítomnosti, alebo keď budete spať. Až keď si na svojich ľudí úplne zvykne, bude z úkrytu vyliezať aj na pohladenie. Treba pri nej byť iniciatívny a chodiť sa jej prihovárať, ideálne je ju mať na začiatku zavretú v malej izbe so všetkými jej potrebami, bez úkrytu, aby sa socializovala pravidelným kŕmením. Takýmto spôsobom by si na svojich ľudí zvykla a neskôr by už mohla byť ideálna mačka domáca.

Jej príbeh je taký, že bola registrovaná vonku pred bytovkou ešte ako malé mačiatko, ktoré bolo plaché. Mladý pár ho prikrmoval, mačička vyrástla a začala byť prítulná, tak ju vzali do dočasnej opatery. Tam sa jej osobnosť krásne rozvinula, bola veľmi prítulná a hravá, spokojná. Rada pozerala TV, spala na gauči so svojimi ľuďmi, hrala sa s myškami. Avšak začali sa nezhody a bitky s ich domácimi mačičkami, Kiwi sa stiahla, uzavrela do seba, takže musela ísť do inej dočasky. Ocenila by domácnosť bez iných mačiek. Momentálne je v dočaske s kocúrikom, s ktorým sa síce zahrá a nemajú problémy, ale Kiwi je bohužiaľ skoro stále schovaná pod gaučom.

Kastrovaná, odčervená, fiv/felv negatívna. Vakcináciu + čipovanie odporúčam až keď sa usadí v novom domove. Stravuje sa Granulami Applaws a konzervami Animonda.
100% hyg. návyk a tiež používa škrabadlo.

