inzercia, predaj, predám, bazár

Kuchár, pizzér

Kategória: Obchod a predaj

Príjmeme do zamestnania kuchára/pizzéra na prípravu pizze , minútiek. Pracuje sa na zmeny. Pre bližšie info volať na tel.kontakt.
Kuchár, pizzér
Podobné inzeráty
Pizzer/ka
V miloslavove okr. Senec Ponúkame pracovnú pozíciu: -Kuchár/pizzer -forma práce: Tpp alebo dohoda -Mzda: 8€/hod -Práca formou: krátky/dlhý týždeň alebo podľa dohody (pracovna doba od 10:00-20:00)alebo od 10:00-16:00) (Uvedený plat je štartovný) Benefity: + strava + zamestnanecké bonusy Vlasnosti: samostatnosť, učenlivosť, chuť pracovať, znalosť v obore Nástup možný po pohovore. Pre záujem a viac informácii kontaktovať tel číslo
Kuchár, kuchárka, pizzér, pizzérka
Hľadáme do našej prevádzky pizza Carla : kuchára, kuchárku, pizzéra, pizzérku. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň. Cena práce 1600€ v čistom.
Pizzer/Kuchár, Čašník/čašníčka
Do nášho kolektívu hľadáme šikovného pizzéra/kuchára s praxou s ručným vytáčaním cesta na TPP. Hľadáme aj zodpovednú čašníčku/čašníka s chuťou pracovať. Pracuje sa krátky/dlhý týždeň. Ako benefit ponúkame príspevok na dopravu, strava grátis. Mzda po dohode.
Kuchár/čašník
Do našej prevadzky Snack&Coffee Hlohovec, Dukelská 23 hľadáme kolegu. Pracovná náplň je kuchár rýchleho občerstvenia a čašník pre našich zákazníkov a práca s pokladňou. Práca je na smeny po 2 dni. Prax nevyžadujeme, všetko potrebné zaučíme.
Čašník/ja donáška/ja upratovacka kuchár/ka
Čašník/ja donáška/ka upratovacka kuchár/ka čašník čašníčka sprava info
Výdaj stravy
Máte záujem pracovať v oblasti závodného stravovania? Obsadzujeme miesta ako kuchár, pomocný kuchár/kuchárka, výdajca stravy, pomocná sila, pokladník. Mzda bude predmetom vzájomnej dohody na osobnom pohovore.