Interiér, okná zabezp. sieťkami (proti pádu/strate).
Adopčná zmluva s poplatkom (40€).
Bratislava – v prípade seriózneho záujmu dovoz možný.
Píšte:
messenger: Sandra Sendi Kabátová
whatsapp:
e-mail: sendi.coco@
Kto si trúfne...? :)
Podobné inzeráty
Darujem kocúrika
Darujem kocúrika. Je kastrovaný a kompletne očkovaný a odčervený. Je veľmi prítulný a maznavý. Je to zlatíčko. Vie chodiť na mačacie WC. Ak by sa našiel niekto kto ho vie zobrať do interiéru a kto nemá psíka tak by to bolo super. Do okolia 100 km ho viem doviezť. Tiež je podmienka aby som o ňom mala informácie ako sa má ako sa mu darí. Viac informácií po telefóne. Inzerát je platný do zmazania.
Kto daruje
Kto daruje alebo lacno predá kocurika Britsky modry darček pre dceru máme mačku
Darujem kocúrika
Darujem tohoto nádherného asi 3-mesačného kocúrika. Našla som ho pred troma týždňami v zúboženom stave,nemal silu ani utekať. Po veterinárom ošetrení/bral ATB,vitamíny a mastičku do očí/ je už celkom fit. Naučil sa na mačacie Wc,je hravý, chutí mu jesť...len domov mu chýba. Nájde sa niekto,kto by sa ho ujal,kto už má skúsenosti s mačkami? Zatiaľ je len vnútri,v dome,von sa mu príliš nechce. Ja si ho nechať nemôžem, mám ďalšie 3 mačacie slečny na dvore a kamarátiť sa s ním nechcú. Mačiatko je v Nemšovej.
DARUJEM MACICKU.(AK MÁTE PSA ?)ABY SA ZNÁŠALI.
DARUJEM PEKNÚ MILÚ MAČIČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA SPOLU ZNÁŠALI. HLADÁM PRE MACICKU DOMOV, KTO BY SA O ŇU STARAL. MÁ RADA ČASTO VÝBEH V PRÍRODE OKOLO DOMU, RADA MÁ BYŤ VONKU OKOLO DOMU, JE RADA AJ VO VNÚTRI DOMU. VEĽMI LÚBI MLIEČKO. JE HRAVÁ, K NOVÝM ĽUĎOM TROCHA PLACHÁ, ALE KTO JU BUDE MAŤ RÁD, ZVYKNE SI, A PLACHOSŤ SA VYTRATÍ. KEĎŽE MÁ RADA VÝBEH, NAJLEPŠIE BY BOLO V RODINNOM DOME, KDE BY MOHLA ŽIŤ STRIEDAVO DNU, AJ VONKU OKOLO DOMU, BOLO BY DOBRÉ. KU VELKÝM PSOM JE PLACHÁ, TAK BY BOLO DOBRÉ, AK BY NEMALA NABLÍZKU PSA KTORÝ NEMÁ RÁD MAČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA ALE SPOLU ZNÁŠALI. DARUJEM AJ BÚDKU PRE MACICKU. AK MÁTE VAŽNY ZÁUJEM, ZAVOLAJTE. KOŠICE. TEL.
DARUJEM PEKNÚ MACICKU.
DARUJEM PEKNÚ MILÚ MAČIČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA SPOLU ZNÁŠALI. HLADÁM PRE MACICKU DOMOV, KTO BY SA O ŇU POSTARAL. MÁ RADA ČASTO VÝBEH V PRÍRODE OKOLO DOMU, RADA MÁ BYŤ VONKU OKOLO DOMU AJ 2 DNI, POTOM RADA JE AJ VO VNÚTRI DOMU. VEĽMI LÚBI MLIEČKO. JE HRAVÁ, K NOVÝM ĽUĎOM TROCHA PLACHÁ, ALE KTO JU BUDE MAŤ RÁD, ZVYKNE SI RÝCHLO A PLACHOSŤ SA VYTRATÍ. KEĎŽE MÁ RADA VÝBEH, AK SA NÁJDE DOMOV PRE ŇU, NAJLEPŠIE BY BOLO V RODINNOM DOME, KDE BY MOHLA ŽIŤ STRIEDAVO DNU, AJ VONKU OKOLO DOMU, BOLO BY DOBRÉ. KU VELKÝM PSOM JE PLACHÁ, TAK BY BOLO DOBRÉ, AK BY NEMALA NABLÍZKU PSA KTORÝ NEMÁ RÁD MAČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA ALE SPOLU ZNÁŠALI. DÁM ZDARMA K MAČIČKE AJ BÚDKU NA SPANIE. AK MÁTE VAŽNY ZÁUJEM, VOLAJTE. KOŠICE. TEL. .
DARUJEM MILÚ PEKNÚ MAČIČKU.
DARUJEM PEKNÚ MILÚ MAČIČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA SPOLU ZNÁŠALI. HLADÁM PRE MACICKU DOMOV, KTO BY SA O ŇU POSTARAL. MÁ RADA ČASTO VÝBEH V PRÍRODE OKOLO DOMU, RADA MÁ BYŤ VONKU OKOLO DOMU AJ 2 DNI, POTOM RADA JE AJ VO VNÚTRI DOMU. VEĽMI LÚBI MLIEČKO. JE HRAVÁ, K NOVÝM ĽUĎOM TROCHA PLACHÁ, ALE KTO JU BUDE MAŤ RÁD, ZVYKNE SI RÝCHLO A PLACHOSŤ SA VYTRATÍ. KEĎŽE MÁ RADA VÝBEH, AK SA NÁJDE DOMOV PRE ŇU, NAJLEPŠIE BY BOLO V RODINNOM DOME, KDE BY MOHLA ŽIŤ STRIEDAVO DNU, AJ VONKU OKOLO DOMU, BOLO BY DOBRÉ. DARUJEM AJ BÚDKU PRE ŇU KDE BY MOHLA AJ VONKU SPÁVAŤ. KU VELKÝM PSOM JE PLACHÁ, TAK BY BOLO DOBRÉ, AK BY NEMALA NABLÍZKU PSA KTORÝ NEMÁ RÁD MAČKU. AK MÁTE PSA, TAK ABY SA ALE SPOLU ZNÁŠALI. AK MÁTE VAŽNY ZÁUJEM, VOLAJTE. KOŠICE. TEL. .